20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Περσίδες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στις ρολοκουρτίνες για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από εξειδικευμένους επαγγελματίες στις περσίδες


Θανάσης Τσέκας - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Θανάσης Τσέκας και δραστηριοποιούμαι στις τοποθετήσεις και επισκευές ρόλλερ- κουρτινών.

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα αυτό για πάνω από 12 χρόνια και αναλαμβάνω με απόλυτη υπευθυνότητα μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες της οικίας ή της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΝΤΗΣ - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Μπαντής δραστηριοποιείται στο τομέα των συστημάτων σκίασης για παραπάνω από 30 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς από πολύ μικρές μέχρι πολύ μεγάλες εργασίες με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Xανιωτης Αναστασιος - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η επιχείρησή μου αναλαμβάνει την τοποθέτηση περσίδων και ρολοκουρτίνων για τα παράθυρα του χώρου σας. Αποτελείται από ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, πρόθυμων και έτοιμων να προτείνουν έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για το χώρο σας, με γνώμονα την υψηλή αισθητική και κορυφαία ποιότητα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να προτείνουμε για το χώρο σας, τις ιδανικές λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιωργος Βραγγαλης - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές εργασίες και μπορώ να αναλάβω με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό και την ολοκληρωμένη εργασία τοποθέτησης περσίδας και ρολλοκουρτίνας του εξωτερικού σας χώρου. Έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα σκίασης, μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες έχουμε την δυνατότητα να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σας εργασίες. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Δρίτσας Πέτρος - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία, Τέντες Δρίτσας, αναλαμβάνει την τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνων για τους εσωτερικούς χώρους σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της σκίασης για σχεδόν 30 χρόνια, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες με σκοπό να σας καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τοποθετούμε περσίδες με κλασσικά συστήματα αλλά και αυτοματισμούς. Εργαζόμαστε χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε η κατασκευή να αντέξει στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κοκονάς - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρηση μας, Κοκονάς, προσφέρει αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση συστήματος περσίδων και ρολλοκουρτίνων για εσωτερικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στην εσωτερική και εξωτερική σκίαση από το 1963 και η εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα αυτό, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λογική τιμή και συνεχώς επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων αυτών ακόμα και σε ασυνήθιστες κατασκευές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αργύρης Κοντοθανάσης - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

H επιχείρησή μας, εξειδικεύεται στην τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνων για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Για περισσότερα από 24 χρόνια έχουμε ανταποκριθεί με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που έχουμε αναλάβει. Εξυπηρετούμε άμεσα και αξιοποιούμε πάντα αξιόπιστα και ποιοτικά υλικά με σκοπό την προφύλαξη και την αισθητική του χώρου. Επιλέξτε μας για την τοποθέτηση πέργκολας στο χώρο σας, ώστε να απολαύστε την ομορφιά του ήλιου με ασφάλεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Ευσταθίου - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Καματερό Αττική 134 51

Η εταιρία μας, Τέντες Όαση, δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια, στα συστήματα σκίασης και μπορεί να αναλάβει και την τοποθέτηση περσίδας και ρολλοκουρτίνας άμεσα και οικονομικά. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας, που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες σας. Η υπευθυνότητα, τα άριστης ποιότητας υλικά και οι τεχνικές μας γνώσεις είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Τσουκαλάς - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η προσωπική μου επιχείρηση εγκαθιστά συστήματα σκίασης με περσίδες ή ρολλοκουρτίνες, στο σπίτι ή το γραφείο σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και προσφέρουμε υπηρεσίες μεταποίησης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης σε κτίρια επαγγελματικής και οικιακής χρήσης. Εξυπηρετούμε άμεσα με υπευθυνότητα και κατανόηση. Παρέχουμε ειδικές τιμές σε κατόχους κάρτας πολυτέκνων, κατόχους κάρτας ανεργίας, κατόχους φοιτητικού πάσου και κατόχους κάρτας ατόμων με ειδικές ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέλιος Παπαδόπουλος - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Δάφνη Αττική 172 35

Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο των μεταλλικών περσίδων σας με νερό και σαπούνι .για λίγα τεμάχια ερχόμαστε ακόμα και στο χώρο σας στο μπαλκόνι η στον κήπο σας.Για πολλά τεμάχια εταιριών ,τραπεζών κλπ ερχόμαστε ξεκρεμάμε τα στόρια τα πλένουμε στον χώρο μας και σας τα επανατοποθετούμε όπως αρχικώς ήταν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Παντελιδάκης - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, Τεντο-Στόρ, παρέχει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση περσίδων και ρολλοκουρτίνων στους χώρους που σας ενδιαφέρουν. Βρισκόμαστε στον χώρο τις σκίασης από το 1959. Ιδιαίτερο αντικείμενο και εξειδίκευση της εταιρείας μας, είναι οι τέντες και τα είδη σκίασης γενικότερα. Στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση και η παροχή προσιτών οικονομικά λύσεων με άριστη ποιότητα υλικών και εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κούκκος - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής συστήματος περσίδων ή ρολλοκουρτίνας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της σκίασης από το 1968 με σταθερότητα και επιτυχία. Εξυπηρετούμε άμεσα, με συνέπεια και υπευθυνότητα, ενώ παράλληλα προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασίες κατασκευής και συντήρησης σε οικονομικές τιμές. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη καθώς και η συνέπεια χρόνους παράδοσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Γεωργόπουλος - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία, Τεντοεφαρμογές Ηλίας Γεωργόπουλος, αναλαμβάνει την τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνων για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Βρισκόμαστε στον κλάδο της σκίασης από το 1990 διαθέτοντας ομάδα έμπειρων τεχνικών και μηχανικών που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Υλοποιούμε αυτό που επιθυμείτε και δημιουργούμε έναν όμορφο και ιδιαίτερο χώρο με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και τον δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Πετρουλάκης - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η εταιρεία, TENTA DESIGN, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση περσίδων και ρολλοκουρτίνων στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες σας και να σας παραδώσει, με συνέπεια και αξιοπιστία, την κατασκευή που είχατε φανταστεί. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρία μας, Σκίαση, ασχολείται με τη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνων από το 1980. Διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας μια πλήρως ενημερωμένη συλλογή από υλικά που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επιλέξτε μας για τον σεβασμό που δείχνουμε στο χώρο και στο πρόσωπο του πελάτη, για τα ασφαλή, επαγγελματικά και για τα μόνιμα αποτελέσματα που παρέχουμε, άμεσα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Περσίδες  - 20 ειδικοί στις ρολλοκουρτίνες