20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πέργκολα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2017 στην κατηγορία Πέργκολες

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις πέργκολες


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΜΠΑΜΠΗΣ - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω να σχεδιάσω και να κατασκευάσω την ξύλινη πέργκολα που είχατε φανταστεί. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στον χώρο των ξύλινων κατασκευών και διαθέτω έμπειρους, καταξιωμένους συνεργάτες που με τη βοήθεια τους θα εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηριζόμαστε από την επιμονή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα και για την συνέπεια που δείχνουμε στους χρόνους παράδοσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλουμίνια Παρακοιλιώτης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η αξιοπιστία και η καλή λειτουργία των κουφωμάτων και των συστημάτων πέργκολας είναι πάντα ο στόχος μας, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε μια ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές η τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Χαρακτηριζόμαστε από παροχή επαγγελματικού και ποιοτικού αποτελέσματος, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Επιλέξτε μας, για οικονομικές προσφορές και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΝΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία, Τέντες Καλλιμάνης, παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής πέργκολας για την αυλή του σπιτιού ή του μαγαζιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της σκίασης από το 1981, με αποτέλεσμα η πολυετής εμπειρία μας σε ανάλογες εφαρμογές να δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες και εξατομικευμένες λύσεις. Διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να καλύψουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μηνάς Βασιλειάδης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω υπηρεσίες ανακαινίσεων, ξυλουργικές αλλά και τοποθέτησης γυψοσανίδων. Με 30 χρόνια στο χώρο διαθέτω την τεχνογνωσία και την εμπειρία να ολοκληρώσω με συνέπεια και εγγυημένα κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες για γρήγορα και ποιοτικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και δείχνουμε σεβασμό προς τον χώρο του πελάτη και παραδίδουμε τα αποτελέσματα στον χρόνο που έχει συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μαυροκουκουλάκης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία βρίσκεται στο χώρο 10 χρόνια και παρέχει εργασίες υψηλής ποιότητας, που σχετίζονται με την σκίαση του εξωτερικού σας χώρου. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση πέργκολας για τον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο, άμεσα. Προσφέρουμε συνέπεια, άμεση εξυπηρέτηση, σεβασμός στο χώρο και πολύ καλές τιμές με σκοπό ένα αποτέλεσμα εγγυημένο και ασφαλές σύμφωνο με τις επιθυμίες των πελατών μας. Φροντίζουμε πάντα για τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης και αυτό είναι το βασικό μας μέλημα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Δρίτσας Πέτρος - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρία μας, Τέντες Δρίτσας, εδώ και σχεδόν 30 χρόνια ανταποκρίνεται απέναντι σας με σκοπό την κάλυψη και της πιο απαιτητικής κατασκευής σας. Διαθέτουμε τα γνωστά για την ποιότητα τους γαλλικά τεντόπανα Discon, και μια μεγάλη ποικιλία από πανιά των καλύτερων εργοστασίων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Παπακώστας - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Χρήστος Παπακώστας και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης και στις πέργκολες. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε περγκοσυστήματα για τις οικιακές αλλά και για τις επιχειρησιακές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΟΖΙΚΗΣ Σ. ΛΟΥΚΑΤΑΡΗΣ Ι. Ο.Ε - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρεία μας, ΜΠΟΖΙΚΗΣ Σ. ΛΟΥΚΑΤΑΡΗΣ Ι. Ο.Ε με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέρει ολοκληρωμένες πρωτότυπες ιδέες για την τοποθέτηση πέργκολας και συστημάτων σκίασης για το σπίτι η την επιχείρηση σας! Χαρακτηριζόμαστε από άμεση εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές, ποιότητα εργασίας και τήρηση των προσυμφωνηθέντων με τον πελάτη.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στο χώρο σας, για άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΟΣ - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Ηλίας Κόκος και δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης.

Έχω πολύχρονη εμπειρία στον τομέα αυτό και είμαι σε θέση να αναλάβω μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αργύρης Κοντοθανάσης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

H επιχείρηση “Τεντοτεχνία Κοντοθανάση”, εξειδικεύεται στην τοποθέτηση και συντήρηση τεντών και πέργκολας, για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Για περισσότερα από 24 χρόνια έχουμε ανταποκριθεί με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που έχουμε αναλάβει. Εξυπηρετούμε άμεσα και αξιοποιούμε πάντα αξιόπιστα και ποιοτικά υλικά με σκοπό την προφύλαξη και την αισθητική του χώρου. Επιλέξτε μας για την τοποθέτηση πέργκολας στο χώρο σας, ώστε να απολαύστε την ομορφιά του ήλιου με ασφάλεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιωργος Βραγγαλης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές εργασίες και μπορώ να αναλάβω με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό και την ολοκληρωμένη εργασία τοποθέτησης της πέργκολας του εξωτερικού σας χώρου. Έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα σκίασης, μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες έχουμε την δυνατότητα να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σας εργασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Τσουκαλάς - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η προσωπική μου επιχείρηση κατασκευάζει πέργκολες για τους εξωτερικούς σας χώρους. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και προσφέρουμε υπηρεσίες μεταποίησης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης σε κτίρια επαγγελματικής και οικιακής χρήσης. Εξυπηρετούμε άμεσα με υπευθυνότητα και κατανόηση. Παρέχουμε ειδικές τιμές σε κατόχους κάρτας πολυτέκνων, κατόχους κάρτας ανεργίας, κατόχους φοιτητικού πάσου και κατόχους κάρτας ατόμων με ειδικές ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Ευσταθίου - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Καματερό Αττική 134 51

Η εταιρία μας, Τέντες Όαση, δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια, στα συστήματα σκίασης και μπορεί να αναλάβει και την τοποθέτηση της πέργκολας σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας, που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες σας. Η υπευθυνότητα, τα άριστης ποιότητας υλικά και οι τεχνικές μας γνώσεις είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δανιήλ Τσουλάτης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση πέργκολας στους εξωτερικούς σας χώρους.Σε κάθε εργασία μου, φροντίζω να χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μου χρησιμοποιώ τις τεχνικές μου γνώσεις προκειμένου να εξυπηρετήσω τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να ολοκληρωθεί η εργασία. Στόχος μου είναι το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και ο πελάτης να νιώθει άνετα και να χαλαρώνει στον χώρο του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και την εγκατάσταση πέργκολας στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος· απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πέργκολες  - 20 εξειδικευμένοι επαγγελματίες