Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων & Πατωμάτων Παρκέ

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων & Πατωμάτων Παρκέ

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Τί πρέπει να γνωρίζεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση ξύλινου πατώματος;

Η τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου, αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική εργασία ανακαίνισης καθώς πέρα από το κόστος των εργασιών, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και κακοτεχνίες. Κάτι τέτοιο, θα σήμαινε ότι χρειάζεται να πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής που στην περίπτωση των ξύλινων δαπέδων σημαίνει ξήλωμα ενός μέρους ή ολόκληρου του πατώματος.

Η τοποθέτηση πατωμάτων παρκέ, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου συνεργείου, με έμπειρους τεχνίτες. Η προετοιμασία για την τοποθέτηση των ξύλινων δαπέδων, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και οι αξιόλογοι τεχνίτες μας, μπορούν να αναλάβουν τόσο την προετοιμασία όσο και την μετέπειτα τοποθέτηση του ξύλινου πατώματος.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μάς έδωσαν κάποιες βασικές πληροφορίες για τις εργασίες τοποθέτησης ξύλινων πατωμάτων, με σκοπό να απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα των πελατών.

Τί περιλαμβάνει η προετοιμασία του χώρου για την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων;

Προτού αρχίσουν οι εργασίες τοποθέτησης των πατωμάτων παρκέ, είναι καλό να έχουν ολοκληρωθεί οι παρακάτω ενέργειες, ώστε να διευκολυνθούν και οι ίδιοι οι επαγγελματίες τεχνίτες:

 • Τοποθέτηση των εξωτερικών κουφωμάτων
 • Προφυλαγμένος χώρος από καιρικές συνθήκες.
 • Υλικά που περιέχουν υγρασία ( τσιμεντοκονία, τοποθέτηση πλακιδίων κ.α.) πρέπει να έχoυν τοποθετηθεί πριν αρχίσουν οι εργασίες εγκατάστασης του πατώματος παρκέ.
 • Το φινίρισμα του ελαιοχρωματιστή να γίνεται πριν την τοποθέτηση του ξύλινου δαπέδου.
 • Σε χειμερινή περίοδο να υπάρχει θέρμανση για να απορροφά την υγρασία από τους τοίχους και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην διαδικασία τοποθέτησης.

Αυτές οι βασικές ενέργειες, εάν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι να αρχίσουν οι εργασίες τοποθέτησης των ξύλινων δαπέδων, θα διευκολύνουν την δουλειά των συνεργείων και θα συμβάλλουν σε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Ποιοι είναι οι βασικοί τρόποι τοποθέτηση των πατωμάτων παρκέ;

Τα εξειδικευμένα συνεργεία, ακολουθούν συγκεκριμένες μεθόδους τοποθέτησης ξύλινων δαπέδων ώστε να έχουν ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Ποιες είναι αυτές;

Δημιουργία της κατάλληλης υποδομής: Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, πρέπει να κατασκευαστεί υποδομή σχάρας- καννάβου από ξύλινα καδρόνια σε σταθερό υπόβαθρο (τσιμεντοκονία). Σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργείται ψευδοδάπεδο πάνω στην σχάρα των καδρονίων από ξύλινες τάβλες είτε από τεχνητές ξυλοπλάκες.

Υπάρχουσα υποδομή: Άμεση τοποθέτηση του πατώματος παρκέ με κολλητή ή πλωτή εγκατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κολλητών παρκέτων, πολύστρωμων λωρίδων, laminate κ.α.

Οι επαγγελματίες μας, θα εξετάσουν τον χώρο σου και επιλέξουν την καταλληλότερη μέθοδο ώστε να πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση ξύλινου πατώματος και να έχεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα βασικά βήματα για την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων;

Η τοποθέτηση πατωμάτων παρκέ, πραγματοποιείται από αξιόλογα συνεργεία που ακολουθούν κάποια συγκεκριμένα βήματα ώστε να έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Οι τεχνίτες μας, μας έδωσαν μία λίστα με τα βασικά βήματα που ακολουθούν στις τοποθετήσεις ξύλινων δαπέδων:

Για την τοποθέτηση ξύλινου καρφωτού πατώματος, οι εργασίες που γίνονται είναι:

 • Αλφάδιασμα του μέρους που θα γίνει το κάρφωμα του τξύλινου πατώματος
 • Τοποθέτηση καδρονιών που θα στηριχθούν με ούπα
 • Κάρφωμα των παρκέτων στα καδρόνια
 • Τοποθετείται το σοβατεπί
 • Τρίψιμο με γυαλόχαρτο
 • Στοκάρισμα του ξύλινου πατώματος
 • Αστάρωμα
 • Πέρασμα με Βερνίκι διαρκείας

Για την τοποθέτηση ξύλινου κολλητού παρκέ, οι εργασίες περιλαμβάνουν:

Ειδική προετοιμασία του χώρου που θα κολλήσουν οι τεχνίτες το ξύλινο πάτωμα

 • Υγρομέτρηση της τσιμεντοκονίας
 • Αστάρι συμβατό με την κόλλα που θα εφαρμοστεί
 • Κόλλημα των παρκέτων
 • Τοποθέτηση σοβατεπί
 • Εξειδικευμένο Τρίψιμο με γυαλόχαρτο
 • Στοκάρισμα στο ξύλινο δάπεδο
 • Αστάρωμα
 • Πέρασμα με Βερνίκι διαρκείας

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, εγγυώνται ότι θα αναλάβουν την άμεση τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρου και θα σου προσφέρουν τις καλύτερες προσφορές για κόστος τοποθέτησης. Επιπλέον, οι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, εξυπηρετούν ολόκληρη την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και δίνουν μακροπρόθεσμες λύσεις με τακτικό γυάλισμα και τρίψιμο των πατωμάτων παρκέ, ώστε να μην χρειαστούν περαιτέρω έξοδα για επισκευές των ξύλινων δαπέδων και συντηρήσεις.

Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε τις καλύτερες προσφορές από επαγγελματίες τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
129 αξιολογήσεις

έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την συνεργασία,από την τιμή καθώς και το χρονοδιάγραμμα

Ηλίας Σ.
73 αξιολογήσεις

άψογος επαγγελματίας, άψογη δουλειά!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
64 αξιολογήσεις

Γρήγορος, με πείρα, προσεκτικός στη δουλειά του, καλές τιμές και ευγενικός. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.

Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις

Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...

Μιχάλης Α.
50 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, άριστη δουλειά, θα τον συνέστηνα σίγουρα!!

Σχετικά άρθρα

Συντήρηση ξύλινου πατώματος: Πώς θα διατηρήσεις το ξύλο στην εντέλεια;

Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.

Περισσότερα
Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων & Πατωμάτων Παρκέ

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων & Πατωμάτων Παρκέ - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις Τοποθετήσεις Πατωμάτων και στα Παρκέ Διαρκείας. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Γιάννης Γ. Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων & Πατωμάτων Παρκέ - Χαλάνδρι
61 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των πατωμάτων και δαπέδων και εδώ και χρόνια εξυπηρετούμε εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών μας, αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης πατωμάτων και εγγυάται ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.
ΣΠΥΡΟΣ Π. Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων & Πατωμάτων Παρκέ - Αθήνα
110 αξιολογήσεις
Με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ανακαίνιση του χώρου σας, αναλαμβάνοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας για τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!
Παναγιώτης Κ. Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων & Πατωμάτων Παρκέ - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακατασκευή του πατώματος του σπιτιού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται και μπορεί να αντεπεξέλθει στα αιτήματά σας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ικανοποιήσουμε με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Παναγιώτης Τ. Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων & Πατωμάτων Παρκέ - Ηλιούπολη
46 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την τοποθέτηση δαπέδων και πατωμάτων άμεσα και με προσοχή στην λεπτομέρεια. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις που μου δίνουν την δυνατότητα να φέρω εις πέρας όποια εργασία αναλαμβάνω ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσες και οικονομικές λύσεις!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει