No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Πλαστικά Δάπεδα Θεσσαλονίκη

Τοποθέτησε PVC Πλαστικά Δάπεδα στη Θεσσαλονίκη με Αξιολογημένους Επαγγελματίες. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Μουσαμάδες Δαπέδου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες

Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ξύλινο, Πλαστικό
 • Ξύλινο δάπεδο μασίφ(Parquet) ή προγυαλισμένο
 • Δάπεδο τύπου Laminate
 • Πλαστικό δάπεδο
 • Βιομηχανικό/Σταμπωτό δάπεδο
 • Deck εξωτερικού χώρου
 • Άλλο
π.χ.: Έως 15 τ.μ., 16 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 15 τ.μ.
 • 16 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 100 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 18/9/2020


Πλαστικά δάπεδα Θεσσαλονίκη - Μουσαμάδες δαπέδου

Τα πλαστικά δάπεδα - pvc έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, καθώς η οικονομική τιμή τους τα καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικά. Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις πλαστικά δάπεδα στη Θεσσαλονίκη, γνωστά και ως μουσαμάδες δαπέδου, οι επιλογές σου είναι πραγματικά πολλές. 

Οι επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν με ασφάλεια και υπευθυνότητα την τοποθέτηση πλαστικού πατώματος, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις ανάγκες του χώρου σου και να σου κάνουν τις καλύτερες προσφορές με υλικά και εργατικά. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που είναι καλό να ξέρεις, πριν τοποθετήσεις μουσαμά δαπέδου.

Τι είναι τα πλαστικά δάπεδα - μουσαμάδες δαπέδου;

Τα πλαστικά δάπεδα (pvc και βινυλικά), αποτελούνται από συνθετικό υλικό, το οποίο μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές μορφές και να θυμίζει υλικά, όπως πέτρα, ξύλο, μάρμαρο, πλακάκια κ.α. 

Δεν κατασκευάζονται με αυτά τα φυσικά υλικά, αλλά από τεχνητά, βιομηχανικά υλικά, που παίρνουν την όψη ξύλου ή μαρμάρου. Στην αγορά συνήθως διατίθενται σε λωρίδες, σε πλακάκια και σε ρολά. Το μέγεθός τους διαφέρει, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών.

Σε ποιους χώρους τοποθετούνται πλαστικά δάπεδα στη Θεσσαλονίκη;

 • Κουζίνες σπιτιών

 • Μπάνια

 • Σαλόνια

 • Κρεβατοκάμαρες

 • Καταστήματα

 • Επαγγελματικοί χώροι

 • Χώροι με ελαφριά χρήση

 • Χώροι με βαριά χρήση

Όπως καταλαβαίνεις, υπάρχει ο κατάλληλος μουσαμάς δαπέδου στη Θεσσαλονίκη, για κάθε χώρο που σε απασχολεί. Κάποια πλαστικά δάπεδα σε ρολό μπορούν να τοποθετηθούν και πάνω από πλακάκια, αν θέλεις να αλλάξεις όψη στο πάτωμα του σπιτιού σου. Φυσικά, πρέπει να ελέγχεις τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, πριν αγοράσεις το ανάλογο προϊόν.

Κάθε κατασκευαστής προσφέρει πλαστικά δάπεδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως δείκτη αντιολισθηρότητας ή ηχομονωτικές ιδιότητες. Η αισθητική του μουσαμά δαπέδου δεν είναι ο μόνος παράγοντας που πρέπει να προσέξεις, αν θέλεις να έχεις ιδανικό αποτέλεσμα. Φυσικά, οι τιμές για πλαστικά δάπεδα στη Θεσσαλονίκη επηρεάζονται από όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Ποια οφέλη μπορούν να προσφέρουν στο χώρο σου στη Θεσσαλονίκη τα πλαστικά δάπεδα;

 • Αντοχή σε υγρασία: Τα πλαστικά δάπεδα στη Θεσσαλονίκη επιλέγονται και για κουζίνες και μπάνια, καθώς αντέχουν στην υγρασία και σε μικρές ποσότητες νερού. Βέβαια, σε μεγάλες ποσότητες νερού μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα.

 • Στιβαρότητα: Το συγκεκριμένο υλικό, χρησιμοποιείται και σε επαγγελματικούς χώρους μεγάλης κυκλοφορίας, καθώς αντέχει την καταπόνηση, ενώ μπορεί να αντέξει σε βαρύ εξοπλισμό και φορτία.

 • Εύκολη συντήρηση: Με έναν απλό καθαρισμό με απορρυπαντικό, το πλαστικό δάπεδο θα ανανεώσει την όψη του. Η συντήρηση - καθαρισμός του δαπέδου pvc είναι καλό να γίνεται μία φορά την εβδομάδα.

 • Ποικιλία σχεδίων: Τα πλαστικά δάπεδα διατίθενται σε ρολά ή πλακάκια, με διάφορα σχέδια και χρώματα. Η πιο δημοφιλής επιλογή για πλαστικό δάπεδο στη Θεσσαλονίκη είναι σε μορφή φυσικού ξύλου.

 • Εύκολη εφαρμογή: Η τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου είναι μια απλή και σύντομη διαδικασία. Τα πλαστικά δάπεδα εφαρμόζουν, σχεδόν σε κάθε πάτωμα και η πιο συχνή μέθοδος τοποθέτησης είναι με ειδική κόλλα.

 • Ηχομονωτικές ιδιότητες: Ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξεις, θα έχεις και ανάλογη προστασία από τη μετάδοση θορύβων στο χώρο. Υπάρχουν μουσαμάδες δαπέδου που προσφέρουν πολύ καλή ηχομόνωση δαπέδου.

 • Αντιολισθηρότητα: Αν ψάχνεις δάπεδο για το μπάνιο ή άλλο χώρο που δεν επιθυμείς να γλιστράει, το πλαστικό πάτωμα μπορεί να σου δώσει λύση. Κάποια πλαστικά δάπεδα του εμπορίου έχουν δείκτη αντιολισθηρότητας έως R10- R11.

Ποια μειονεκτήματα παρουσιάζουν τα δάπεδα pvc;

 • Τα πλαστικά δάπεδα υστερούν σε θέμα μακροχρόνιας αντοχής όταν χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό τους χλωρίνη ή διάφορες καυστικές ουσίες.

 • Τα πλαστικά δάπεδα στη Θεσσαλονίκη που δεν έχουν τεράστια αντοχή στην υγρασία, μπορεί να παρουσιάσουν σύντομα φθορές.

 • Η υφή των μουσαμάδων δαπέδου δε συγκρίνεται με την υφή και τη ζεστασιά του φυσικού ξύλου. 

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις πλαστικά δάπεδα στη Θεσσαλονίκη, είναι σημαντικό να συμβουλευτείς έναν έμπειρο επαγγελματία, πριν κάνεις την τελική επιλογή. Εκείνος θα σου προτείνει λύσεις για μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία, αλλά και για τη σωστή συντήρηση του πατώματος. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου δώσουν προσωποποιημένες προσφορές με υλικά και εργατικά, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου!

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις πλαστικά δάπεδα στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για πλαστικά δάπεδα στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής πατωμάτων. Χάρη στην τεχνογνωσία τους, μπορούν να σου προτείνουν τις πιο λειτουργικές λύσεις για το χώρο σου, για οικιακές ή επαγγελματικές ανάγκες. Επίσης, θα αναλάβουν την τοποθέτηση του μουσαμά δαπέδου, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις πλαστικά δάπεδα στη Θεσσαλονίκη και χρειάζεσαι βοήθεια από έμπειρο πατωματζή, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για πλαστικό πάτωμα pvc από αξιόπιστους επαγγελματίες για όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης!

4,78 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Πατωματζήδες για το 2020

Στυλιανός Κατσούλης
54 αξιολογήσεις

Ο Στέλιος είναι ενας Πολύ καλός επαγγελματίας με συνέπεια και άριστη γνώση του επαγγέλματος!Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και μου βρήκε λ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Ξενοφώντας Γωνιάδης
21 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τη συνεργασία, συμπαθής, συνεπής, επαγγελματίας. Και στην καλύτερη τιμή συγκριτικά! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Artan Abeshi
19 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, καθαρός και χαμογελαστός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γεώργιος Λαυτσής
17 αξιολογήσεις

Μου εριξε τα γκρο μπετα στο σπιτι. εμειναν καποιες μικρες ατέλειες και ηρθε και τις διόρθωσε αμεσα. ευχαριστω Γιωργο

Λουκάς Κούρτης
17 αξιολογήσεις

Συνεννοήσιμος και εργατικός

Άλεξ Πρίφτης
16 αξιολογήσεις

Αν θες να γινει η δουλεια σου σωστα,καθαρα,γρηγορα κ σε κανονικη τιμη,ο Αλεξ ειναι μονοδρομος...

Σχετικά άρθρα

Συντήρηση ξύλινου πατώματος: Πώς θα διατηρήσεις το ξύλο στην εντέλεια;

Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Πατωματζήδες το 2020

Πάρε προσφορές από τους καλύτερους πατωματζήδες στη Θεσσαλονίκη!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Κέντρο Αθήνας
78 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις Τοποθετήσεις Πατωμάτων και στα Παρκέ Διαρκείας. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Χρήστος Σδρίνιας

Δυτικά Προάστια Αθήνας
39 αξιολογήσεις

Με πάνω από 10 χρονιά εμπειρίας στην κατασκευή και συντήρηση δαπέδων, είμαστε οι πλέον ειδικοί στο να βρούμε το κατάλληλο προϊόν ακόμα και για την πιο απαιτητική εργασία. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο εμπόριο ξύλινων δαπέδων με πρωταρχικό μας στόχο να παρέχουμε στον πελάτη το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Αντρέας Μουστάκας

Κέντρο Αθήνας
17 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Αντρέας Μουστάκας και είμαι έμπειρος τεχνικός για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε για το πάτωμα-δάπεδό σας. Εκτός από την τοποθέτηση και την κατασκευή δαπέδων για το χώρο σας μπορώ να αναλάβω και την επισκευή του πατώματος σας, αλλά και τη συντήρηση του δαπέδου σας, εφόσον το χρειάζεστε σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στυλιανός Κατσούλης

Θεσσαλονίκη
54 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολεί τεχνίτες με εξειδίκευση στα πατώματα, την κατασκευή, την επισκευή και τη συντήρησή τους. Για κάθε είδος δαπέδου, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις για τον χώρο σας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αν θέλετε άμεσα προσφορά για το πάτωμα του σπιτιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά!

Χρήστος Κατσουλιέρης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των πατωμάτων και των δαπέδων. Η πολύχρονη εμπειρία μας και ο εξειδικευμένος μας εξοπλισμός, εξασφαλίζουν ένα επαγγελματικά αποτελέσματα. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί σας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Κωνσταντίνος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος δαπέδου:
Δάπεδο τύπου Laminate
Τετραγωνικά μέτρα:
16 τ.μ. - 50 τ.μ. Κόστος: 130,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Λουκάς Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος δαπέδου:
Δάπεδο τύπου Laminate
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 15 τ.μ. Κόστος: 300,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος δαπέδου:
Δάπεδο τύπου Laminate
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 15 τ.μ. Κόστος: 300,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Απόστολος Χ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος δαπέδου:
Δάπεδο τύπου Laminate
Τετραγωνικά μέτρα:
16 τ.μ. - 50 τ.μ. Κόστος: 150,00€
Συντήρηση / Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Κωνσταντίνος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Είδος δαπέδου:
Ξύλινο δάπεδο μασίφ(Parquet) ή προγυαλισμένο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 15 τ.μ. Κόστος: 110,00€

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε κοντινές περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές