Πλαστικά Δάπεδα Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους πατωματζήδες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες
Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

 Γιατί να προχωρήσεις στην τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου;

Τα πλαστικά δάπεδα, κερδίζουν έδαφος τα τελευταία χρόνια ως ξεχωριστή και οικονομική επιλογή τόσο για επαγγελματικούς όσο και για οικιακούς χώρους. Οι επαγγελματίες πατωματζήδες την πλατφόρμας μας έχοντας αναλάβει εκατοντάδες τοποθετήσεις σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και την Θεσσαλονίκης, διακρίνουν τα πλεονεκτήματα που έχει το pvc ως υλικό στα πατώματα και το συστήνουν ανεπιφύλακτα.

Εάν βρίσκεσαι στην διαδικασία επιλογή δαπέδου για τον χώρο σου, παρακάτω θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα πλαστικά δάπεδα και την τοποθέτησή τους.

Τα Βασικά Χαρακτηριστικά των Πλαστικών Δαπέδων

Τα πλαστικά δάπεδα (βινυλικά), αποτελούνται από συνθετικό υλικό το οποίο μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές μορφές και να θυμίζει υλικά όπως πέτρα, ξύλο, μάρμαρο, πλακάκια κ.α. Στην αγορά συνήθως υπάρχει σε λωρίδες, σε πλακάκια και σε ρολά και το μέγεθός τους διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Συνήθως προτιμώνται για κουζίνες και μπάνια σε οικιακούς χώρους αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία. Οι επαγγελματίες μας που δραστηριοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Αττικής και σε όλες τις συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μπορούν να εγγυηθούν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και την επαγγελματική εγκατάσταση πλαστικού δαπέδου στον χώρο τους.

Γιατί τα δάπεδα pvc αποτελούν ιδανική επιλογή για τον χώρο σου;

Το πλαστικό δάπεδο, ξεχωρίζει για τα οφέλη που προσφέρει στους ιδιοκτήτες των σπιτιών και των επαγγελματικών χώρων τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε λειτουργικό. Ρωτήσαμε τους αξιόπιστους επαγγελματίες μας για τα πλεονεκτήματα που θα κερδίσει κάποιος με την τοποθέτηση πλαστικού ή βινυλικού δαπέδου:

  • Αντοχή σε υγρασία: Τα πλαστικά δάπεδα, είναι ανθυγρά και γι’ αυτό και χρησιμοποιούνται σε χώρους όπως κουζίνες και μπάνια, καθώς αντέχουν τόσο στην υγρασία όσο και σε μικρές ποσότητες νερού. Βέβαια, σε μεγαλύτερες ποσότητες νερού μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα.
  • Στιβαρότητα: Το συγκεκριμένο υλικό, χρησιμοποιείται και σε επαγγελματικούς χώρους μεγάλης κυκλοφορίας, καθώς αντέχει την καταπόνηση ενώ μπορεί να αντέξει σε βαρύ εξοπλισμό και φορτία.
  • Εύκολη Συντήρηση: Με έναν απλό καθαρισμό με απορρυπαντικό, το πλαστικό δάπεδο θα ανανεώσει την όψη του. Η συντήρηση του δαπέδου pvc πρέπει να γίνεται μία φορά την βδομάδα.
  • Ποικιλία Σχεδίων: Τα πλαστικά δάπεδα και τα δάπεδα βινυλίου, υπάρχουν στην αγορά σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, όπως προαναφέρθηκε. Έτσι, οι πιθανότητες να μην βρεις το πάτωμα που να ταιριάζει στον χώρο σου είναι ελάχιστες.
  • Εύκολη Εφαρμογή: Η τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, είναι μια απλή και σύντομη διαδικασία. Τα πλαστικά δάπεδα εφαρμόζουν σε κάθε πάτωμα και η πιο συχνή μέθοδος τοποθέτησης είναι με ειδική κόλλα.

Εάν έχεις ήδη πειστεί ότι τα πλαστικά δάπεδα, αποτελούν ιδανική επιλογή για τον χώρο σου, είναι καλό να ενημερωθείς και για τα δύο πράγματα που μπορεί να σε δυσκολέψουν με την πάροδο του χρόνου. Ποια είναι αυτά;

  • Τα πλαστικά δάπεδα, υστερούν σε θέμα μακροχρόνιας αντοχής όταν χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό τους χλωρίνη ή διάφορες καυστικές ουσίες.
  • Εάν δεν έχεις επιλέξει καλή ποιότητα δαπέδου pvc, είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει φθορές από το πρώτο κιόλας διάστημα τοποθέτησης.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις επαγγελματίες που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για οποιαδήποτε εργασίες στα πλαστικά πατώματα. Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση πλαστικού δαπέδου και εγγυώνται ότι θα σε βοηθήσουν και στην διαδικασία την επιλογής του κατάλληλου είδους ώστε η τελική εικόνα του δαπέδου σου να είναι εντυπωσιακή.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις στην καταχώρηση της εργασίας σου στην πλατφόρμα μας και θα λάβεις προσφορές για τιμές τοποθέτησης πλαστικών δαπέδων από αξιόπιστους και έμπειρους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Πατωματζήδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
60 αξιολογήσεις
Πολύ καλό αποτέλεσμα εργασίας. Το πάτομα έγινε καλύτερο από το καινούργιο.
ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
η συνεργασια μας ηταν αριστη
Μιχάλης Α.
47 αξιολογήσεις
πολύ ευγενικός ο Κύριος Αγγελακόπουλος! Εξυπηρετικός και πολύ συζητήσιμος, και στην τιμή άψογος. Απλά είμαι δύσκολη στην αξιολόγηση και δ...
Ηλίας Σ.
71 αξιολογήσεις
Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι. Το μόνο που δεν μας άρεσε ήταν ότι πέρασε το βερνίκι χωρίς να είναι καλά σκουπισμένο το ξύλο.
Πάνος Σ.
22 αξιολογήσεις
Περιέγραψε την εργασία Αλλαγή πατώματος (καινούρια πλακάκια) και βάψιμο (3αρι). Τι σου έκανε θετική εντύπωση Επαγγελματική προσέγγιση κα...
Παναγιώτης Τ.
43 αξιολογήσεις
συνεπής, ευγενικός, εξυπηρετικός, συνεννοήσιμος και οικονομικός
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει