Ξύλινα Πατώματα & Δάπεδα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους πατωματζήδες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/10/2017

Ξύλινα Πατώματα & Δάπεδα: Τα μυστικά στην τοποθέτηση και την συντήρηση!

Τα ξύλινα πατώματα, αποτελούν μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές στον τομέα των δαπέδων όχι μόνο για την αισθητική αλλά και για την ποιότητα του υλικού τους. Οι εργασίες τοποθέτησης και συντήρησης ξύλινων δαπέδων, πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία καθώς απαιτούνται συγκεκριμένες εργασίες προετοιμασίας του εδάφους ώστε να μην υπάρχουν κακοτεχνίες.

Τα πλεονεκτήματα των ξύλινων πατωμάτων, είναι αρκετά για να σε πείσουν να προχωρήσεις στην άμεση τοποθέτησή τους. Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τα σημαντικότερα οφέλη που θα σου προσφέρει η τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων από τους αξιόπιστους επαγγελματίες μας:

Υψηλή Αισθητική: Το ξύλο, ανέκαθεν πρόσφερε ζεστασιά και υψηλή αισθητική σε οποιονδήποτε χώρο. Αποτελεί κλασική και διαχρονική επιλογή στον τομέα των ξύλινων πατωμάτων και συνδυάζεται πολύ εύκολα με έπιπλα και τοίχους ενώ αναβαθμίζει την αξία του σπιτιού.

Θερμομόνωση: Τα ξύλινα πατώματα, ξεχωρίζουν για τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες ενώ μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με την ενδοδαπέδια θέρμανση. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι, η εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης και η διατήρηση ιδανικών συνθηκών στο εσωτερικό του σπιτιού ή του γραφείου.

Αντοχή: Τα νέα ξύλινα δάπεδα, προέρχονται από είδη ξύλων που προσδίδουν στιβαρότητα και αντοχή σε φθορές από την καθημερινή χρήση. Με την κατάλληλη συντήρηση των ξύλινων πατωμάτων παρκέ, λάμινειτ και των υπόλοιπων ειδών, θα έχεις ένα μακροχρόνιο και μοντέρνο αποτέλεσμα.

Πριν ξεκινήσεις με τις εργασίες τοποθέτησης των ξύλινων παρκέτων, πρέπει να έχεις υπόψη σου, ότι υπάρχει ποικιλία σε είδη που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και προϋπολογισμούς. Οι αξιόλογοι επαγγελματίες μας, μάς ενημέρωσαν για τα δημοφιλή είδη ξύλινων πατωμάτων ώστε να σε καθοδηγήσουν στην επιλογή σου.

5 είδη Ξύλινων Δαπέδων για να επιλέξεις!

Με το πέρασμα του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι κατασκευαστικές εταιρείες ανέπτυξαν τον τομέα των ξύλινων πατωμάτων και πλέον υπάρχουν στην αγορά πολλά είδη τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Τα πιο δημοφιλή είναι:

 • Καρφωτά Πατώματα Μασίφ
 • Δάπεδα Ημιμασίφ
 • Ξύλινο Κολλητό Πάτωμα
 • Ξύλινα Πατώματα Εξωτερικού Χώρου τύπου Deck
 • Προλουστραρισμένα Ξύλινα Δάπεδα
 • Πατώματα Laminate

Οι έμπειροι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν τοποθετήσεις σε όλες τις περιοχές την Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και μπορούν να σε ενημερώσουν για τις ιδιότητες και τα οφέλη που θα κερδίσεις από το κάθε δάπεδο. Η επιλογή του είδους ξύλινου δαπέδου που ταιριάζει στο σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο, θα γίνει εύκολα και άμεσα, με την βοήθεια των επαγγελματιών μας.

Οι επαγγελματίες μας, πέρα από την επιλογή θα αναλάβουν τις εργασίες για την επαγγελματική τοποθέτηση του ξύλινου πατώματος. Ακολουθούν, οι βασικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες τεχνίτες για την τοποθέτηση ξύλινου πατώματος.

2 Βασικοί μέθοδοι τοποθέτησης ξύλινων πατωμάτων

Για την τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου, δύο είναι οι βασικοί μέθοδοι τοποθέτησης που εφαρμόζουν οι επαγγελματίες τεχνίτες και τα συνεργεία της πλατφόρμας μας, ώστε να έχουν ένα μακροχρόνιο και μεγάλης αντοχής αποτέλεσμα.

Δημιουργία υποδομής: Είναι βασικό, εφόσον δεν υπάρχει να κατασκευαστεί υποδομή σχάρας- καννάβου από ξύλινα καδρόνια σε σταθερό υπόβαθρο (τσιμεντοκονία). Πολλές φορές, δημιουργείται ψευδοδάπεδο πάνω στην σχάρα των καδρονίων από ξύλινες τάβλες είτε από τεχνητές ξυλοπλάκες.

Υπάρχουσα υποδομή:  Στην συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται άμεση τοποθέτηση του παρκέ με κολλητή ή πλωτή εγκατάσταση. Εδώ, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κολλητών παρκέτων, πολύστρωμων λωρίδων, laminate κ.α.

Τα έμπειρα συνεργεία μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μπορούν να εγγυηθούν ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, όμως συνιστούν την τακτική συντήρηση του ξύλινου δαπέδου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διατηρείται η όψη του πατώματος.

Βασικές Εργασίες για το Τρίψιμο & Γυάλισμα Ξύλινου Παρκέ Πατώματος

Οι εξειδικευμένες εργασίες συντήρησης του ξύλινου πατώματος, απαιτούν επαγγελματικό εξοπλισμό ώστε να πραγματοποιηθούν οι εργασίες άμεσα και αποτελεσματικά. Ακολουθούν βασικά βήματα για την συντήρηση πατωμάτων παρκέ:

 • Λείανση του Ξύλινου Πατώματος παρκέ
 • Τρίψιμο των σοβατεπί
 • Στοκάρισμα του Ξύλινου Δαπέδου όπου χρειάζεται
 • Αστάρωμα του ξύλινου πατώματος (δύο φορές)
 • Γυάλισμα του ξύλινου δαπέδου με ειδικό βερνίκι (δύο στρώσεις)

Με τις παραπάνω εργασίες συντήρησης, το πάτωμα παρκέ θα αποκτήσει την χαμένη του γυαλάδα και θα αυξηθεί η αντοχή του. Εάν αμελήσεις την συντήρησή του είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει φθορές και να χρειαστεί επισκευή. Η επισκευή ξύλινου δαπέδου, σημαίνει ξήλωμα ενός μέρους ή και ολόκληρης της επιφάνειας και αντικατάσταση με νέο ξύλινο δάπεδο. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σου αναλάβουν και αυτή την περίπτωση όμως, συνιστούν εάν επιθυμείς να γλιτώσεις το κόστος της επισκευής ή της αντικατάστασης, να οργανώσεις συντήρηση του ξύλινου δαπέδου, μία φορά τον χρόνο.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις επαγγελματίες τεχνίτες που εξυπηρετούν Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέροντας υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης ξύλινων πατωμάτων και δαπέδων και εγγυώνται υψηλής ποιότητας αποτελέσματα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Εάν θες να προτιμήσεις μία οικονομικότερη επιλογή που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τα ξύλινα δάπεδα, δες τα βινυλικά δάπεδα. Ακόμη, υπάρχουν τέλειες απομιμήσεις ξύλου και στα πλαστικά δάπεδα, που θα σε εντυπωσιάσουν.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να πάρεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές στα ξύλινα πατώματα από τους καλύτερους τεχνίτες στην περιοχή σου. Και όλα αυτά, χωρίς να μετακινηθείς από το σπίτι σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Πατωματζήδες για το 2019

Μαστροτεχνική G.
46 αξιολογήσεις

Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση,Έμεινα πολύ ευχαριστημένη ! Πολύ καλή ποιότητα και υπηρεσίες χωρίς υπερβολική χρέωση .

Στυλιανός Κ.
19 αξιολογήσεις

Τον συστηνουμε ανεπιφυλακτα.Συνεπης και ευγενεστατος.

Douleutaras.gr λογότυπο
Artan A.
17 αξιολογήσεις

Πολυ γρήγορος και καλή δουλειά επισης η τιμη που μου έδωσε ήταν η καλύτερη έμεινα πολύ ικανοποιημένη και θα τον ξαναπάρω να μου βάψει κά...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
15 αξιολογήσεις

Οτι καλυτερο ο Μπαμπης! Τελειωσε η δουλεια στα χρηματα που ειχαμε συμφωνησει και η δουλεια ηταν αψογη!!

Γεώργιος Λ.
14 αξιολογήσεις

Καλός επαγγελματίας ο Γιώργος & η ομάδα του. Η κύρια εργασία εκτελέστηκε στο χρόνο που είχαμε συμφωνήσει. Υπήρξε όμως εκκρεμότητα τοποθέτ...

Μιχάλης Ρ.
10 αξιολογήσεις

Τυπικός στο ραντεβού, άψογος και γρήγορος στην εργασία, καθαρός!

Σχετικά άρθρα

Συντήρηση ξύλινου πατώματος: Πώς θα διατηρήσεις το ξύλο στην εντέλεια;

Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.

Περισσότερα
Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Πατωματζήδες το 2019

Επίλεξε τον πατωματζή που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Μάριος Κ. Ξύλινα Πατώματα & Δάπεδα Θεσσαλονίκη - Βύρωνας
25 αξιολογήσεις
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην επένδυση πατωμάτων και δαπέδων, προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε γούστο. Είμαι σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε ανακαίνιση κουζίνας για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, δημιουργώντας έναν χώρο κομψό, λειτουργικό και αισθητικά όμορφο! Είμαστε η λύση στην ανακαίνιση, προτιμήστε μας!
D. Design Ξύλινα Πατώματα & Δάπεδα Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
1 αξιολόγηση
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του πατώματος σας. Από το 1990, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται σε παντός είδους τεχνικές εργασίες, με κύρια δραστηριότητα την επισκευή, τοποθέτηση και συντήρηση του πατώματος και του δαπέδου σας. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία μας από την αρχή λειτουργίας μας μέχρι σήμερα προσφέρει εγγυημένες λύσεις στο χώρο των κατασκευών. Επιλέγουμε πάντοτε ποιοτικά προϊόντα με σωστή σχέση ποιότητας / τιμής, έχοντας στις περισσότερες περιπτώσεις και την αποκλειστική αντιπροσώπευση για όλη την Ελλάδα.
Στέλιος Β. Ξύλινα Πατώματα & Δάπεδα Θεσσαλονίκη - Νέα Σμύρνη
1 αξιολόγηση
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση παρκέ πατώματος στον οικιακό και τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στον χώρο τα τελευταία 40 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και πολύ μεράκι. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε εσάς ένα όμορφο και διαχρονικό αποτέλεσμα, ντύνοντας τον χώρο σας με την ομορφιά και την οικειότητα του ξύλου. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!
Παναγιώτης Μ. Ξύλινα Πατώματα & Δάπεδα Θεσσαλονίκη - Περιστέρι
0 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής πατωμάτων. Βρισκόμαστε στον χώρο των ανακατασκευών και των ανακαινίσεων για πάνω από 40 χρόνια και είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση. Μας χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε και οι φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για κάθε εργασία. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την εργασία σας και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις υπηρεσίες μας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.
Νικόλαος Κ. Ξύλινα Πατώματα & Δάπεδα Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Η τεχνική εταιρία, Αναδομώ, παρέχει υπηρεσίες ανακατασκευής πατώματος και τοποθέτησης ειδικού δαπέδου. Με 20ετή εμπειρία αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των εργασιών σας για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε κοντινές περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει