Ξύλινα Πατώματα & Δάπεδα Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους πατωματζήδες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ξύλινα Πατώματα & Δάπεδα: Τα μυστικά στην τοποθέτηση και την συντήρηση!

Τα ξύλινα πατώματα, αποτελούν μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές στον τομέα των δαπέδων όχι μόνο για την αισθητική αλλά και για την ποιότητα του υλικού τους. Οι εργασίες τοποθέτησης και συντήρησης ξύλινων δαπέδων, πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία καθώς απαιτούνται συγκεκριμένες εργασίες προετοιμασίας του εδάφους ώστε να μην υπάρχουν κακοτεχνίες.

Τα πλεονεκτήματα των ξύλινων πατωμάτων, είναι αρκετά για να σε πείσουν να προχωρήσεις στην άμεση τοποθέτησή τους. Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τα σημαντικότερα οφέλη που θα σου προσφέρει η τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων από τους αξιόπιστους επαγγελματίες μας:

Υψηλή Αισθητική: Το ξύλο, ανέκαθεν πρόσφερε ζεστασιά και υψηλή αισθητική σε οποιονδήποτε χώρο. Αποτελεί κλασική και διαχρονική επιλογή στον τομέα των ξύλινων πατωμάτων και συνδυάζεται πολύ εύκολα με έπιπλα και τοίχους ενώ αναβαθμίζει την αξία του σπιτιού.

Θερμομόνωση: Τα ξύλινα πατώματα, ξεχωρίζουν για τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες ενώ μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με την ενδοδαπέδια θέρμανση. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι, η εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης και η διατήρηση ιδανικών συνθηκών στο εσωτερικό του σπιτιού ή του γραφείου.

Αντοχή: Τα νέα ξύλινα δάπεδα, προέρχονται από είδη ξύλων που προσδίδουν στιβαρότητα και αντοχή σε φθορές από την καθημερινή χρήση. Με την κατάλληλη συντήρηση των ξύλινων πατωμάτων παρκέ, λάμινειτ και των υπόλοιπων ειδών, θα έχεις ένα μακροχρόνιο και μοντέρνο αποτέλεσμα.

Πριν ξεκινήσεις με τις εργασίες τοποθέτησης των ξύλινων παρκέτων, πρέπει να έχεις υπόψη σου, ότι υπάρχει ποικιλία σε είδη που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και προϋπολογισμούς. Οι αξιόλογοι επαγγελματίες μας, μάς ενημέρωσαν για τα δημοφιλή είδη ξύλινων πατωμάτων ώστε να σε καθοδηγήσουν στην επιλογή σου.

5 είδη Ξύλινων Δαπέδων για να επιλέξεις!

Με το πέρασμα του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι κατασκευαστικές εταιρείες ανέπτυξαν τον τομέα των ξύλινων πατωμάτων και πλέον υπάρχουν στην αγορά πολλά είδη τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Τα πιο δημοφιλή είναι:

 • Καρφωτά Πατώματα Μασίφ
 • Δάπεδα Ημιμασίφ
 • Ξύλινο Κολλητό Πάτωμα
 • Ξύλινα Πατώματα Εξωτερικού Χώρου τύπου Deck
 • Προλουστραρισμένα Ξύλινα Δάπεδα
 • Πατώματα Laminate

Οι έμπειροι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν τοποθετήσεις σε όλες τις περιοχές την Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και μπορούν να σε ενημερώσουν για τις ιδιότητες και τα οφέλη που θα κερδίσεις από το κάθε δάπεδο. Η επιλογή του είδους ξύλινου δαπέδου που ταιριάζει στο σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο, θα γίνει εύκολα και άμεσα, με την βοήθεια των επαγγελματιών μας.

Οι επαγγελματίες μας, πέρα από την επιλογή θα αναλάβουν τις εργασίες για την επαγγελματική τοποθέτηση του ξύλινου πατώματος. Ακολουθούν, οι βασικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες τεχνίτες για την τοποθέτηση ξύλινου πατώματος.

2 Βασικοί μέθοδοι τοποθέτησης ξύλινων πατωμάτων

Για την τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου, δύο είναι οι βασικοί μέθοδοι τοποθέτησης που εφαρμόζουν οι επαγγελματίες τεχνίτες και τα συνεργεία της πλατφόρμας μας, ώστε να έχουν ένα μακροχρόνιο και μεγάλης αντοχής αποτέλεσμα.

Δημιουργία υποδομής: Είναι βασικό, εφόσον δεν υπάρχει να κατασκευαστεί υποδομή σχάρας- καννάβου από ξύλινα καδρόνια σε σταθερό υπόβαθρο (τσιμεντοκονία). Πολλές φορές, δημιουργείται ψευδοδάπεδο πάνω στην σχάρα των καδρονίων από ξύλινες τάβλες είτε από τεχνητές ξυλοπλάκες.

Υπάρχουσα υποδομή:  Στην συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται άμεση τοποθέτηση του παρκέ με κολλητή ή πλωτή εγκατάσταση. Εδώ, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κολλητών παρκέτων, πολύστρωμων λωρίδων, laminate κ.α.

Τα έμπειρα συνεργεία μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μπορούν να εγγυηθούν ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, όμως συνιστούν την τακτική συντήρηση του ξύλινου δαπέδου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διατηρείται η όψη του πατώματος.

Βασικές Εργασίες για το Τρίψιμο & Γυάλισμα Ξύλινου Παρκέ Πατώματος

Οι εξειδικευμένες εργασίες συντήρησης του ξύλινου πατώματος, απαιτούν επαγγελματικό εξοπλισμό ώστε να πραγματοποιηθούν οι εργασίες άμεσα και αποτελεσματικά. Ακολουθούν βασικά βήματα για την συντήρηση πατωμάτων παρκέ:

 • Λείανση του Ξύλινου Πατώματος παρκέ
 • Τρίψιμο των σοβατεπί
 • Στοκάρισμα του Ξύλινου Δαπέδου όπου χρειάζεται
 • Αστάρωμα του ξύλινου πατώματος (δύο φορές)
 • Γυάλισμα του ξύλινου δαπέδου με ειδικό βερνίκι (δύο στρώσεις)

Με τις παραπάνω εργασίες συντήρησης, το πάτωμα παρκέ θα αποκτήσει την χαμένη του γυαλάδα και θα αυξηθεί η αντοχή του. Εάν αμελήσεις την συντήρησή του είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει φθορές και να χρειαστεί επισκευή. Η επισκευή ξύλινου δαπέδου, σημαίνει ξήλωμα ενός μέρους ή και ολόκληρης της επιφάνειας και αντικατάσταση με νέο ξύλινο δάπεδο. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σου αναλάβουν και αυτή την περίπτωση όμως, συνιστούν εάν επιθυμείς να γλιτώσεις το κόστος της επισκευής ή της αντικατάστασης, να οργανώσεις συντήρηση του ξύλινου δαπέδου, μία φορά τον χρόνο.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις επαγγελματίες τεχνίτες που εξυπηρετούν Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέροντας υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης ξύλινων πατωμάτων και δαπέδων και εγγυώνται υψηλής ποιότητας αποτελέσματα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Εάν θες να προτιμήσεις μία οικονομικότερη επιλογή που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τα ξύλινα δάπεδα, δες τα βινυλικά δάπεδα. Ακόμη, υπάρχουν τέλειες απομιμήσεις ξύλου και στα πλαστικά δάπεδα, που θα σε εντυπωσιάσουν.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να πάρεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές στα ξύλινα πατώματα από τους καλύτερους τεχνίτες στην περιοχή σου. Και όλα αυτά, χωρίς να μετακινηθείς από το σπίτι σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Πατωματζήδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση και γρήγορη ολοκλήρωση της εργασίας.
Mastoras
117 αξιολογήσεις
Πολύ καλή. Έμεινα ευχαριστημένος και θα ξαναχρησιμοποιουσα την υπηρεσία σας.
Ηλίας Σ.
73 αξιολογήσεις
φτιαξαμε το ξυλινο πατωμα (τοποθετηση καποιων σανιδων που ελειπαν,τριψιμο και λουστραρισμα)με τον Ηλια,εγινε σαν καινουργιο,χαμηλο κοστος...
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
63 αξιολογήσεις
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, είναι ένας άψογος επαγγελματίας , συνεννοήσιμος και η τιμές συμβατές και χαμηλές. Θα τον σύστηνα ανεπιφύλ...
Γιάννης Γ.
57 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός τεχνίτης και άνθρωπος. Η συνεργασία μας ήταν θαυμάσια. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις
Ο κ. Αδαμόπουλος ανταποκρίθηκε αψογά στις ανάγκες μας. Του είχα αναθέσει μια σχετικά μικρή δουλειά που αφορούσε χτίσιμο σοβάτισμα τοίχων ...
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει