Αποξήλωση Δαπέδου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποξήλωση Δαπέδου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/7/2018

Αποξήλωση δαπέδου: Πότε είναι απαραίτητη;

Η αποξήλωση δαπέδου είναι η αφαίρεση του ανώτερου επιστρώματος του δαπέδου με σκοπό την τοποθέτησή νέου.

Προτιμάται συνήθως σε δάπεδα με πλακάκια, πλακέ επίστρωση ή μάρμαρο, ώστε να τοποθετηθούν καινούρια και να αποκατασταθούν τυχόν φθορές.

Η αφαίρεση δαπέδου αποτελεί μία από τις δύσκολες εργασίες σε μία ανακαίνιση, καθώς απαιτεί πολυετή τεχνική γνώση ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω βλάβες στο υπόστρωμα του δαπέδου και στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Τι να προσέξεις πριν ξεκινήσουν οι εργασίες αποξήλωσης δαπέδου;

Οι εργασίες αποξήλωσης δαπέδου απαιτούν μερικές ημέρες για να ολοκληρωθούν και χρειάζονται καλή οργάνωση και καλό καθάρισμα στο τέλος τους.

Επίσης, χρειάζεται να σκεφτείς καλά τις ανάγκες του χώρου ώστε να καθορίσεις και το νέο δάπεδο που θα μπει.

Οι εργασίες για την αποξήλωση δαπέδου, χρειάζεται να ξεκινήσουν μόνο όταν έχεις λάβει τα νέα υλικά και έχεις βεβαιωθεί ότι είναι αυτά που επιθυμείς.

Επίσης οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας έχουν ενημερώσει ότι καλό είναι τα νέα υλικά να μένουν στο χώρο περίπου 3 ημέρες ώστε να προσαρμοστούν στην ατμόσφαιρά του και να είναι ακριβής η τοποθέτησή τους.

Επιπλέον, χρειάζεται να έχεις φροντίσει για την αποκομιδή των μπαζών που θα προκύψουν πριν ξεκινήσουν οι εργασίες αποξήλωσης.

Σκέφτεσαι να το κάνεις μόνος/η σου: Tι χρειάζεται να προσέξεις;

Εφόσον επιθυμείς να το αναλάβεις μόνος/η σου, καλό είναι να έχεις εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, όπως φτυάρι και ξύστρα, αλλά και προστατευτικά γυαλιά.

Επίσης προτείνεται να φορέσεις και μάσκα ώστε να μην εισπνεύσεις τη σκόνη που θα πετάγεται κατά τη διάρκεια εργασιών.

Αν η εργασία αφορά πλακάκια, είναι ευκολότερη καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σπάσεις προσεκτικά τον αρμό. Έπειτα το πλακάκι αφαιρείται μόνο του με τη βοήθεια ενός μικρού μαχαιριού ή μίας σπάτουλας.

Σε περίπτωση που αφορά παρκέ, μάρμαρο ή laminate δάπεδο, σου προτείνουμε να το αναλάβει ένας επαγγελματίας τεχνικός με πολευτή εμπειρία στη συγκεκριμένη εργασία.

Η αποξήλωση τέτοιων δαπέδων είναι αρκετά απαιτητική και αν δε γίνουν με προσοχή, μπορεί να προκληθούν πολύ σοβαρές και ακριβές βλάβες στην οικία σου.

Καταχώρησε την εργασία σου και μέσα σε λίγη ώρα, θα λάβεις επικοινωνία από επαγγελματίες του Douleutaras.gr, εξειδικευμένους στην αποξήλωση δαπέδων!

Με αυτό τον τρόπο η εργασία σου θα γίνει εύκολα και δίχως κούραση ή προβλήματα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
128 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά στην τοποθέτηση, άμεση ανταπόκριση και το ποσό δεν ξεπέρασε την αρχική κοστολόγηση της εργασίας!

Ηλίας Σ.
73 αξιολογήσεις

Μεσα Δεκεμβριου 16 επικοινωνησα με τον Κ σπετζαρη για την επισκευη και λιανση ξυλινου πατωματος με περιπου εναρξη εργασιας 2-1-17. 2-1-1...

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
64 αξιολογήσεις

ξαιρετικός επαγγελματίας, με συνέπεια στους χρόνους, καταπληκτικό αποτέλεσμα και λογική κοστολόγηση. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι και τ...

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.

Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις

Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...

Μιχάλης Α.
50 αξιολογήσεις

Ήρθε σε ένα πρώτο ραντεβού για να δει και να αξιολογήσει την ζημιά στο πάτωμα. Η πρώτη εντύπωση ήταν εξαιρετική.

Σχετικά άρθρα

Ξύλινο Πάτωμα: Top 5 Είδη & Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις!

Το ξύλινο πάτωμα είναι αναμφίβολα μία πολύ δημοφιλής επιλογή, ειδικά για εκείνους που προτιμούν το ρουστίκ αλλά και το παραδοσιακό στυλ

Περισσότερα
5+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι είναι laminate.

Πήρες τη μεγάλη απόφαση να αλλάξεις το δάπεδο του σπιτιού σου ή ενός επαγγελματικού χώρου και τώρα δεν ξέρεις τι να διαλέξεις; Υπάρχει μια

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Αποξήλωση Δαπέδου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. Αποξήλωση Δαπέδου - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις Τοποθετήσεις Πατωμάτων και στα Παρκέ Διαρκείας. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Γιάννης Γ. Αποξήλωση Δαπέδου - Χαλάνδρι
61 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των πατωμάτων και δαπέδων και εδώ και χρόνια εξυπηρετούμε εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών μας, αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης πατωμάτων και εγγυάται ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.
ΣΠΥΡΟΣ Π. Αποξήλωση Δαπέδου - Αθήνα
110 αξιολογήσεις
Με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ανακαίνιση του χώρου σας, αναλαμβάνοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας για τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!
Παναγιώτης Κ. Αποξήλωση Δαπέδου - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακατασκευή του πατώματος του σπιτιού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται και μπορεί να αντεπεξέλθει στα αιτήματά σας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ικανοποιήσουμε με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Παναγιώτης Τ. Αποξήλωση Δαπέδου - Ηλιούπολη
46 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την τοποθέτηση δαπέδων και πατωμάτων άμεσα και με προσοχή στην λεπτομέρεια. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις που μου δίνουν την δυνατότητα να φέρω εις πέρας όποια εργασία αναλαμβάνω ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσες και οικονομικές λύσεις!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει