Παράθυρα PVC

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Παράθυρα PVC

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Παράθυρα PVC: Γιατί να τα επιλέξεις;

Σκέφτεσαι να βάλεις παράθυρα pvc στο σπίτι σου; Ψάχνεις κουφώματα για το χώρο σου και δε ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, καθώς τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ απλά.

Η τοποθέτηση κουφωμάτων αποτελεί επένδυση για ένα κτίριο. Η μεγάλη διάρκεια, αλλά και οι σχετικά δύσκολες εργασίες που συνοδεύουν την απόφαση που θα πάρεις, επιβάλλει να το σκεφτείς καλά και προσεχτικά.

Αν και η επιλογή παραθύρων είναι μια δύσκολη και περίπλοκη διαδικασία, με την απαραίτητη βοήθεια δε θα έχεις τίποτα να σε απασχολήσει. Τα είδη παραθύρων που μπορείς να διαλέξεις είναι πολλά και διαφορετικά, με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα το καθένα.

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σου μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα παράθυρα αλουμινίου, ξύλινα παράθυρα ή τα όλο και πιο δημοφιλή πλαστικά παράθυρα. Είναι γεγονός ότι οι πόρτες και παράθυρα από pvc γνωρίζουν μεγάλη ανάπτυξη και προτιμώνται από όλο και περισσότερο κόσμο.

Τα οφέλη που συνοδεύουν την τοποθέτησή τους είναι πολλά και σίγουρα αποτελούν έναν καλό λόγο να σκεφτείς και εσύ τα συνθετικά παράθυρα.  Στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλα όσα θα κερδίσεις επιλέγοντας παράθυρα pvc.

Πλεονεκτήματα Παραθύρων PVC

Τα πλαστικά παράθυρα, αποτελούν μία οικονομική και ποιοτική επιλογή επένδυσης των κουφωμάτων του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μας έδωσαν μία λίστα με τα βασικά οφέλη που θα κερδίσεις από την τοποθέτηση παραθύρων pvc:

Συνδυάζουν οικονομία και ποιότητα.

Τα παράθυρα PVC, είναι πολύ φθηνότερα από εκείνα του αλουμινίου, ενώ παράλληλα δεν μειώνουν την ποιότητα που προσφέρουν. Το χαμηλό κόστος που έχουν τα καθιστά με μια πρώτη ματιά ιδιαίτερα ελκυστικά στον καταναλωτή. Κάνοντας όμως μια πιο προσεχτική έρευνα αγοράς θα διαπιστώσεις ότι η ποιότητά τους δε στερείται σε τίποτα συγκριτικά με τα υπόλοιπα είδη κουφωμάτων. Αυτός ο ιδανικός συνδυασμός τιμής και ποιότητας είναι που έχει κατατάξει τα παράθυρα pvc ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών.

Είναι πολύ ανθεκτικά στο χρόνο.

Τα πλαστικά παράθυρα, παρουσιάζουν εντυπωσιακή αντοχή και είναι εξαιρετικά σπάνιο να εμφανίσουν κάποια βλάβη. Παράλληλα έχουν πολύ χαμηλές ανάγκες συντήρησης, γεγονός που βοηθά και μελλοντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων. Επιλέγοντάς τα, κάνεις μια πραγματική επένδυση στο μέλλον.

Προσφέρουν πολύ καλό επίπεδο ασφάλειας.

Παλιότερα η τοποθέτηση παραθύρων PVC προκαλούσε κάποιες αμφιβολίες για την ασφάλεια που παρείχαν. Αυτό οφειλόταν στα γεγονός ότι αποτελούνταν μόνο από πλαστικό, ένα σχετικά ελαφρύ υλικό. Ωστόσο, τώρα πια τα συνθετικά παράθυρα έχουν εξελιχθεί και το πρόβλημα αυτό αποτελεί παρελθόν. Πλέον, κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και περιέχουν ένα εσωτερικό προφίλ αλουμινίου που τους χαρίζει τη στιβαρότητα που τους έλλειπε.

Βοηθούν σημαντικά μόνωση του χώρου και στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Ακολουθώντας τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα, τα πλαστικά παράθυρα μπορούν να σου εξασφαλίσουν μοναδικά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Συνδυαζόμενα με τα κατάλληλα ενεργειακά τζάμια, θα σου εξασφαλίσουν ένα χώρο απαλλαγμένο από ενοχλητικούς θορύβους και διαρροές θερμότητας. Έτσι, πέρα από τη διαμόρφωση ενός ιδανικού εσωτερικού περιβάλλοντος, θα βοηθήσουν σημαντικά και στην εξοικονόμηση χρημάτων από τα κόστη έξοδα και θέρμανσης.

Χαρίζουν όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει η πεποίθηση ότι κανένα είδος δεν μπορεί να ξεπεράσει τα ξύλινα παράθυρα σε ομορφιά. Ωστόσο, μπορείς να βρεις πόρτες και παράθυρα pvc σε απομιμήσεις ξύλου, συνδυάζοντας ομορφιά και προσιτές τιμές. Ακόμη, τα συνθετικά κουφώματα κατασκευάζονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και μπορείς να βρεις εύκολα εκείνο που θα ταιριάζει με το στυλ του χώρου σου.

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητή η αύξηση της δημοτικότητας των κουφωμάτων pvc. Αν θες και εσύ να κάνεις μια μακροχρόνια επένδυση για το σπίτι σου επιλέγοντας παράθυρα pvc, έχεις πολλούς τρόπους να το κάνεις.

Συστήματα Παραθύρων PVC

Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου και της χρήσης των παραθύρων, μπορείς να επιλέξεις διαφορετικά συστήματα παραθύρων που θα ικανοποιούν καλύτερα τις ανάγκες σου. Οι βασικές κατηγορίες τις οποίες μπορείς να επιλέξεις είναι:

Συρόμενα παράθυρα: Τα συρόμενα παράθυρα pvc είναι ιδανικά για μικρά διαμερίσματα όπου δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος. Μπορούν να κινούνται μέσα στο τοίχο, να είναι δηλαδή χωνευτά ή παράλληλα σε αυτόν και να είναι επάλληλα. Τα χωνευτά παράθυρα κατασκευάζονται μέχρι με δύο φύλλα, ενώ τα επάλληλα μέχρι με 6. Η χρηστικότητα και ευκολία της λειτουργίας τους τα καθιστά ιδανικές επιλογές και για επαγγελματικούς χώρους.

Ανοιγόμενα παράθυρα: Στη κατηγορία αυτή ανήκουν τα παράθυρα που ανοιγοκλείνουν κινούμενα γύρω από ένα σταθερό άξονα. Μπορούν να είναι μονόφυλλα ή δίφυλλα και να έχουν ανάκληση ή όχι. Μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που χαρίζουν.

Σταθερά παράθυρα: Τα πλαστικά παράθυρα αυτής της κατηγορίας επιλέγονται για πιο συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως είναι οι φεγγίτες και οι ειδικές κατασκευές. Τα σταθερά παράθυρα δεν ανοιγοκλείνουν και χρησιμοποιούνται περισσότερο σαν διαχωριστικά, για φωτεινότητα του χώρου ή για καλύτερη θέα. Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία τους είναι τα πολύ υψηλά επίπεδα μόνωσης που προσφέρουν.

Όποιο είδος παραθύρου και αν επιλέξεις, η διαδικασία της τοποθέτησης παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με κάθε εργασία για την τοποθέτηση, επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση πλαστικών κουφωμάτων. Οι επαγγελματίες μας δίνουν λύσεις σε κάθε εφαρμογή που βρίσκουν τα συνθετικά κουφώματα όχι μόνο σε παράθυρα αλλά και σε παντζούρια και μπαλκονόπορτες.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εκτενείς τεχνικές γνώσεις, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με ποιοτικές πόρτες και παράθυρα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και να σου εξασφαλίσουν ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Καταχώρισε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ, πάρε προσφορές για το κόστος παραθύρων pvc και επέλεξε ένα από τους αξιολογημένους επαγγελματίες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Καθαρός, συνεπής και πολύ σωστός σε αυτά που υποσχέθηκε!
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!
Πολύ εξυπηρετικός και προσεκτικός στην εργασία του. Σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και την εργασία του κυρίου Άγγελου!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Σχετικές υπηρεσίες