Ρολοκουρτίνες - Ρόλερ Σκίασης

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολοκουρτίνες - Ρόλερ Σκίασης

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

3 λόγοι για επιλέξεις ρολοκουρτίνες για την εσωτερική σκίαση του χώρου σου

Τα ρόλερ σκίασης, αποτελούν μία δημοφιλής και έξυπνη λύση στον τομέα της σκίασης εσωτερικών χώρων, καθώς αποτρέπουν τις ακτινοβολίες του ήλιου να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του χώρου και παράλληλα δημιουργούν μία ζεστή και ήρεμη ατμόσφαιρα.

Υπάρχουν 3 λόγοι για να επιλέξεις ρολοκουρτίνες για την εσωτερική σκίαση του χώρου σου:

Ποικιλία σχεδίων: Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων στις ρολοκουρτίνες που εξυπηρετεί όλα τα γούστα και όλα τα στυλ διακόσμησης. Οι μοντέρνες και οι κλασσικές ρολοκουρτίνες, πέρα από την χρηστική τους σημασία, θα ανανεώσουν την διακόσμηση του χώρου σου.

Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία: Τα ρόλερ σκίασης, αποτελούν αποτελεσματικό σύμμαχο ενάντια στις υπεριώδης ακτίνες του ήλιου. Έτσι, όσοι χρησιμοποιούν τον χώρο προστατεύονται από τον ήλιο ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Χαμηλό κόστος: Η τοποθέτηση ρολοκουρτίνων, δεν στοιχίζει ενώ γίνεται άμεσα. Επίσης, η συντήρησή τους γίνεται με ένα απλό καθαρισμό, άρα δεν υπάρχει κόστος συντήρησης.

Εύκολος μηχανισμός: Υπάρχουν πολλοί μηχανισμοί στα ρόλερ σκίασης που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Ηλεκτροκίνητα ή χειροκίνητα δεν παύουν να λειτουργούν εξαιρετικά και να διαθέτουν μακροχρόνια αντοχή στην φθορά του χρόνου, εξαιτίας του απλού μηχανισμού τους.

Για την τοποθέτηση ρολοκουρτίνων, επισκευή και συντήρηση, ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας μπορεί να αναλάβει την εργασία σου και να εξασφαλίσει επαγγελματικά αποτελέσματα. Ακόμη, ο τεχνίτης μας, αναλαμβάνει να σου προτείνει και τις υπόλοιπες επιλογές που έχει στον τομέα της σκίασης όπως τα στόρια (ξύλινα & αλουμινίου) και οι περσίδες (κάθετες & οριζόντιες). Η τελική επιλογή φυσικά ανήκει σε εσένα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ
105 Αξιολογήσεις
Πολύ σωστός επαγγελματίας, με σεβασμό στην εργασία του!
Στέλιος Παπαδόπουλος
52 Αξιολογήσεις
Πολύ ευγενκός, τακτικός κι έδωσε σημασία στη λεπτομέρεια!
Θανάσης Τσέκας
8 Αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας!
Γιώργος Κίτος
74 Αξιολογήσεις
Ο εργαζόμενος που μου έστειλε ο κ. Κίτος επισκεύασε το ρολό του παραθύρου σύντομα, με επαγγελματισμό και καθαρά!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον που γύρισε και το βρήκε