Παντζούρια

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στα Παντζούρια

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Παντζούρια: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Τα παντζούρια είναι αναπόσπαστο στοιχείο στην κατασκευή κάθε σπιτιού. Πέρα από πρακτικούς λόγους για τους οποίους χρησιμοποιούνται όπως είναι η προστασία από τον ήλιο, ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός για την ασφάλεια του προσωπικού μας χώρου.

Όπως και για όλα τα κουφώματα του σπιτιού σου, έτσι και για τα παντζούρια η τοποθέτησή τους είναι κάτι που θα σε συνοδεύει για πολύ καιρό. Γίνεται εύκολα, λοιπόν, κατανοητό πόσο σημαντική είναι η επιλογή τους.

Για να σε βοηθήσουμε μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα παντζούρια.

Ποια είδη παντζουριών υπάρχουν;

Τα παντζούρια που θα επιλέξεις μπορούν να κατασκευαστούν με διάφορους τρόπους ώστε να καλύπτουν πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες σου. Για διαφορετικούς χώρους απαιτούνται διαφορετικά είδη παντζουριών έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι λειτουργικό και να προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Ποια είναι όμως τα είδη παντζουριών που μπορείς να επιλέξεις;

 • Μονόφυλλα
 • Δίφυλλα
 • Τρίφυλλα
 • Τετράφυλλα
 • Συρόμενα εντός τοίχου
 • Συρόμενα εκτός τοίχου
 • Αναδιπλούμενα
 • Ανοιγόμενα
 • Ρολά Παντζούρια

Ένας επαγγελματίας τεχνικός τοποθέτησης κουφωμάτων, μπορεί να πραγματοποιήσει μία πρώτη εκτίμηση του χώρου σου και να σου προτείνει το είδους παντζουριού που θα είναι περισσότερο λειτουργικό για τις καθημερινές σου ανάγκες.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα των κουφωμάτων, τα παντζούρια εξελίχθηκαν και πλέον υπάρχουν πολλοί τύποι παντζουριών, με διαφορετικά υλικά κατασκευής.

Υλικά κατασκευής παντζουριών

Οι κατασκευαστικές εταιρείες, εκμεταλλεύτηκαν τις ιδιότητες ορισμένων υλικών ώστε να δημιουργήσουν διαφορετικούς τύπους παντζουριών που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες αλλά και προϋπολογισμούς. Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι παντζουριών;

 • Πλαστικά Παντζούρια
 • Παντζούρια Αλουμινίου
 • Ξύλινα Παντζούρια

Όποια και αν είναι η τελική σου απόφαση μια σωστή εγκατάσταση είναι αναγκαία για να επωφεληθείς από τα πλεονεκτήματα της κατασκευής σου. Για να έχεις όμως, μία πρώτη εικόνα από τα πλεονεκτήματα του κάθε υλικού, διάβασε παρακάτων.

Βασικά Χαρακτηριστικά των διαφορετικών Τύπων Παντζουριού

Όλα τα είδη παντζουριών, θα σου εξασφαλίσουν την σκίαση και την προστασία που χρειάζεται η οικία ή ο επαγγελματικός σου χώρος, από τους εξωτερικούς παράγοντες. Το ζήτημα είναι τι παραπάνω θα σου χαρίσουν τα διαφορετικά υλικά κατασκευής στα παντζούρια.

Παντζούρια Αλουμινίου: Διαθέτουν μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και συντελούν στην ηχομόνωση του χώρου. Η ποικιλία σχεδίων και η προστασία που προσφέρουν, τα καθιστούν μοναδική επιλογή για τον χώρο σου. Η στιβαρότητα του αλουμινίου ως υλικό, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ασφάλεια του χώρου.

Παντζούρια PVC:  Τα συνθετικά παντζούρια, ξεχωρίζουν για την χαμηλή τους τιμή και για τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες. Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται άμεσα και υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων που σίγουρα θα ταιριάξουν με τον χώρο σου.

Ξύλινα Παντζούρια: Τα ξύλινα παντζούρια, κλέβουν την παράσταση εξαιτίας της αισθητικής που χαρίζει το ξύλο σε οποιονδήποτε χώρο βρίσκεται. Η αντοχή του ξύλου στην φθορά του χρόνου αλλά και απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα, το κάνουν πρώτη επιλογή στον τομέα του. Το μειονέκτημά του, είναι ότι απαιτεί εργασίες συντήρησης ώστε να μην χάσει την λάμψη του.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με την διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης παντζουριών. Οι επαγγελματίες μας, έχοντας αναλάβει τοποθετήσεις παντζουριών αλουμινίου, πλαστικών, ξύλινων και ρολών παντζουριών, εκτελούν την εργασία άμεσα και οικονομικά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και με λίγα μόνο κλικ μπορείς να πάρεις προσφορές για τιμές στα παντζούρια από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Network A.
62 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση αν και Σάββατο, ευγένεια, καλή επικοινωνία και πολύ καλό αποτέλεσμα!
Αλέξανδρος S.
164 αξιολογήσεις
Πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση άμεση ανταπόκριση και ο Ηλίας που ήρθε από τους καλύτερους επαγγελματίες....σίγουρα θα τους ξαναπροτιμησω
Κώστας Θ.
53 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας. Το συνολικό κόστος είναι υψηλό για την συγκεκριμένη εργασία.
Γιώργος Κ.
13 αξιολογήσεις
Αψογος επαγγελματιας
Κώστας Ζ.
17 αξιολογήσεις
Άμεση επικοινωνία και η εργασία ολοκληρώθηκε στην ώρα. Συνέπεια, ευγένεια και σωστή δουλειά.
Ιωάννης Δ.
42 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκρισή στην αγγελία, από την τηλεφωνική περιγραφή κατάλαβε κατευθείαν το είδος του προβλήματος και μου πρότεινε την καλύτερη ...
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει