Παντζούρια Αλουμινίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Παντζούρια Αλουμινίου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα παντζούρια αλουμινίου!

Τα παντζούρια αλουμινίου είναι ίσως από τα πιο διαδεδομένα είδη που χρησιμοποιούνται πλέον στις κατασκευές σπιτιών. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλουμινίου είναι τέτοια που το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα.

Τα παντζούρια ανήκουν στα εξωτερικά κουφώματα και χρησιμεύουν τόσο για τη σκίαση του χώρου, όσο και για την εξωτερική προστασία του. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγος που τα παντζούρια αλουμινίου είναι τόσα διαδεδομένα.
 
Αν, λοιπόν, ψάχνεις και εσύ τα κατάλληλα παντζούρια για το χώρο σου, στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλα τα θετικά και αρνητικά στοιχεία που συνοδεύον την τοποθέτηση παντζουριών αλουμινίου.

Πλεονεκτήματα
Τα πατζούρια αλουμινίου κατασκευάζονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
Παρέχουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.
Παρουσιάζουν μηδαμινές ανάγκες συντήρησης.
Έχουν καλές ηχομονωτικές ιδιότητες.
Είναι πολύ ανθεκτικά στις διάφορες καιρικές συνθήκες.

Μειονεκτήματα
Έχουν σχετικά υψηλό κόστος συγκριτικά με άλλα υλικά.
Το αλουμίνιο είναι καλός αγωγός της θερμότητας.
 
Το υλικό που θα διαλέξει κανείς εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, είναι φανερό όμως ότι τα παντζούρια από αλουμίνιο πρέπει να βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές σου. Αν και οι τιμές στις οποίες κυμαίνονται είναι λίγο υψηλότερες από άλλα υλικά, τα οφέλη που θα εξασφαλίσεις το αξίζουν.

Αν θες μια ανθεκτική κατασκευή για μέγιστη ασφάλεια, τα παντζούρια αλουμινίου είναι αυτό που ψάχνεις. Για να έχει μια πρώτη εικόνα συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που θες να ξέρεις πριν επιλέξεις πατζούρια για το χώρο σου.
 
Τα παντζούρια αλουμινίου χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες τα συρόμενα και τα ανοιγόμενα, με το κάθε είδος να συγκεντρώνει τα δικά του πλεονεκτήματα.
 
Παντζούρια αλουμινίου συρόμενα
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα παντζούρια που κινούνται παράλληλα πάνω σε έναν οδηγό. Μπορούν να είναι χωνευτά ή επάλληλα, δηλαδή να εισέρχονται μέσα στον τοίχο ή να κινούνται παράλληλα σε αυτόν, από την εξωτερική του μεριά. Ακόμη μπορούν να είναι από ένα μόνο φύλλο ή δύο φιλιτά και να συναντιούνται στη μέση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για μικρούς χώρους γιατί όπως και τα εσωτερικά συρόμενα κουφώματα, δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.
 
Παντζούρια αλουμινίου ανοιγόμενα
Τα ανοιγόμενα παντζούρια, αποτελούν ιδανική επιλογή ανοιγόμενων συστημάτων αλουμινίου και κατασκευάζονται είτε ορθογώνια είτε καμπύλα και μπορούν να αποτελούνται μέχρι και από 4 φύλλα. Παράλληλα βοηθούν στην καλύτερη ηχομόνωση του χώρου, καθώς δεν χρειάζεται να υπάρχει το κενό στον τοίχο που επηρεάζει τη μόνωσή του. 

Από τί εξαρτώνται οι τιμές στα παντζούρια αλουμινίου;

Οι τιμές στα παντζούρια αλουμινίου, όπως προαναφέρθηκε μπορεί να είναι υψηλές, βέβαια αυτό δεν αντιπροσωπεύει όλες τις τοποθετήσεις στα παντζούρια αλουμινίου. Οι επαγγελματίες τεχνικοί κουφωμάτων της πλατφόρμας μας συνεργάζονται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες του χώρου και μπορούν να σου προτείνουν φθηνά αλλά συγχρόνως ποιοτικά παντζούρια αλουμινίου. Σίγουρα, ένα ακριβότερο παντζούρι αλουμινίου μπορεί να σου προσφέρει μεγαλύτερα οφέλη. Ίσως, πρέπει να επανεξετάσεις τον προϋπολογισμό σου και να αποφασίσεις με μακροχρόνια κριτήρια. Μπορεί οι τιμές στα κουφώματα αλουμινίου να σου φαίνονται υψηλές τώρα, όμως σε βάθος χρόνου θα γίνει απόσβεση των χρημάτων σου κυρίως από τους λογαριασμούς της θέρμανσης.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν εργασίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις για τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρηση παντζουριών αλουμινίου. Οι αξιολογημένοι τεχνίτες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα με κουφώματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Ακόμη, οι τεχνικοί κουφωμάτων της πλατφόρμας μας, δίνουν εγγυημένες λύσεις στις μπαλκονόπορτες αλουμινίου και pvc, στα παράθυρα και τις πόρτες.

Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, καταχώρησε την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές για το κόστος παντζουριών αλουμινίου με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
204 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, άμεση εξυπηρέτηση, καλές τιμές. Θα τον προτείνω και σε φίλους!
Αλέξανδρος S.
185 αξιολογήσεις
Πολύ καλό παιδί ευγενικός και πολύ καθαρός στη δουλειά του. Προτιμήστε τον.
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Μια λέξη: Εξαιρετικός. Ευγενέστατος, επίμονος μέχρι να βρει λύση, χωρίς κρυφές χρεώσεις όπως θα έκανε κάποιος άλλος στη θέση του. Επαγγελ...
Rol.
95 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας. Επισκεύασε το πρόβλημα στο ρολό της μπαλκονόπορτας. Επειδή ήταν επείγον, ήρθε αργά το βράδυ.
Γιώργος Κ.
87 αξιολογήσεις
Συνεπής, ευγενικός, γνώστης και επαγγελματίας!
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Καλές τιμές και η εταιρία ενημερώνει πολύ καλά για την εξέλιξη της εργασίας!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει