Παντζούρια PVC

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Παντζούρια PVC

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

6 σημαντικοί λόγοι που πρέπει να βάλεις παντζούρια pvc 

Τα παντζούρια PVC, διαθέτουν μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια και επιλέγονται από όλο και περισσότερο κόσμο. Χρησιμοποιούνται σαν επένδυση των εσωτερικών κουφωμάτων καλύπτοντας πλήθος αναγκών. 

Τα εξωτερικά κουφώματα, είτε πρόκειται για παντζούρια είτε πρόκειται για ρολά, χρησιμοποιούνται τόσο για προστασία του χώρου από την ηλιακή ακτινοβολία και τα αδιάκριτα βλέμματα, όσο και για την ασφάλεια του χώρου. 

Η χρησιμότητά τους, αλλά και το μεγάλο διάστημα που θα σε συνοδεύουν τα παντζούρια που θα επιλέξεις, καθιστούν την επιλογή τους μια ιδιαίτερη σημαντική απόφαση. Είναι αλήθεια ότι οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και πιθανότατα θα δυσκολευτείς να βρεις ποιο είναι το καταλληλότερο είδος παντζουριών μόνος σου. 

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε βοηθήσει να διαλέξεις εύκολα το ιδανικό είδος και υλικό για τα παντζούρια σου με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σου. Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι τα παντζούρια PVC συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα που τα κατατάσσουν ανάμεσα στις πρώτες εναλλακτικές που θα πρέπει να σκεφτείς. 

Οι βασικοί λόγοι που κάνουν τα πλαστικά παντζούρια να ξεχωρίζουν είναι:

Χαμηλό κόστος: Τα παντζούρια PVC, αποτελούν μία οικονομική και ταυτόχρονα ποιοτική λύση. Μπορείς να βρεις πλαστικά εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα που συνδυάζουν προσιτές τιμές με υψηλή ποιότητα.

Κακός αγωγός της θερμότητας: Το πλαστικό σαν υλικό αποτελεί κακό αγωγό της θερμότητας και έτσι τα παντζούρια pvc βοηθούν σημαντικά στη θερμομόνωση του χώρου και στην εξοικονόμηση χρημάτων από τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης του χώρου.

Ηχομόνωση: Βασικό τους προτέρημα, αποτελεί το γεγονός ότι τα πλαστικά παντζούρια δεν επιτρέπουν στους εξωτερικούς και ενοχλητικούς θορύβους, να εισβάλουν στον χώρο του σπιτιού. Για το λόγο αυτό συναντώνται συνήθως στις πόλεις.

Ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου: Δεν επηρεάζονται από βροχή και ανέμους και έτσι δεν προκαλείται φθορά από κλιματολογικές συνθήκες. Τα παντζούρια PVC, παρουσιάζουν μακροζωία που τα κάνει μία ιδιαίτερα συμφέρουσα λύση.

Χαμηλό κόστος συντήρησης & εύκολη τοποθέτηση: Χρειάζονται ελάχιστη περιποίηση και δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες ανάγκες συντήρησης. Μόνο ένας καλός καθαρισμός είναι απαραίτητος και αυτό για καθαρά αισθητικούς λόγους. Επίσης, εξαιτίας της μη σκληρότητας του υλικού, αποτελούν εύκολα διαχειρίσιμο υλικό και η τοποθέτησή τους γίνεται άμεσα.

Ποικιλία στα σχέδια και στα χρώματα: Τα παντζούρια pvc μπορούν να ταιριάξουν εύκολα με διάφορα στυλ και να συμπληρώσουν ιδανικά κάθε χώρο. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και αποτελούν μια μοντέρνα επιλογή, ενώ παράλληλα κυκλοφορούν και σε απομιμήσεις ξύλου για πιο παραδοσιακά κτίρια.

Αν θες να επωφεληθείς από τα παραπάνω πλεονεκτήματα που προσφέρει η τοποθέτηση παντζουριών pvc, έχεις δύο τρόπους να το κάνεις. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα εξής συστήματα παντζουριών:

Ανοιγόμενα παντζούρια pvc 
Τα ανοιγόμενα συνθετικά παντζούρια αποτελούν μια πολύ συχνή επιλογή καθώς εξασφαλίζουν το μεγαλύτερο επίπεδο ασφαλείας. Ανοιγοκλείνουν κινούμενα γύρω από ένα σταθερό άξονα και μπορούν να κατασκευαστούν με σταθερές ή κινούμενες περσίδες. 

Συρόμενα πλαστικά παντζούρια
Τα συρόμενα παντζούρια από pvc χρησιμοποιούνται κυρίως για εξοικονόμηση χώρου. Κινούμενα μέσα ή παράλληλα στο τοίχο η κίνησή τους δεν καταλαμβάνει καθόλου ωφέλιμο χώρο. Διακρίνονται σε επάλληλα και χωνευτά παντζούρια και μπορούν να είναι από ένα ή δύο φύλλα.

Όποιο είδος και να επιλέξεις, το μυστικό για ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα είναι η καλή τοποθέτηση. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες  για να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι για τα πλαστικά κουφώματα του χώρου σου. 

Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία για την τοποθέτηση, επισκευή, αντικατάσταση και συντήρηση πλαστικών παντζουριών. Παράλληλα μπορούν να σε βοηθήσουν με κάθε είδος κουφωμάτων που επιθυμείς όπως εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, παράθυρα pvc, ρολά και πλαστικές μπαλκονόπορτες. Δουλεύοντας με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούν να σου εγγυηθούν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος παντζουριών pvc και επέλεξε εκείνη που σε ικανοποιεί καλύτερα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Επαγγελματική προσέγγιση του project το οποίο ήταν μεγάλο και δύσκολο.
Άμεση εξυπηρέτηση, εξαιρετικό αποτέλεσμα εντός χρονικών ορίων!
Άμεση ανταπόκριση. Η εργασία πάρα πολύ καλή και οικονομική!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;