20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οπτικοακουστικά Συστήματα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, αναλαμβάνει την εγκατάσταση των οπτικοακουστικών συστημάτων που σας ανησυχεί για τον χώρο σας άμεσα και οικονομικά. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο κατασκευών και εγκαταστάσεων από το 2004, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη, σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλάρμη Συστήματα Ασφαλείας - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Αλάρμη προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση οπτικοακουστικού συστήματος στον χώρο της επιλογής σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εγκαταστάσεων από το 1988 και η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργασία, μας έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μας. Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας είναι εγγυημένη μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Καλύπτουμε όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο με απόλυτη ασφάλεια και αναλαμβάνουμε και εργασίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση οπτικοακουστικών συστημάτων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο πολλά χρόνια προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος της είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δερβένης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Νίκαια Αττική 184 51

Η Techniki-expressGP, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τα οπτικοακουστικά συστήματα που σας απασχολούν και ασχολούμαστε και με εργασίες τοποθέτησης και εγκατάστασης στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ηλεκτρολογικών εργασιών, παρέχοντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ειδικευόμαστε σε κάθε είδους εγκαταστάσεις και εγγυόμαστε ένα σύγχρονο, ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Δρούμε άμεσα όταν πρόκειται για επείγοντα περιστατικά, προκειμένου να είμαστε κοντά στον πελάτη για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Αποστολόπουλος - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος σας, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω 40 χρόνια εμπειρίας στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Εξυπηρετώ άμεσα στην Αθήνα και με φιλικές τιμές. Οι άριστες τεχνικές γνώσεις που κατέχω, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μου, φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Μπερκάκης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Πετρούπολη Αττική 132 31

Με 22 χρόνια εμπειρίας στην ειδικότητα του ηλεκτρολόγου, προσφέρω λειτουργικές προτάσεις για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες και μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών, ακόμα και την εγκατάσταση οπτικοακουστικών συστημάτων. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, είναι η συνέπεια μου απέναντι στους πελάτες σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση του έργου. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υλικών, προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά στη χρήση και τον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Αρματά - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Βύρωνας Αττική 162 32

Oι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση των οπτικοακουστικών συστημάτων στον χώρο σας ανεξαρτήτως δυσκολίας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Διαθέτοντας εμπειρία πλέον των 35 ετών προσφέρουμε κορυφαίο Service, επιδιώκοντας πάντοτε να διατηρούμε την απόλυτη ισορροπία, μεταξύ παροχής τεχνικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ιδανικής τιμής. Επιλέξτε μας για άμεση επίλυση του τεχνικού προβλήματος σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κουλιουμπής - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Bcm δραστηριοποιείται στη τεχνική υποστήριξη, αλλά και στην εγκατάσταση των οπτικοακουστικών σας συστημάτων για πάνω από 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, ο σεβασμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντωνης Σουμας - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος σας. Δραστηριοποιούμαστε από το 1998 στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αναλαμβάνουμε από βλάβες σε πίνακες μέχρι επιδιορθώσεις σε τηλεφωνικές γραμμές. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και ηλεκτρολογικές εφαρμογές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φίλιππος Στούκας - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής για το οπτικοακουστικό σύστημα σας. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου, ανταποκρινόμαστε όλο το 24ωρο και προσφέρουμε αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών, τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Ακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και προσαρμόζουμε την εργασία για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση οπτικοακουστικών συστημάτων. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά ώστε η εγκατάσταση να αντέξει στον χρόνο. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλεκτρονική Λύση - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής για οπτικοακουστικά συστήματα. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης / εγκατάστασης ηλεκτρονικών ειδών και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Electrosave - - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης οπτικοακουστικών συστημάτων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μελετών και των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους ηλεκτρολογικούς τομείς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Τζιόλας - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης των οπτικοακουστικών συστημάτων σας. Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω φροντίζω να φέρνω τα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη τιμής. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις εργασίες μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και το άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οπτικοακουστικά Συστήματα
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…