20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οπτικοακουστικά Συστήματα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Στέλιος Ρομποτής - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση των οπτικοακουστικών συστημάτων σας. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών με αποτέλεσμα να μπορώ να σας εξυπηρετήσω άμεσα και αποτελεσματικά. Εργάζομαι σεβόμενος τις απαιτήσεις του πελάτη για το βέλτιστο αποτέλεσμα και είμαι συνεπής στους χρόνους παράδοσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Αγοράτσιος - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Με πολύχρονη εμπειρία στο τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών, η εταιρία μας αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες από την μελέτη χώρου έως και την επισκευή αλλά και εγκατάσταση των οπττικοακουστικών σας συστημάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάριος Σινάνης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας ασχολείται με τα οπτικοακουστικά συστήματα και προσφέρει αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας με ποιοτικά αποτελέσματα. Μπορούμε να αναλάβουμε την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας είναι εγγυημένη. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, και το επιτυγχάνουμε προσφέροντας επαγγελματισμό στην εργασία και ασφάλεια. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, αναλαμβάνει την εγκατάσταση των οπτικοακουστικών συστημάτων που σας ανησυχεί για τον χώρο σας άμεσα και οικονομικά. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο κατασκευών και εγκαταστάσεων από το 2004, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη, σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Καλύπτουμε όλες τις ηλεκτρολογικές ανάγκες για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο με απόλυτη ασφάλεια και αναλαμβάνουμε και εργασίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση οπτικοακουστικών συστημάτων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο πολλά χρόνια προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος της είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Λώμης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρία μας ασχολείται με τα οπτικοακουστικά συστήματα εδώ και χρόνια και διαθέτει έμπειρο προσωπικό που μπορεί να αναλάβει την εργασίας σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και επαγγελματισμό και επιδιώκουμε εγγυημένες λύσεις. Επιλέξτε μας για τις ανταγωνιστικές τιμές μας και για την εξυπηρέτηση, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλάρμη Συστήματα Ασφαλείας - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Αλάρμη προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση οπτικοακουστικού συστήματος στον χώρο της επιλογής σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εγκαταστάσεων από το 1988 και η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργασία, μας έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μας. Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας είναι εγγυημένη μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σποντιδάκης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Δάφνη Αττική 172 35

Διαθέτω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών και αναλαμβάνω για τις ανάγκες τις εργασίες που αφορούν τα οπτικοακουστικά σας συστήματα έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με εμπιστευθείτε για την αποκατάσταση κάθε σας βλάβη. Είμαι σίγουρος πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δερβένης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Νίκαια Αττική 184 51

Η Techniki-expressGP, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τα οπτικοακουστικά συστήματα που σας απασχολούν και ασχολούμαστε και με εργασίες τοποθέτησης και εγκατάστασης στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ηλεκτρολογικών εργασιών, παρέχοντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ειδικευόμαστε σε κάθε είδους εγκαταστάσεις και εγγυόμαστε ένα σύγχρονο, ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Δρούμε άμεσα όταν πρόκειται για επείγοντα περιστατικά, προκειμένου να είμαστε κοντά στον πελάτη για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Πατσέλης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Ονομάζομαι Στράτος Πατσέλης και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις σε εργασίες για οπτικοακουστικά συστήματα καθημερινά με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μου τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μου είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα ευχαριστήσει μόνιμα τον πελάτη. Η καλή τιμή και η υψηλή ποιότητα είναι τα σημαντικά στοιχεία που με χαρακτηρίζουν. Φέρνω εις πέρας κάθε εργασία. Προτιμήστε με και θα το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κουλιουμπής - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Bcm δραστηριοποιείται στη τεχνική υποστήριξη, αλλά και στην εγκατάσταση των οπτικοακουστικών σας συστημάτων για πάνω από 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, ο σεβασμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Μπερκάκης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Πετρούπολη Αττική 132 31

Με 22 χρόνια εμπειρίας στην ειδικότητα του ηλεκτρολόγου, προσφέρω λειτουργικές προτάσεις για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες και μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών, ακόμα και την εγκατάσταση οπτικοακουστικών συστημάτων. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, είναι η συνέπεια μου απέναντι στους πελάτες σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση του έργου. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υλικών, προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά στη χρήση και τον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντωνης Σουμας - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος σας. Δραστηριοποιούμαστε από το 1998 στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αναλαμβάνουμε από βλάβες σε πίνακες μέχρι επιδιορθώσεις σε τηλεφωνικές γραμμές. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Αποστολόπουλος - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος σας, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω 40 χρόνια εμπειρίας στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Εξυπηρετώ άμεσα στην Αθήνα και με φιλικές τιμές. Οι άριστες τεχνικές γνώσεις που κατέχω, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μου, φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γκοβέσης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Βριλήσσια Αττική 152 35

Ονομάζομαι Γιώργος Γκόβεσης και με την έμπειρη ομάδα μου αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος σας, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρίας στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Εξυπηρετώ άμεσα στην Αθήνα και με φιλικές τιμές. Οι άριστες τεχνικές γνώσεις που κατέχω, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μου, φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οπτικοακουστικά Συστήματα