Πατητή Τσιμεντοκονία Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνίτες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί να επιλέξεις την πατητή τσιμεντοκονία για τον χώρο σου

Η πατητή τσιμεντοκονία, αποτελεί μία πρωτότυπη λύση, που προσδίδει μία ιδιαίτερη αισθητική νότα στους χώρους που εφαρμόζεται.

Η τεχνική του πατήματος, δίνει διαφορετικές και απαλές χρωματικές διακυμάνσεις που διαθέτουν την όψη φυσικών νερών. Η λεία μονόχρωμη επιφάνεια που δημιουργείται από την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας, δίνει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Η πατητή τσιμεντοκονία, εφαρμόζεται με την χρήση σπάτουλας σε πολλές επιφάνειες και σε διαφορετικούς χώρους. Έτσι, μπορεί κάποιος να συναντήσει αυτό το ιδιαίτερο υλικό σε ένα νησί αλλά και σε ένα μοντέρνο σπίτι.

Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας, πραγματοποιείται σε Δάπεδα, Κουζίνες, Μωσαϊκά, Μπάνια, Πισίνες, Πλακάκια, Μάρμαρο, Πάγκους κουζίνας, πορσελάνες, Τοίχους, Σκάλες, Νεροχύτες, Γυψοσανίδες, Τζάκια και σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά της πατητής τιμεντοκονίας:

Πατητή τσιμεντοκονία: Ιδιαίτερο υλικό που ως συστατικά διαθέτει τη θηραϊκή γη, τη χαλαζιακή άμμο, το κεραμάλευρο & την υδράσβεστο,.

Πλεονεκτήματα πατητής τσιμεντοκονίας:

  • Αντοχή στην φθορά του χρόνου
  • Αδιάβροχο υλικό
  • Μεγάλο χρωματολόγιο
  • Λεία επιφάνεια, χωρίς ρήγματα που εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση σε μεγάλες μηχανικές αντοχές και επιστρώσεις για συστήματα θέρμανσης μέσα στο δάπεδο.
  • Η τιμή για την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας είναι χαμηλή καθώς αποτελεί γνήσιο ελληνικό προϊόν που δεν χρειάζεται χημικές ουσίες.
  • Διαθέτει αντοχή απέναντι στις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας.
  • Η τοποθέτηση της πατητής τσιμεντοκονίας γίνεται συνήθως σε δάπεδο εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου και μπορεί να εφαρμοστεί σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε διαδικασία ανακαίνισης μπάνιου, η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας στο μπάνιο σου, θα δώσει μία ματ και λεία όψη που θα εντυπωσιάσει οποιονδήποτε το επισκεφθεί.

Ακόμη και αν δεν πραγματοποιείς ανακαίνιση μπάνιου, στον Οδηγός Ανακαίνισης: Οι κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση σπιτιού, θα βρεις πρωτότυπες ιδέες για ανακαίνιση πέρα από την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας, που θα ξυπνήσουν την ανάγκη σου για μία αλλαγή.

Οι αξιολογημένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν την εμπειρία να σου προτείνουν την χρωματική απόχρωση στην πατητή τσιμεντοκονία που ταιριάζει στον χώρο σου και να προχωρήσουν στην υλοποίηση της εργασίας.

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί την ιδανική επιλογή στις εργασίες ανακαίνισης καθώς διαθέτει μικρό πάχος και άριστη πρόσφυση με όλα τα υποστρώματα. Τα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας, την προτείνουν ανεπιφύλακτα και διαθέτουν τον εξειδικευμένο εξοπλισμό ώστε να παρέχουν ένα άριστο αποτέλεσμα.

Στο douleutaras.gr μπορείς να καταχωρήσεις ανά πάσα στιγμή την εργασία σου και να πάρεις προσφορές για τιμές για εργασίες εφαρμογής πατητής τσιμεντοκονίας, από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Έμπειρο συνεργείο ελαιοχρωματιστών. Είναι πολύ προσεκτικοί, εργατικοί και ευγενικοί. Χρησιμοποιούν φίνα υλικά. Επίσης έχουν πολύ καλές τι...
Βασίλης Κ.
20 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Ήταν τυπικότατος στην ώρα του. Οικονομικός και αποτελεσματικός. Τα άφησε όλα πεντακάθαρα.
Γεώργιος Λ.
14 αξιολογήσεις
Καλός επαγγελματίας ο Γιώργος & η ομάδα του. Η κύρια εργασία εκτελέστηκε στο χρόνο που είχαμε συμφωνήσει. Υπήρξε όμως εκκρεμότητα τοποθέτ...
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
13 αξιολογήσεις
Η συνργασία μας ήταν άψογη. Κάναμε ΟΛΙΚΗ ανακαίνηση σε ένα παλιό σπίτι. Από την αρχική αξιλόγηση του διαμερίσματος εως και την παράδοσή τ...
Στυλιανός Κ.
11 αξιολογήσεις
Πολύ επικοινωνιακός και ξεκάθαρος. Παρέδωσε στους χρόνους που είχαμε συμφωνήσει, είναι εντιμος άνθρωπος, και το αποτέλεσμα των εργασιών π...
Μιχάλης Ρ.
9 αξιολογήσεις
Από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει σαν εργολάβος μηχανικός.. Πολύ σοβαρό συνεργείο με τεχνογνωσια και συνέπεια, μου τον είχε πρ...
Σχετικά άρθρα
Η πατητή τσιμεντοκονία ή αλλιώς το τσιμεντοειδές πατητό κονίαμα, είναι εκείνο το υλικό που, ενώ δεν γνωρίζεις το όνομα του,
Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει