Πατητή Τσιμεντοκονία Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνίτες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εσωτερικό χώρο, Εξωτερικό χώρο
 • Εσωτερικό χώρο
 • Εξωτερικό χώρο
 • Κατασκευή μεμονωμένου αντικειμένου
 • Άλλο
π.χ.: 10 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 10 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 30 τ.μ. - 60 τ.μ.
 • 60 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 24/5/2020

Γιατί να επιλέξεις την πατητή τσιμεντοκονία για τον χώρο σου

Η πατητή τσιμεντοκονία, αποτελεί μία πρωτότυπη λύση, που προσδίδει μία ιδιαίτερη αισθητική νότα στους χώρους που εφαρμόζεται.

Η τεχνική του πατήματος, δίνει διαφορετικές και απαλές χρωματικές διακυμάνσεις που διαθέτουν την όψη φυσικών νερών. Η λεία μονόχρωμη επιφάνεια που δημιουργείται από την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας, δίνει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Η πατητή τσιμεντοκονία, εφαρμόζεται με την χρήση σπάτουλας σε πολλές επιφάνειες και σε διαφορετικούς χώρους. Έτσι, μπορεί κάποιος να συναντήσει αυτό το ιδιαίτερο υλικό σε ένα νησί αλλά και σε ένα μοντέρνο σπίτι.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά της πατητής τιμεντοκονίας:

Πατητή τσιμεντοκονία: Ιδιαίτερο υλικό που ως συστατικά διαθέτει τη θηραϊκή γη, τη χαλαζιακή άμμο, το κεραμάλευρο & την υδράσβεστο,.

Ακόμη και αν δεν πραγματοποιείς ανακαίνιση μπάνιου, στον Οδηγός Ανακαίνισης: Οι κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση σπιτιού, θα βρεις πρωτότυπες ιδέες για ανακαίνιση πέρα από την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας, που θα ξυπνήσουν την ανάγκη σου για μία αλλαγή.

Οι αξιολογημένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν την εμπειρία να σου προτείνουν την χρωματική απόχρωση στην πατητή τσιμεντοκονία που ταιριάζει στον χώρο σου και να προχωρήσουν στην υλοποίηση της εργασίας.

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί την ιδανική επιλογή στις εργασίες ανακαίνισης καθώς διαθέτει μικρό πάχος και άριστη πρόσφυση με όλα τα υποστρώματα. Τα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας, την προτείνουν ανεπιφύλακτα και διαθέτουν τον εξειδικευμένο εξοπλισμό ώστε να παρέχουν ένα άριστο αποτέλεσμα.

Στο douleutaras.gr μπορείς να καταχωρήσεις ανά πάσα στιγμή την εργασία σου και να πάρεις προσφορές για τιμές για εργασίες εφαρμογής πατητής τσιμεντοκονίας, από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου.

Πλεονεκτήματα πατητής τσιμεντοκονίας:

 • Αντοχή στην φθορά του χρόνου
 • Αδιάβροχο υλικό
 • Μεγάλο χρωματολόγιο
 • Λεία επιφάνεια, χωρίς ρήγματα που εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση σε μεγάλες μηχανικές αντοχές και επιστρώσεις για συστήματα θέρμανσης μέσα στο δάπεδο.
 • Η τιμή για την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας είναι χαμηλή καθώς αποτελεί γνήσιο ελληνικό προϊόν που δεν χρειάζεται χημικές ουσίες.
 • Διαθέτει αντοχή απέναντι στις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας.
 • Η τοποθέτηση της πατητής τσιμεντοκονίας γίνεται συνήθως σε δάπεδο εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου και μπορεί να εφαρμοστεί σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε διαδικασία ανακαίνισης μπάνιου, η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας στο μπάνιο σου, θα δώσει μία ματ και λεία όψη που θα εντυπωσιάσει οποιονδήποτε το επισκεφθεί.

Που εφαρμόζεται;

Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας, πραγματοποιείται σε Δάπεδα, Κουζίνες, Μωσαϊκά, Μπάνια, Πισίνες, Πλακάκια, Μάρμαρο, Πάγκους κουζίνας, πορσελάνες, Τοίχους, Σκάλες, Νεροχύτες, Γυψοσανίδες, Τζάκια και σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.
4,66 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2020

Στυλιανός Κατσούλης
48 αξιολογήσεις

πολυ καλος ελαιοχρωματιστης, συνεπης και με εξαιρετικο αποτελεσμα, τον συστηνω ανεπιφυλακτα

Βασίλης Κολοκυθάς
32 αξιολογήσεις

Πολύ καλός μάστορας, ευχάριστος άνθρωπος και ταχύτατος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στον Βασίλη στον Μάκη και στον Ηλία !!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Μάριος Κορδονούρης
25 αξιολογήσεις

Πραγματικά άψογος σε ολα , έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος , πολυ καλή δουλειά σε αρκετά δύσκολη κατασκευή χωρίσματος απο Γυψοσανιδα με περί…

Ελληνικές Μονώσεις
20 αξιολογήσεις

Ο Κος Γεωργουλης ειναι ενας ΑΨΟΓΟΣ επαγγελματιας, με αριστη γνωση και παθος για το αντικειμενο του. Απο την πρωτη επισκεψη του στον χωρο μο…

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΝΑΤΙΔΗΣ
16 αξιολογήσεις

Ο Μπάμπης Κουνατίδης, όπως και οι συνεργάτες του, είναι πολύ καλός επαγγελμάτιας, συνεπής στα ραντεβού του, φιλικός, γρήγορος και μεθοδκός.

Γεώργιος Λαυτσής
15 αξιολογήσεις

Καλός επαγγελματίας ο Γιώργος & η ομάδα του. Η κύρια εργασία εκτελέστηκε στο χρόνο που είχαμε συμφωνήσει. Υπήρξε όμως εκκρεμότητα τοποθέτησ…

Σχετικά άρθρα

Πατητή τσιμεντοκονία: Πού εφαρμόζεται;

Η πατητή τσιμεντοκονία ή αλλιώς το τσιμεντοειδές πατητό κονίαμα, είναι εκείνο το υλικό που, ενώ δεν γνωρίζεις το όνομα του,

Τι δεν πρέπει να κάνεις σε ένα νοικιασμένο σπίτι;

Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2020

Επίλεξε τον επαγγελματία τεχνίτη που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας

Βόρεια Προάστια Αθήνας
60 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας εδώ και χρόνια αναλαμβάνει εργασίες για πατητή τσιμεντοκονία σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Με πάθος και όρεξη για δουλειά, έχουμε καταφέρει να γίνουμε από τις πρώτες επιλογές στον τομέα μας. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για πατητή κορυφαίας αντοχής και αισθητικής. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Γιάννης Μαστρογιαννάκος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
7 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γιάννης Μαστρογιαννάκος και είμαι έμπειρος τεχνίτης στον χώρο της πατητής τσιμεντοκονίας. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης πατητής σε κουζίνες, μπάνια, τοίχους και δάπεδα οικιακών και επαγγελματικών χώρων και εγγυώμαι εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Επαγγελματίες Τεχνίτες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές