Μπογιατζής

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Μπογιατζής

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

4 ιδέες βαψίματος από επαγγελματία μπογιατζή

Για να ανανεώσεις του τοίχους του χώρου σου χρειάζεσαι την επαγγελματική άποψη ενός μπογιατζή. Ο επαγγελματίας μπογιατζής είναι ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού και μπορεί ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο, να σου προτείνει εξατομικευμένες προτάσεις.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στις χρωματικές αποχρώσεις που μπορεί κάποιος να επιλέξει για τον χώρο του. Ο εξειδικευμένος μπογιατζής πέρα από τις γνώσεις γύρω από τα τάσεις και τα χρώματα που επικρατούν αυτή την στιγμή στην αγορά, διαθέτει και βαφές εγγυημένης ποιότητας που θα εξασφαλίσουν ένα μακροχρόνιο και ανθεκτικό στον χρόνο αποτέλεσμα.

Οι έμπειροι μπογιατζίδες μας, μας πρότειναν 4 ιδέες βαψίματος που καλύπτουν όλα τα γούστα:

  • Το ρετρό ξεχωρίζει: Θυμίζει την δεκαετία του ‘60 αλλά μπορεί να κάνει ένα χώρο ξεχωριστό και να προσθέσει την πινελιά που του έλειπε. Λαδί για τους μισούς τοίχους και έντονο πορτοκαλί για τους άλλους μισούς, είναι ένας ασφαλής ρετρό συνδυασμός.
  • Ριγέ τοίχοι: Χρειάζεται εξοπλισμό και τεχνική που μόνο ένας εξειδικευμένος μπογιατζής διαθέτει. Συναντάται σε πολλά πάχη και χρώματα αλλά κεντρίζει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των επισκεπτών.
  • Μπογιά μαυροπίνακας: Προτιμάται σε τοίχους παιδικών δωματίων για να μπορεί το παιδί να ζωγραφίζει με κιμωλία τους τοίχους χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Βγαίνει σε πολλά χρώματα, όμως τα πιο συνηθισμένα είναι το σκούρο πράσινο και το μαύρο. Ένας επαγγελματίας μπογιατζής θα σας προτείνει το βάψιμο ενός μικρού τοίχου με μαυροπίνακα, για να μην χάσει την λάμψη του ο χώρος.
  • Μεταλλικό αποτέλεσμα με μεταλλικό βερνίκι: Είναι η τελευταία λέξη της μόδας και ένας επαγγελματίας μπογιατζής μπορεί να το πραγματοποιήσει. Αρχικά, γίνεται το βάψιμο του τοίχου με οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε και έπειτα περνιέται μία στρώση με μεταλλικό βερνίκι.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Φοβερός επαγγελματίας, Φοβερή εξυπηρέτηση!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, ευγενικός και οικονομικός και πάνω απ'όλα πολύ καλός άνθρωπος!
Συνεπής και πολύ συγκεκριμένη στην δουλειά της όλη η ομάδα!
Σχετικά άρθρα
Δεν είναι λίγες οι μελέτες και τα άρθρα που αναφέρονται στον καθοριστικό ρόλο που παίζει η επιλογή χρωμάτων στη ζωή μας.
Το βάψιμο εσωτερικών τοίχων δεν είναι μια καθόλου εύκολη υπόθεση αφού μπορεί να αλλάξει εξολοκλήρου το ύφος και το στυλ του δωματίου σου.