Μονώσεις Ταρατσών Χαλκίδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί είδους μόνωση να τοποθετήσεις στο σπίτι σου;

Ταλαιπωρείσαι από κρύο και υγρασία; Σκέφτεσαι ότι η μόνωση τηα ταράτσας ή των τοίχων σου είναι μονόδρομος; Οι μονώσεις έχει αποδειχτεί ότι βελτιώνουν την θερμοκρασία στο εσωτερικό των κτιρίων ενώ παράλληλα λειτουργούν αποτρεπτικά απέναντι στην υγρασία και την μούχλα. Η εύρεση του κατάλληλου συνεργείου που θα αναλάβει να πραγματοποιήσει την τοποθέτηση μόνωσης στην ταράτσα και στους τοίχους, μπορεί να σε δυσκολέψει.

Τα συνεργεία μας στην Χαλκίδα, αναλαμβάνουν μονώσεις ταρατσών και τοίχων, στεγανοποιήσεις και θερμομονώσεις και εγγυώνται επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Στην συνέχεια, θα δεις τα δημοφιλή είδη μονώσεων και τα χαρακτηριστικά τους. Βρες όλες τις πληροφορίες που ψάχνεις και επίλεξε το είδος που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Θερμομονώσεις Ταρατσών & Τοίχων

Πραγματοποιείται στο εσωτερικό και το εξωτερικό των τοίχων αλλά και στις ταράτσες κτιρίων και πολυκατοικιών. Για την θερμομόνωση, χρησιμοποιούνται μονωτικά υλικά όπως ορυκτοβάμβακας και πετροβάμβακας αλλά και διαφορετικά είδη πολυστερίνης. Μπορείς να πραγματοποιήσεις θερμομόνωση καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και τα πλεονεκτήματα που θα απολαύσεις είναι πολλά.

Βασικό πλεονέκτημα της θερμομόνωσης ταρατσών και τοίχων, είναι η εξοικονόμηση ενέργειας. Με την θερμομόνωση αναβαθμίζονται ενεργειακά τα κτίρια και διατηρείται η εσωτερική θερμοκρασία του κτιρίου σε σταθερά επίπεδα. Ακόμη, χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερο τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης και μειώνονται οι λογαριασμοί σε μηνιαία βάση.

Το συνολικό κόστος μίας θερμομόνωσης ποικίλει όμως τα βέβαιο είναι ότι η απόσβεση των χρημάτων γίνεται άμεσα.

Στεγανοποίηση Ταρατσών & Τοίχων

Η στεγανοποίηση ή υγρομόνωση ταρατσών και τοίχων, είναι μία απαραίτητη διαδικασία εάν δεν επιθυμείς να έρθεις αντιμέτωπος με υγρασία και μούχλα. Μονωτικά υλικά τοποθετούνται στο εσωτερικό των τοίχων δημιουργούν ένα μέσο προστασίας από τα νερά που λυμνάζουν έπειτα από τις δυνατές βροχές. Εάν δεν θέλεις να επιβαρυνθείς με επιπλέον έξοδα επισκευής τότε η υγρομόνωση είναι απαραίτητη. Επίσης, είναι αναγκαίο να την επιλέξεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσης και να μην κινδυνεύεις από βακτήρια που δημιουργεί η μούχλα.

Για να προχωρήσεις στις εργασίες τοποθέτησης μόνωσης, πρέπει πρώτα να επιλέξεις ένα συνεργείο που θα εκτιμήσει τις ανάγκες του χώρου σου. Τα επαγγελματικά μας συνεργεία στην Χαλκίδα, από την πρώτη επαφή με το κτίριο μπορούν να αντιληφθούν τις ανάγκες του και να σου προτείνουν το κατάλληλο είδος μόνωσης.

Εάν σκέφτεσαι το κόστος, το σίγουρο είναι ότι στην περίπτωση των συνεργείων μας, δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να τα επιλέξεις!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Στην ώρα του, γρήγορος, καθαρός και ευγενικός. Δεν βαρέθηκε ούτε δυσανασχέτησε να μου εξηγεί κάθε απορία σχετι...
Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις
Άριστα! Από τους καλύτερους μάστορες, γρήγορος και πολύ αποτελεσματικός στη δουλειά του!
PR. DOM.
10 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας με ευγένεια, εξαιρετική εργασία με έμφαση στην λεπτομέρεια.
Αντώνης Α.
1 αξιολόγηση
Άψογη δουλειά!!!!. Επαγγελματίες με τα καλύτερα υλικά. Ευγενικοί, με χαμόγελο και μου έλυσαν όλες μου τοις απορίες. Τους ευχαριστώ για τ...
Α. GROUP
1 αξιολόγηση
Η συνεργασια μας ηταν αριστη... πολλη καλη δουλεια και πανω απο ολα ευγενεια.. σχεση τιμης και εργασιας καλη
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει