Μονώσεις Ταρατσών Τρίκαλα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί μόνωση θα χρειαστείς;

Οι μονώσεις αποτελούν πλέον μία απαραίτητη τεχνική εργασία για το σπίτι και πολλοί αναζητούν το είδος μόνωσης που θα καλύψει τις ανάγκες του κτιρίου τους. Σε μέρη που επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα όπως δυνατές βροχές, υψηλές θερμοκρασίες, οι μονώσεις των ταρατσών και των τοίχων είναι η μοναδική λύση. Ανεξαρτήτως του είδους που θα επιλέξεις, το βασικό ζήτημα στις μονώσεις είναι η ποιότητα του μονωτικού υλικού που θα χρησιμοποιήσεις και η αξιοπιστία του συνεργείου που θα επιλέξεις.

Τα έμπειρα συνεργεία μας στα Τρίκαλα, πραγματοποιούν καθημερινά εφαρμογές μόνωσης σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους και χρησιμοποιούν υλικά μεγάλης αντοχής και ποιότητας. Με μία πρώτη εκτίμηση του χώρου και των αναγκών του θα σου προτείνουν τον τύπο μόνωσης (θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγανοποίηση) που σε εξυπηρετεί περισσότερο. Στην συνέχεια θα βρεις μία λίστα που περιγράφει τον κάθε τύπο μόνωσης. Διάβασε προσεκτικά και μάθε ποια μόνωση θα χρειαστείς.

Θερμομονώσεις Ταρατσών & Τοίχων: Η θερμομόνωση τοποθετείται σε ταράτσες και σε τοίχους με στόχο να δημιουργήσεις ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του κτιρίου. Μπορείς να εφαρμόσεις εσωτερική θερμομόνωση στους κάθετους τοίχους του κτιρίου αλλά και εξωτερική θερμομόνωση ( ή αλλιώς θερμοπρόσοψη). Για την θερμομόνωση ταράτσας και τοίχου, χρησιμοποιούνται ειδικά μονωτικά υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας. Τα συνεργεία μας, συνήθως χρησιμοποιούν πετροβάμβακα και ορυκτοβάμβακα στην τοποθέτηση θερμομόνωσης αλλά και διάφορα είδη πολυστερίνης. Μετά την θερμομόνωση, εξασφαλίζεται έως και 60% εξοικονόμηση ενέργειας αφού μειώνονται οι θερμικές απώλειες. Αυτό με την σειρά του οδηγεί σε μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος και ψύξης.

Στεγανοποίηση & Υγρομόνωση Ταρατσών & Τοίχων: Είναι ένας από τους κυριότερους τρόπους αντιμετώπισης της υγρασίας και της μούχλας. Η ταράτσα και οι εξωτερικοί τοίχοι, έρχονται σε άμεση επαφή με ακραία καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται απ’ αυτά. Η υγρομόνωση της ταράτσας θωρακίζει το εσωτερικό των κτιρίων από βροχές και υγρασία και εξασφαλίζει υγιεινές συνθήκες διαβίωσης όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ηχομόνωση Τοίχων: Το σπίτι, αποτελεί χώρο ηρεμίας και χαλάρωσης. Πολλά διαμερίσματα αλλά και κτίρια έχουν έντονο πρόβλημα θορύβου από το εξωτερικό περιβάλλον. Η ηχομόνωση είτε με ειδικά ηχομονωτικά υλικά είτε με γυψοσανίδες στους τοίχους μπορεί να θωρακίσει το κτίριο απέναντι σε τέτοιου είδους θορύβους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο συνδυασμός των ηχομομονωτικών υλικών με κουφώματα υψηλής ποιότητας, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προστασία του εσωτερικού της οικίας από τέτοιου είδους ήχους.

Εκτός από το είδος μόνωσης που επιθυμείς να εφαρμοστεί στο σπίτι ή το γραφείο σου, θα σε απασχολήσει και το συνολικό κόστος αυτών των εργασιών. Οι τιμές στις μονώσεις δεν είναι σταθερές αλλά επηρεάζονται από κάποιους παράγοντες. Το συνεργείο που θα επιλέξεις, ο τύπος του μονωτικού υλικού που θα χρησιμοποιήσεις και το είδος της μόνωσης είναι μόνο μερικοί απ’ αυτούς.

Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου για τοποθέτηση μόνωσης σε ταράτσες και τοίχους και θα λάβεις οικονομικές προσφορές από αξιολογημένα συνεργεία μονώσεων στα Τρίκαλα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΒΑΣΙΛΗΣ Ζ.
27 αξιολογήσεις
Αμεση εξυπηρετηση. Την ιδια στιγμη επικοινωνησε μαζι μου, την επομενη ηρθε για εκτιμηση και την μεθεπομενη για την επισκευη. Σε 2 μερες τ...
Α. GROUP
1 αξιολόγηση
Η συνεργασια μας ηταν αριστη... πολλη καλη δουλεια και πανω απο ολα ευγενεια.. σχεση τιμης και εργασιας καλη
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει