Μονώσεις Ταρατσών Σέρρες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να γνωρίζεις για τις μονώσεις;

Ψάχνεις για συνεργείο μόνωσης στις Σέρρες; Η τοποθέτηση μόνωσης σε εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους είναι μία απαραίτητη διαδικασία για κάθε κτίριο. Ειδικά, σε περιοχές όπως οι Σέρρες, που αντιμετωπίζουν καθημερινά έντονα καιρικά φαινόμενα, η εφαρμογή μόνωσης, θερμομόνωσης ή στεγανοποίησης μόνο θετικά έχει να σου προσφέρει.

Μπορεί να έχεις ακούσει για τα πλεονεκτήματα στις μονώσεις ταρατσών και τοίχων, όπως γνωρίζεις παραπάνω πληροφορίες; Για να μάθεις γιατί ακριβώς η μόνωση σπιτιών είναι μία πολύ σημαντική κατασκευαστική εργασία, διάβασε παρακάτω.

Βασικά Πλεονεκτήματα στις Μονώσεις!

Αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων: Τα περισσότερα σπίτια, αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα με ζέστη και κρύο κατά την διάρκεια του χρόνου. Η μόνωση της ταράτσας και των τοίχων, είναι ο βασικός τρόπος αντιμετώπισης των έντονων φαινομένων. Ουσιαστικά, οι μονώσεις θωρακίζουν την οικία από την εξωτερική θερμοκρασία και δημιουργούν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του κτιρίου.

Μείωση θερμικών απωλειών: Η θερμομόνωση των τοίχων και των ταρατσών, μειώνει τις θερμικές απώλειες του κτιρίου και οδηγεί στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρηματών. Η ανάγκη για χρήση των σωμάτων θέρμανσης και ψύξης μειώνεται αισθητά και με την σειρά τους και τα έξοδα στους μηνιαίους λογαριασμούς.

Αποφυγή υγρασία και μούχλας: Με το πέρασμα του χρόνου, οι τοίχοι φθείρονται από τις δυνατές βροχές και τις υψηλές συνθήκες υγρασίας. Οι περισσότεροι καταφεύγουν στην λύση του βαψίματος των τοίχων. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι ότι με τις στεγανοποίηση των τοίχων και την αδιαβροχοποίησή τους, θα απαλλαγούν μία και καλή από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Άμεση απόσβεση χρημάτων: Μπορεί το κόστος μία μόνωσης να σου φαίνεται υψηλό όμως η απόσβεση των χρημάτων θα γίνει πολύ άμεσα και συγκεκριμένα σε διάστημα πέντε χρόνων.

Δεν χρειάζεται καθημερινές εργασίες συντήρησης: Τα θερμομονωτικά και στεγανωτικά υλικά, τοποθετούνται στο εσωτερικό του κτίσματος και έτσι δεν έρχονται σε άμεση επαφή με τις κλιματολογικές συνθήκες. Αυτό βοηθάει στο να μην χρειάζονται προστασία και συντήρηση. Βέβαια, μία μόνωση καλής ποιότητας μπορεί να αντέξει έως δεκαπέντε χρόνια, άρα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να την αλλάξεις.

Τα επαγγελματικά συνεργεία μονώσεων του Douleutaras.gr πραγματοποιούν τοποθέτηση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Χρησιμοποιούν υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας και το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά αποδοτικό.

Συμπληρώνοντας την φόρμα των μονώσεων, μπορείς να λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στις θερμομονώσεις και τις στεγανοποιήσεις, από τα καλύτερα συνεργεία στις Σέρρες

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας και αυτός και η ομάδα του! Δουλεύουν σκληρα και ο κύριος Κορδονούρης επιβλέπει με μεγάλη συνέπεια το έργο! Είμα...
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
11 αξιολογήσεις
Ο κ. Χαράλαμπος ειναι πολύ επαγγελματίας και ο κ. Κυριάκος που ήρθε για την τοποθέτηση των πλακιδιων πολύ καλός τεχνίτης και καλός άνθρωπ...
Νίκος Τ.
10 αξιολογήσεις
Επαγγελματικά, γρήγορα και όπως είχαμε συμφωνήσει! Επίσης φιλότιμος καθώς διόρθωσε και λάθος που έγινε με ενα μικρό κομμάτι του ποσού!
Φάνης Η.
9 αξιολογήσεις
Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πολύ καλή δουλειά!
Πέτρος Π.
4 αξιολογήσεις
Άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου πρότεινε λύσεις, γρήγορη υλοποίηση, συνεπής . Σίγουρα προτείνεται
ΠΑΣΧΑΛΗΣ Κ.
2 αξιολογήσεις
Ο κος Πασχάλης ήταν ευγενέστατος και πολύ τυπικός ως προς τη συμφωνία μας. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα του βαψίματος και...
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει