Μονώσεις Λάρισα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μονώσεις: Ποιον τύπο να επιλέξεις;

Ψάχνεις για το κατάλληλο είδος μόνωσης για την οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο στην Λάρισα; Η εφαρμογή μόνωσης στην ταράτσα ή στους τοίχους είναι από τις εργασίες που επιβάλεται να πραγματοποιήσεις και από τις οποίες θα έχεις σύντομα άμεσα αποτελέσματα και οφέλη. Αυτό που μπορεί να σε δυσκολέψει στην όλη διαδικασία, είναι η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου.

Τα συνεργεία μας στην Λάρισα, αναλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μονώσεων ταρατσών και τοίχων και εγγυώνται ότι το είδος που θα σου προτείνουν και τα μονωτικά υλικά που θα χρησιμοποιήσουν, δεν θα σε απογοητεύσουν. Συγκεντρώσαμε για εσένα πληροφορίες για τα τρία βασικά είδη μόνωσης που εφαρμόζονται σε ταράτσες και τοίχους. Διάβασε παρακάτω και μάθε για τα χαρακτηριστικά του κάθε είδους.

3 Βασικά Είδη Μόνωσης!

Θερμομόνωση Ταράτσας & Τοίχου: Μπορεί να εφαρμοστεί στο εσωτερικό των κατακόρυφων τοίχων αλλά και στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου όπου εκεί ονομάζεται θερμοπρόσοψη.  Τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην συγκεκριμένη εργασία είναι συνήθως ο πετροβάμβακας, ο ορυκτοβάμβακας και διάφοροι τύποι πολυστερίνης. Ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, είναι ότι αναβαθμίζει ενεργειακά το σπίτι της και προσφέρει μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 60%.

Ακόμη, με την εφαρμογή της δημιουργούνται τέλειες συνθήκες στο εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλο τον χρόνο να μειώνεται η συχνότητα χρήσης των συστημάτων θέρμανσης και εντέλει να ξοδεύονται λιγότερα χρήματα στους λογαριασμούς.

Στεγανοποίηση ή Υγρομόνωση Ταράτσας & Τοίχου: Είναι ο πρωταρχικός τρόπος αντιμετώπισης της υγρασίας. Στην στεγανοποίηση της ταράτσας, χρησιμοποιούνται μονωτικά υλικά που στοχεύουν στην αποφυγή δημιουργίας υγρασίας και μούχλας στους τοίχους. Είναι βασικό μέτρο προστασίας ώστε να ζεις κανείς σε ένα υγιές περιβάλλον. Επιπλέον, γλιτώνεις το κόστος επισκευής των ζημιών που θα έκαναν η υγρασία και η μούχλα.

Ηχομόνωση Τοίχων: Μπορεί να γίνει τοποθετώντας μία γυψοσανίδα στους τοίχους αλλά και με την τοποθέτηση των κατάλληλων υλικών. Με το πέρας των εργασιών θα απαλλαγείς από τους ενοχλητικούς θορύβους που έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον.

Οι τιμές στις μονώσεις ποικίλουν και εξαρτώνται από συγκεκριμένους παράγοντες. Για να είσαι ενημερωμένος και να μπορέσει να κάνεις έναν πρόχειρο υπολογισμό πρέπει να γνωρίζεις ότι τα υλικά που θα επιλέξεις, οι τεχνικές εργασίες που πρέπει να γίνουν και το μέγεθος του χώρου που πρέπει να μονωθεί, είναι οι βασικοί παράγοντες που μεταβάλλουν τις τιμές στις μονώσεις.

Τα συνεργεία μας στην Λάρισα, πραγματοποιούν καθημερινά τοποθετήσεις μονώσεων σε ταράτσες και εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όλες οι εργασίες γίνονται εντός χρονοδιαγράμματος και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Καταχωρησε την εργασία μας και λάβε προσφορές για τιμές στις μονώσεις από αξιολογημένα συνεργεία στην Λάρισα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις
Πρόκειται για σοβαρό επαγγελματία με βαθιά γνώση του αντικειμένου, με εμπεριστατωμένες προτάσεις για καλύτερο αποτέλεσμα. Το συνεργείο έμ...
Γιάννης Σ.
10 αξιολογήσεις
Η εργασία ήταν πολύ καλή! Συνεπής στην ώρα του και γρήγορος στη δουλειά του.
Φάνης Η.
9 αξιολογήσεις
Εξυπηρετηθηκα με τον καλύτερο δυνατό τροπο. Ευχαριστώ πολυ .
Πέτρος Π.
4 αξιολογήσεις
Επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη συμπεριφορά, συνεπής και πολύ καλό αποτέλεσμα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται εργασίες γυ...
Ευαγγελος Τ.
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλή επικοινωνία και ικανοποιητική τιμή. Τα μερεμέτια βαψίματος βγήκαν αρκετά καλά αν και όχι τέλεια, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν διαθ...
Αντώνης Α.
1 αξιολόγηση
Άψογη δουλειά!!!!. Επαγγελματίες με τα καλύτερα υλικά. Ευγενικοί, με χαμόγελο και μου έλυσαν όλες μου τοις απορίες. Τους ευχαριστώ για τ...
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει