Μονώσεις Ταρατσών Λαμία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μονώσεις: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Πιστεύεις ότι πρέπει να προχωρήσεις σε μόνωση του σπιτιού σου; Η ανάγκη την μόνωσης των τοίχων ή της ταράτσας σου, είναι φυσικό να προκύψει ειδικά εάν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την θερμοκρασία στο εσωτερικό της οικίας σου. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση μόνωσης σε όλες τις συνοικίες της Λαμίας και μπορούν να σου προτείνουν ποιοτικά μονωτικά υλικά υψηλής αντοχής.

Βασικά είδη μόνωσης είναι η θερμομόνωση, η ηχομόνωση και η στεγανοποίηση. Τα συγκεκριμένα είδη, μπορούν εφαρμοστούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους κτιρίων και διαμερισμάτων και να δημιουργήσουν ιδανικά αποτελέσματα. Στην συνέχεια, μπορείς να διαβάσεις για τα πιο δημοφιλή είδη μόνωσης και τα χαρακτηριστικά τους.

Θερμομόνωση: Αποτελεί ένα από τα πιο δεδομένα είδη μόνωσης ταρατσών αλλά και τοίχων. Όταν εφαρμόζεται στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου λέγεται θερμοπρόσοψη. Είναι ο ιδανικός τρόπος να προστατευτείς τόσο από κρύο όσο και από ζέστη. Ακόμη, μειώνει τις θερμικές απώλειες του σπιτιού με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται ελάχιστα τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης και να εξοικονομούνται και χρήματα. Για την εφαρμογή της χρησιμοποιούνται μονωτικά υλικά όπως πετροβάμβακας και ορυκτοβάμβακας.

Στεγανοποίηση ή Υγρομόνωση: Και αυτό το είδος μόνωσης είναι απαραίτητο για τις ταράτσες κτιρίων. Πολλά κτίρια αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα σε ακραία καιρικά φαινόμενα όπως έντονες βροχές. Τα νερά που συσσωρεύονται στην ταράτσα τους εισχωρούν στους εσωτερικούς τοίχους και δημιουργούν σημάδια υγρασία και πολλές φορές μούχλα. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη για εκείνους που χρησιμοποιούν τον χώρο. Η στεγανοποίηση με ειδικά στεγανωτικά υλικά, θα προσφέρει προστασία στους ιδιοκτήτες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και λειτουργήσει αποτρεπτικά απέναντι στην υγρασία και την μούχλα.

Ηχομόνωση: Η ηχομόνωση, είναι μονόδρομος εάν υποφέρεις από ενοχλητικούς και δυνατούς θορύβους από το εξωτερικο περιβάλλον. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο θα σου προτείνει και άλλους τρόπους πέρα από τα μονωτικά υλικά για να απαλλαχτείς από την φασαρία. Η τοποθέτηση γυψοσανίδων στους τοίχους, είναι μία εγγυημένη λύση για να έχεις την ηρεμία που επιθυμείς στο σπίτι σου.

Για να είσαι σίγουρος για το είδος μόνωσης που χρειάζεσαι, είναι σημαντικό να συμβουλευτείς ένα από τα επαγγελματκά συνεργεία μας. Τα συνεργεία μας, διαθέτουν την πείρα και τις γνώσεις να εκτιμήσουν τις ανάγκες τους χώρου σου και να επιλέξουν τα μονωτικά υλικά που θα σου παρέχουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

Οι τιμές στις μονώσεις τοίχων και ταρατσών, κυμαίνονται ανάλογα το συνεργείο, την ποιότητα των υλικών και το μέγεθος του χώρου που χρειάζεται να μονωθεί. Τα συνεργεία μας στην Λαμία, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των μονώσεων και θα εξασφαλίσουν για εσένα τις καλύτερες τιμές στις μονώσεις σπιτιών και ταρατσών.

Συμπλήρωσε την φόρμα των μονώσεων και πάρε προσφορές από αξιολογημένα συνεργεία μόνωσης στην Λαμία!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Στην ώρα του, γρήγορος, καθαρός και ευγενικός. Δεν βαρέθηκε ούτε δυσανασχέτησε να μου εξηγεί κάθε απορία σχετι...
Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις
,τρομερος στην δουλεια καταπληκτικος και οι συνεργατες του ειναι αψογοι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
9 αξιολογήσεις
συνεργασιμος, εξυπηρετικος, συνεπης
Αντώνης Α.
1 αξιολόγηση
Άψογη δουλειά!!!!. Επαγγελματίες με τα καλύτερα υλικά. Ευγενικοί, με χαμόγελο και μου έλυσαν όλες μου τοις απορίες. Τους ευχαριστώ για τ...
Στυλιανός Μ.
1 αξιολόγηση
Τέλεια! Με εξέπληξε η καθαριότητα, η συνέπειά του και η ικανοποιητική τιμή για την εποχή μας. Θα συνεργαστώ και πάλι αν χρειαστεί!
Γεώργιος Χ.
1 αξιολόγηση
Εξαιρετική δουλειά, άριστη συνεργασία!!!
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει