Μονώσεις Ταρατσών Ξάνθη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

 Μόνωση: 4 Λόγοι που Πρέπει να την Κάνεις!

Θέλεις να μονώσεις το σπίτι σου στην Ξάνθη; Πιστεύεις ότι οι μονώσεις είναι η λύση που ψάχνεις στο πρόβλημά σου με την υγρασία και την ζέστη; Δεν έχεις άδικο. Η θερμομόνωση και η στεγανοποίηση των τοίχων και την ταράτσας, είναι πολύ σημαντική για κάθε χώρο. Οι τοίχοι ενός κτιρίου, είναι εκτεθειμένοι στα έντονα καιρικά φαινόμενα και πολλές φορές εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα από την έκθεσή τους.

Τα επαγγελματικά συνεργεία μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τοποθέτησης μόνωσης σε τοίχους και ταράτσες, μάς ενημέρωσαν για τους λόγους που πρέπει να προχωρήσεις στην μόνωση του σπιτιού σου. Ποιοι είναι αυτοί;

  1. Ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης

Θέλεις να έχεις ιδανική θερμοκρασία στο εσωτερικό του χώρου σου; Η θερμομόνωση των εσωτερικών και των εξωτερικών σου τοίχων, θα βελτιώσει αισθητά της θερμοκρασία στον χώρο σου και θα μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου χειμώνα και καλοκαίρι. Τα ειδικά μονωτικά υλικά που τοποθετούνται, δεν επιτρέπουν στο κρύο ή την ζέστη να εισχωρήσει στο σπίτι και μειώνουν τις θερμικές του απώλειες.

   2. Μείωση των μηνιαίων εξόδων

Οι μονώσεις είναι ευκαιρία να μειώσεις τα μηνιαία έξοδα. Η διατήρηση της θερμοκρασίας σε σταθερά επίπεδα, δίνει την δυνατότητα να μην ανάβουν τα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης και έτσι να γλιτώνεις έξοδα. Σε βάθος χρόνου θα έχεις καταφέρει να αποσβέσεις όλο το ποσό που έχεις επενδύσει στις μονώσεις.

   3. Διατήρηση των Συνθηκών Υγιεινής

Οι συνθήκες υγιεινής, είναι ίσως ο βασικότερος λόγος για να πραγματοποιήσεις την θερμομόνωση και την στεγανοποίηση των τοίχων σου. Με την υγρασία και τις βροχές, υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί στους τοίχους μούχλα και άλλοι μικροοργανισμοί που είναι βλαβεροί για την υγεία. Η μόνωση του σπιτιού, θα σε απαλλάξει από αυτό το πρόβλημα και συγχρόνως θα σε γλιτώσει από βαψίματα που είναι επιπλέον κόστος.

  4. Καλύτερη Ηχομόνωση

Οι μονώσεις, εκτός από την καλή θερμοκρασία που θα χαρίσουν στο εσωτερικό του χώρου σου, θα εξασφαλίσουν και ηχομόνωση. Εάν θέλεις να απολαμβάνεις την ηρεμία του σπιτιού σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά ηχομονωτικά υλικά ώστε να αποτρέπεις τους ενοχλητικούς ήχους να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θες να μονώσεις το σπίτι σου, το μόνο που πρέπει να αποφασίσεις είναι το είδος μόνωσης που θα χρησιμοποιήσεις και το που θα την εφαρμόσεις. Συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα, μπορείς να καταχωρήσεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να πάρεις ανταγωνιστικές προσφορές από αξιολογημένα συνεργεία στην περιοχή της Ξάνθης.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
11 αξιολογήσεις
Γενικώς θέλει πολύ τύχη προκειμένου να βρεις τεχνίτη που να σου κάνει τη δουλειά σου όπως τη θέλεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναγκάστη...
Νίκος Τ.
10 αξιολογήσεις
ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΕΡΖΑΚΗ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΗΡΗΣ...
ΠΑΣΧΑΛΗΣ Κ.
2 αξιολογήσεις
Ο κύριος Καλαθάς ήταν επαγγελματίας στη δουλειά του, προσεκτικός, πολύ εξυπηρετικός και ταχύτατος!
Α. GROUP
1 αξιολόγηση
Η συνεργασια μας ηταν αριστη... πολλη καλη δουλεια και πανω απο ολα ευγενεια.. σχεση τιμης και εργασιας καλη
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει