Μονώσεις Καλαμάτα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί μόνωση να κάνεις στο σπίτι σου;

Θέλεις να μονώσεις την οικία σου; Η σκέψη σου είναι σωστή καθώς η μόνωση είναι μία απαραίτητη τεχνική εργασία για την προστασία και την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σου. Ακόμη κι αν δεν σε ενδιαφέρει το περιβάλλον, η εφαρμογή μόνωσης στην ταράτσα και τους τοίχους του σπιτιού σου θα σου προσφέρει πλεονεκτήματα που θα βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα της καθημερινότητάς σου.

Οι μονώσεις συνήθως τοποθετούνται στους εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους και τις ταράτσες κτιρίων με βασικό στόχο να το προστατεύσουν από ακραία καιρικά φαινόμενα και να δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του. Τα συνεργεία μας στην Καλαμάτα, μάς ενημέρωσαν ότι υπάρχουν διαφορετικά είδη μονώσεων που διαχωρίζονται με βάση το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Διάβασε στην συνέχεια, ποια είναι αυτά και από τί είδους προβλήματα μπορούν να σε απαλλάξουν.

Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση πραγματοποιείται σε ταράτσες και τοίχους με την εφαρμογή μονωτικών υλικών. Τα υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται για θερμομονώσεις είναι ο πετροβάμβακας, ο ορυκτοβάμβακας και η πολυστερίνη. Όταν κάνεις θερμομόνωση στον εξωτερικό μέρος των τοίχων τότε η διαδικασία αυτή ονομάζεται θερμοπρόσοψη. Οποιοδήποτε είδος κι αν επιλέξεις, οι θερμομονώσεις θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις τόσο ενέργεια όσο και χρήματα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην εσωτερική και εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων και των ταρατσών είναι μεγάλης αντοχής και υψηλής ποιότητας. Θωρακίζουν το σπίτι από το κρύο και την ζέστη και δημιουργούν μία πολύ καλή θερμοκρασία στο εσωτερικό. Έτσι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς τα συστήματα θέρμανση και ψύξης, οπότε αυτομάτως μειώνεις και τα έξοδα των μηνιαίων λογαριασμών.

Στεγανοποίηση ή Υγρομόνωση

Η στεγανοποίηση ταρατσών ή αλλιώς η υγρομόνωση ταρατσών, είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία με την εφαρμογή ειδικών μονωτικών υλικών. Η στεγανοποίηση είναι πολύ σημαντική καθώς εμποδίζει την δημιουργία μούχλας και υγρασίας στους τοίχους. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σε μερικά σπίτια όπου είναι σε περιοχές με συχνές βροχοπτώσεις. Το κόστος για την επισκευή των ταβανιών είναι μέγαλο, οπότε προτιμούν να επενδύσουν στην υγρομόνωση και να απαλλαχτούν μία και καλή απ’ αυτό το πρόβλημα.

Ηχομόνωση

Η ηχομόνωση δωματίου, είναι ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσεις από τους ενοχλητικούς εξωτερικούς θορύβους. Πολλοί, επιλέγουν την τοποθέτηση γυψοσανίδας για να μειώσουν την ένταση των θορύβων όμως η ηχομόνωση είναι το πιο δραστικό μέσο. Εφόσον η ηχομόνωση συνδυαστεί με τα κατάλληλα κουφώματα, τότε σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ ξανά πρόβλημα με τις φωνές των γειτόνων ή των αμαξιών και θα απολαμβάνεις την ηρεμία του σπιτιού σου.

Τα συνεργεία μας στην Καλαμάτα, αποτελούνται από έμπειρους τεχνίτες που γνωρίζουν από την πρώτη επαφή κιόλας με τον χώρο, ποιο είδος μόνωσης θα καλύψει τις ανάγκες σου. Οι τιμές στις μονώσεις που προσφέρουν τα συνεργεία μας, είναι οι καλύτερες στην αγορά.

Καταχώρησε την εργασία σου τώρα και θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές για μονώσεις στην Καλαμάτα από αξιόπιστους επαγγελματίες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
9 αξιολογήσεις
συνεργασιμος, εξυπηρετικος, συνεπης
Αντώνης Σ.
6 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός στη δουλειά του και στην τιμολόγηση της δουλειάς του.
Στυλιανός Μ.
1 αξιολόγηση
Τέλεια! Με εξέπληξε η καθαριότητα, η συνέπειά του και η ικανοποιητική τιμή για την εποχή μας. Θα συνεργαστώ και πάλι αν χρειαστεί!
Α. GROUP
1 αξιολόγηση
Η συνεργασια μας ηταν αριστη... πολλη καλη δουλεια και πανω απο ολα ευγενεια.. σχεση τιμης και εργασιας καλη
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει