Μονώσεις Ταρατσών Καβάλα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μονώσεις: Ποια να επιλέξεις για τον χώρο σου;

Θέλεις να μονώσεις το σπίτι σου στην Καβάλα; Οι μονώσεις, είναι μία εργασία απαραίτητη για κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό. Η τοποθέτηση μόνωσης σε εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους, μπορεί να βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες διαβίωσης. Μπορείς να επιλέξεις το είδος μόνωσης που χρειάζεσαι και να ορίσεις ένα εξειδικευμένο συνεργείο μόνωσης για να ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες.

Παρακάτω, θα βρεις όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς ώστε να πάρεις την σωστή απόφαση για τον τύπο μόνωσης που θα τοποθετήσεις. Μάθε τα χαρακτηριστικά αλλά και τα πλεονεκτήματα που θα αποκτήσεις από την εφαρμογή μόνωσης και επίλεξε εκείνη που εξυπηρετεί τις ανάγκες του χώρου σου.

Είδη Μόνωσης Σπιτιού!

Θερμομόνωση: Τοποθετείται σε ταράτσες και τοίχους, με σκοπό να διατηρήσει σε ιδανικά επίπεδα την θερμοκρασία του χώρου. Μειώνει τις θερμικές απώλειες και οδηγεί σε εξοικονόμηση ενέργειας μείωση του κόστους των λογαριασμών.

Μπορεί να εφαρμοστεί εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Τοποθετείται κυρίως σε τοίχους και κολώνες του κτίσματος. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι άμεσα και γι’ αυτό και οι σύγχρονες κατοικίες διαθέτουν μόνωση εξαρχής.

Υγρομόνωση: Μπορεί να την ακούσεις και με τον όρο στεγανοποίηση. Χρησιμοποιείται για να προστατέψει το εσωτερικό του σπιτιού από υγρασία και από εισροή υδάτων βροχής. Για την επιτυχή εφαρμογή της, τοποθετούνται στεγανωτικά υλικά και ασφαλτόπανα. Το λευκό τους χρώμα, τους δίνει την δυνατότητα να ανακλούν τις ακτίνες του ήλιου και να προσφέρουν θερμομόνωση.

Υλικά για Μονώσεις

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την μόνωση σπιτιού ή επαγγελματικών χώρων, είναι στεγανωτικά και επαλειφόμενα θερμομονωτικά υλικά. Στην λίστα που θα δεις παρακάτω θα βρεις κι άλλα υλικά για τις μονώσεις:

  • Πετροβάμβακας

  • Αφρός Πολυουρεθάνης

  • Βιομηχανικό Δάπεδο (για την μόνωση δαπέδου)

  • Χαλίκι

  • Θερμομονωτικά χρώματα

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο στις μονώσεις, θα σου προτείνει την καταλληλότερη λύση για το είδος μόνωσης που επιθυμείς. Το κόστος της μόνωσης, θα εξαρτηθεί από τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας που θες να καλύψεις, τα υλικά που θα τοποθετήσεις και τις εργασίες προετοιμασίας που πρέπει να γίνουν.

Η ομάδα μας, διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία μονώσεων στην Καβάλα και αναλαμβάνει ολοκληρωμένες εφαρμογές θερμομόνωσης και στεγανοποίησης ταρατσών και τοίχων με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές από επαγγελματικά συνεργεία μονώσεων στην Καβάλα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΘΑΣ
2 αξιολογήσεις
Ο κύριος Καλαθάς ήταν επαγγελματίας στη δουλειά του, προσεκτικός, πολύ εξυπηρετικός και ταχύτατος!
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει