Μονώσεις Ταρατσών Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιο είδος μόνωσης θα χρειαστείς;

Ψάχνεις για συνεργείο μόνωσης στην Αθήνα; Οι μονώσεις, αποτελούν μία πολύ σημαντική εργασία για κάθε κτίριο και η εφαρμογή τους πραγματοποιείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στις μονώσεις. Η επιλογή των κατάλληλων μονωτικών υλικών και η προσεκτική τοποθέτησή τους, δεν μπορεί να γίνει χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα συνεργεία μας στην Αθήνα, πραγματοποιούν τοποθετήσεις μονώσεων σε ταράτσες και εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους κτιρίων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και μπορούν να σου προτείνουν το είδος που θα καλύψει τις ανάγκες σου.

Για να αποφασίσεις το είδος της μόνωσης που χρειάζεσαι, πρέπει να είσαι ενήμερος για όλες τις επιλογές που έχεις στα είδη.Οι επαγγελματίες μας, μάς ενημέρωσαν για τα διάφορα είδη μονώσεων που μπορείς να επιλέξεις για την μόνωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Διάβασε παρακάτω, και θα μάθεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για κάθε είδος μόνωσης.

Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση, είναι το είδος μόνωσης που εφαρμόζεται σε ταράτσες και τοίχους κτιρίων με μοναδικό στόχο να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του. Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας όλο τον χρόνο, μπορεί να δημιουργήσουν έντονη ζέστη τους θερινούς μήνες και πολύ κρύο τον χειμώνα. Η εφαρμογή θερμομόνωσης πραγματοποιείται με ειδικά μονωτικά υλικά (πετροβάμβακα, αφρό πολυουρεθάνης κ.α.) στην ταράτσα και στις κάθετες κολώνες του κτιρίου.

Όταν τοποθετείς μόνωση στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου, τότε ονομάζεται θερμοπρόσοψη. Αυτό που επιτυγχάνεται με την θερμομόνωση πέρα από την δημιουργία ιδανικών συνθηκών στο εσωτερικό των κτιρίων, είναι εξοικονόμηση ενέργειας αφού μειώνονται οι θερμικές απώλειες του κτιρίου και εξοικονόμηση χρημάτων από τους μηνιαίους λογαριασμούς.

Υγρομόνωση ή Στεγανοποίηση

Είναι το όπλο σου απέναντι στην υγρασία και την μούχλα. Η στεγανοποίηση ταρατσών, είναι βασική εργασία σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Τα νερά που συγκεντρώνονται με τις βροχές, εισχωρούν στο εσωτερικό των ταβανιών και μετά από λίγο καιρό εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια υγρασίας και μούχλας. Υπάρχουν δύο τρόποι για να εφαρμοστεί υγρομόνωση ταράτσας, είτε με ασφαλτόπανα είτε με επαλειφόμενα στεγανωτικά υλικά.

Η στεγανοποίηση ταρατσών με ασφαλτόπανα, ξεχωρίζει καθώς το συγκεκριμένο υλικό διαθέτει μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Από την άλλη πλευρά, η στεγανοποίηση ταράτσας με επαλειφόμενα στεγανωτικά υλικά, ξεχωρίζει καθώς το λευκό χρώμα αυτών των υλικών λειτουργεί αποτρεπτικά προς τις ακτίνες του ήλιου.

Ηχομόνωση Δωματίων

Η ηχομόνωση δωματίου και κτιρίων, είναι μία διαδικασία που εξασφαλίζει προστασία από ήχους και θορύβους από το εξωτερικό περιβάλλον. Πολλοί θεωρούν ότι και η ενίσχυση των εσωτερικών τοίχων με γυψοσανίδα, αποτελεί μία καλή λύση για τους δυνατούς θορύβους και έχουν δίκιο. Ωστόσο, οι ηχομονώσεις αποτελούν εγγύηση εάν επιθυμείς άμεση και δραστική λύση.

Τα συνεργεία μας στην Αθήνα, αναλαμβάνουν μονώσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πραγματοποιούν προετοιμασία της επιφάνειας που θα εφαρμοστεί θερμομόνωση, στεγανοποίηση ή ηχομόνωση και εγγυώνται ότι θα δεις άμεσα αποτελέσματα και θα βελτιωθεί η ποιότητα της καθημερινότητάς σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
ΝΙΚΟΣ Τ.
124 αξιολογήσεις
η συνεργασια μας ηταν αριστη
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κύριος Πανάρετος αν και αρχικά ήρθε μόνο για την εργασία μου για αντικατάσταση πλακιδίων στο μπαλκόνι, τελικά έκανε κι άλλες εργασίες π...
Ιωάννης Μ.
10 αξιολογήσεις
Είχα πρόβλημα με τη σκεπή στο μπαλκόνι μου. Ο κύριος Γιάννης ήταν εξυπηρετικός και γρήγορα διαθέσιμος. Ότι συμφωνήσαμε το έκανε στην τιμή...
Γιάννης Μ.
21 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά και στους ελαιοχρωματισμούς - στις γυψοσανίδες και στα ηλεκτρολογικά όπου αυτά τα κάνει το δικό του συνεργείο. Είναι...
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Ταχεια αποκριση, ευγενεια
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει