Μονώσεις Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μονώσεων και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Tί πρέπει να γνωρίζεις για τις μονώσεις;

Τα συνεργεία μας που αναλαμβάνουν εργασίες μόνωσης στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν πρώτη επιλογή στον τομέα τους και αναλαμβάνουν μονώσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι μονώσεις σπιτιών και γραφείων στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν μία συνηθισμένη τεχνική εργασία και μπορεί να προσφέρει σε όσους την εφαρμόσουν πολλαπλά οφέλη.

Ο βασικός λόγος που πραγματοποιούνται οι μονώσεις στην Θεσσαλονίκη, είναι διότι βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση των χώρων και γίνεται άμεσα η απόσβεση των χρημάτων που επενδύεις.

Γιατί να επιλέξεις στα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη για τις μονώσεις;

Τα συνεργεία μας, εξειδικεύονται στις μονώσεις και έως σήμερα έχουν εξυπηρετήσει εκατοντάδες εργασίες μόνωσης σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

Υπάρχουν 4 λόγοι που τα συνεργεία μας ξεχωρίζουν στις μονώσεις:

 • Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στην Αττική, άμεσα και αποτελεσματικά.
 • Τα συνεργεία μας στις μονώσεις, εφαρμόζουν οποιοδήποτε είδος μόνωσης όπως εξωτερικές μονώσεις, εσωτερικές μονώσεις καθώς και μονώσεις ταρατσών.
 • Οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις, έχουν αξιολογηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν και μπορείς να επιλέξεις εκείνον που ταιριάζει στις ανάγκες σου.
 • Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουν επαγγελματικά αποτελέσματα.

Σε περίπτωση, που έχεις πάρει την απόφαση να μονώσεις το σπίτι ή το γραφείο σου, οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις στην Θεσσαλονίκη, είναι εγγυημένη επιλογή.

Τι είδους τεχνικές εφαρμόζονται στις μονώσεις;

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μονώσεων του Douleutaras.gr στην Θεσσαλονίκη, επιλέγουν με γνώμονα τις ανάγκες σου, την τεχνική μόνωσης ταράτσας που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Υπάρχουν τρεις βασικές τεχνικές για τις μονώσεις των ταρατσών στην Θεσσαλονίκη:

 • Η Συμβατική μόνωση
 • Η Ανεστραμμένη μόνωση
 • Η Ανακλαστική μόνωση

Η κάθε τεχνική, είναι κατάλληλη σε διαφορετικές περιπτώσεις μόνωσης και εξασφαλίζει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα. Για να επιλέξεις εκείνη που είναι πιο συμφέρουσα για το κτίριό σου, πρέπει να ζητήσεις τις εξειδικευμένες συμβουλές των συνεργείων μας στην Θεσσαλονίκη.

Τι θα κερδίσεις από τις μονώσεις;

Οι μονώσεις, έχουν να προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε όποιον επιλέξει να μονώσει το σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο. Ποια είναι αυτά;

Βελτίωση του βιοτικού επιπέδου

Η θερμοκρασία και οι συνθήκες που επικρατούν σε χώρους που έχουν μονωθεί, είναι ιδανικές για όσους τους χρησιμοποιούν.

Η άμεση απόσβεση χρημάτων

Οι μονώσεις, συμβάλλουν στην καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου ενώ παράλληλα μειώνει τους λογαριασμούς του ρεύματος και της θέρμανσης.

Αποφυγή εστιών μούχλας και υγρασίας

Η μόνωση, εμποδίζει την εμφάνιση υγρασίας και μούχλας. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν χώρους που έχουν μόνωση, δεν κινδυνεύουν από ασθένειες που προκαλούνται από υγρασία και  μούχλα.

Προλαμβάνονται μελλοντικές επισκευές στο κτίριο

Οι μονώσεις, προστατεύουν τα κτίρια από τις ζημιές που προκαλούν τα άσχημα καιρικά φαινόμενα. Έτσι, η εφαρμογή συστημάτων μόνωσης, συμβάλλει στην αποφυγή μελλοντικών επισκευών στα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους.

Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, μας αποκάλυψαν ότι οι μονώσεις ταρατσών, οι μονώσεις τοίχων και οι μονώσεις σπιτιών, είναι για εκείνους οι πιο δημοφιλείς εργασίες καθημερινά σε όλες τις περιοχές.

Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη μόνωσης που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα που προκύπτουν σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

3 επιλογές στις μονώσεις για κάθε ανάγκη!

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι στην διαδικασία επιλογής του κατάλληλου είδους μόνωσης ταράτσας, σπιτιού ή τοίχου, δες την λίστα με τις τρεις μεγάλες κατηγορίες στις μονώσεις:

Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση, εφαρμόζεται κυρίως για να προστατέψει τον χώρο από τις διακυμάνσεις την θερμοκρασίας. Συντελεί στην εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% και στην μείωση των λογαριασμών για την ψύξη και την θέρμανση.

Η εφαρμογή της θερμομόνωσης μπορεί να γίνει τόσο στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού και ονομάζεται θερμοπρόσοψη ή κέλυφος, όσο και εσωτερικά.

Οι επαγγελματίες στις μονώσεις της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη προτείνουν επίσης την θερμομόνωση για τις μονώσεις ταρατσών.

Υγρομόνωση ή στεγανοποίηση

Η στεγανοποίηση της ταράτσας του σπιτιού σου, θα προστατέψει τον χώρο σου από το νερό της βροχής ενώ θα εξαλείψει κάθε πιθανότητα υγρασίας και μούχλας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται δεν αφήνουν το νερό να περάσει στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ακόμη, η στεγανοποίηση ταρατσών βοηθάει στο να αποφύγεις τη σπατάλη των χρημάτων που θα ξόδευες για τις ζημιές που θα προκαλούσαν η μούχλα και η υγρασία.

Η υγρομόνωση ταράτσας, όταν πραγματοποιείται με τα κατάλληλα μονωτικά υλικά, μπορεί αν δώσει άμεσες λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία όσων χρησιμοποιούν τον χώρο, όπως η μούχλα.

Ηχομόνωση

Η ηχομόνωση του ταβανιού, ενός τοίχου, ενός δωματίου ή του σπιτιού, αποτελεί μία εργασία που αναλαμβάνουν καθημερινά τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας. Η ηχορύπανση που υπάρχει σήμερα στην καθημερινότητα, τους επηρεάζει όλους.

Ο χώρος του σπιτιού είναι το καταφύγιο για πολλούς και η ηχομόνωση του σπιτιού,συμβάλει ώστε να είναι αυτός ο χώρος γαλήνιος και ήρεμος. Με την εφαρμογή των κατάλληλων υλικών, μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο το επίπεδο της ηχορύπανσης και οι ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν τον χώρο τους.

Για την ηχομόνωση του δωματίου, ένας πολύ απλός τρόπος είναι η τοποθέτηση γυψοσανίδας από εξειδικευμένο συνεργείο μονώσεων.

Σε περίπτωση, που επιθυμείς κάποιον άλλο τρόπο για να πετύχεις ένα καλό επίπεδο ηχομόνωσης σπιτιού, οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να σε ενημερώσουν για όλα τα υλικά ηχομόνωσης.

Ποια μονωτικά υλικά χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας;

Για να έχεις ένα αποτέλεσμα που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, πρέπει να προσέξεις τα μονωτικά υλικά που θα εφαρμόσεις στον χώρο σου αλλά και την ποιότητα της εργασίας του επαγγελματία.

Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, μας έδωσαν μία λίστα με τα πιο διαδεδομένα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στις μονώσεις ταρατσών και στις μονώσεις σπιτιών:

 • Ασφαλτόπανα
 • Αφρός πολυουρεθάνης
 • Υαλόπλεγμα
 • Θερμομονωτικά και στεγανωτικά χρώματα
 • Πετροβάμβακας και υαλοβάμβακας
 • Πολυστερίνη
 • Θερμομονωτικά πλακίδια
 • Μεμβράνες PVC
 • Αντικραδασμικά δαπέδων
 • Αφρώδες ελαστικό πολυμερές
 • Αφρώδης μελαμίνη

Η ευρεία γκάμα των μονωτικών υλικών, που έχει κανείς στην διάθεσή του ώστε να μονώσει τον χώρο του, καθιστά δύσκολη την επιλογή εάν δεν υπάρχει επαγγελματική βοήθεια.

Οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένο έλεγχο του χώρου σου και να σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή στις μονώσεις οικιών και γραφείων.

Στο Douleutaras.gr, θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία μονώσεων που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης. Τα συνεργεία μας, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο εξοπλισμό για την άμεση εφαρμογή του κατάλληλου είδους μόνωσης για τον χώρο σου.

Οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν τις γνώσεις και τα κατάλληλα μονωτικά υλικά, ώστε να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε μόνωση εξωτερική ή εσωτερική.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις άμεσα την εργασία μόνωσης που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις στην Θεσσαλονίκη και θα πάρεις προσφορές για τιμές στις μονώσεις από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Μονώσεων για το 2018

Τα συνεργεία μόνωσης με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

RJergon LTD Γ.Χατζηαγγελίδης Μον.ΕΠΕ
1 αξιολόγηση
Εξαιρετική δουλειά, άριστη συνεργασία!!!
Στυλιανός Μυλωνάς
1 αξιολόγηση
Τέλεια! Με εξέπληξε η καθαριότητα, η συνέπειά του και η ικανοποιητική τιμή για την εποχή μας. Θα συνεργαστώ και πάλι αν χρειαστεί!
Ζήσης Κατσούλης
6 αξιολογήσεις
Άψογη συνεργασία!
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΘΑΣ
2 αξιολογήσεις
Ο κύριος Καλαθάς ήταν επαγγελματίας στη δουλειά του, προσεκτικός, πολύ εξυπηρετικός και ταχύτατος!
Μάριος Κορδονούρης
25 αξιολογήσεις
Εξυπηρετήθηκα εξαιρετικά από τον κ. Μάριο Κορδονούρη. Ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις μου και με το παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ!
Βασίλης Κολοκυθάς
10 αξιολογήσεις
Άρτια, ταχύτατη και αποτελεσματική δουλειά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

I'm not really interested