Μονώσεις Νάξος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μονώσεων και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις μονώσεις στη Νάξο!

Οι μονώσεις, είναι απαραίτητο να πραγματοποιούνται σε κάθε οικία ή επαγγελματικό χώρο καθώς τα οφέλη που προσφέρουν σε όσους χρησιμοποιούν τους χώρους, είναι πολλά.

Φρόντισε από την αρχή για τη μόνωση του σπιτιού σου! Χρειάζεται να την εντάξεις αν όχι από την ανακαίνιση του σπιτιού σου, το νωρίτερο που μπορείς, ώστε να προστατέψεις το χώρο σου!

Τα συστήματα μονώσεων, βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση των χώρων και εγγυώνται άμεση απόσβεση των χρημάτων που έχεις επενδύσει.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα βασικά σημεία που χρήζουν προσοχής, κατά τη μόνωση ενός χώρου:

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία μας για την μόνωση του σπιτιού σου;

Η μόνωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία μονώσεων.

Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης που έχουν αναλαμβάνει εκατοντάδες εργασίες μόνωσης και ξεχωρίζουν για 4 λόγους:

 • Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στην Αττική, άμεσα και αποτελεσματικά.
 • Τα συνεργεία μας στις μονώσεις, εφαρμόζουν οποιοδήποτε είδος μόνωσης όπως εξωτερικές μονώσεις, εσωτερικές μονώσεις καθώς και μονώσεις ταρατσών.
 • Οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις, έχουν αξιολογηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν και μπορείς να επιλέξεις εκείνον που ταιριάζει στις ανάγκες σου.
 • Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουν επαγγελματικά αποτελέσματα.

Σε περίπτωση, που έχεις πάρει την απόφαση να μονώσεις το σπίτι ή το γραφείο σου, οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις, αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

Ποια είναι τα συστήματα μονώσεων που εφαρμόζουν τα συνεργεία μας;

Τα επαγγελματικά συνεργεία μονώσεων του Douleutatas.gr, επιλέγουν την τεχνική που θα εφαρμόσουν στις μονώσεις σπιτιών και ταρατσών. Ποιες είναι αυτές;

 • Η Συμβατική μόνωση
 • Η Ανεστραμμένη μόνωση
 • Η Ανακλαστική μόνωση

Η κάθε τεχνική, είναι κατάλληλη σε διαφορετικές περιπτώσεις μόνωσης και εξασφαλίζει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα. Για να επιλέξεις εκείνη που είναι πιο συμφέρουσα για το κτίριό σου, πρέπει να ζητήσεις τις εξειδικευμένες συμβουλές των συνεργείων μας.

Ποια είναι τα οφέλη στις μονώσεις;

Οι μονώσεις, αποτελούν επένδυση για οποίον τις εφαρμόσει, όμως τα οφέλη που απολαμβάνει είναι πολλά:

Βελτίωση του βιοτικού επιπέδου

Η Θερμοκρασία και οι συνθήκες που επικρατούν σε χώρους που έχουν μονωθεί, είναι ιδανικές για όσους τους χρησιμοποιούν.

Η άμεση απόσβεση χρημάτων

Οι μονώσεις, συμβάλλουν στην καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου ενώ παράλληλα μειώνει τους λογαριασμούς του ρεύματος και της θέρμανσης.

Αποφυγή εστιών μούχλας και υγρασίας

Η μόνωση, εμποδίζει την εμφάνιση υγρασίας και μούχλας. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν χώρους που έχουν μόνωση, δεν κινδυνεύουν από ασθένειες που προκαλούνται από υγρασία και  μούχλα.

Προλαμβάνονται μελλοντικές επισκευές στο κτίριο

Οι μονώσεις, προστατεύουν τα κτίρια από τις ζημιές που προκαλούν τα άσχημα καιρικά φαινόμενα. Έτσι, η εφαρμογή συστημάτων μόνωσης, συμβάλλει στην αποφυγή μελλοντικών επισκευών στα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους.

Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, μας αποκάλυψαν ότι οι μονώσεις ταρατσών, οι μονώσεις τοίχων και οι μονώσεις σπιτιών, είναι για εκείνους οι πιο δημοφιλείς εργασίες καθημερινά σε όλες τις περιοχές.

Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη μόνωσης που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα που προκύπτουν σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Τα πιο δημοφιλή είδη μονώσεων!

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι στην διαδικασία επιλογής του κατάλληλου είδους μόνωσης ταράτσας, σπιτιού ή τοίχου, δες την λίστα με τις τρεις μεγάλες κατηγορίες στις μονώσεις:

Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση, εφαρμόζεται κυρίως για να προστατέψει τον χώρο από τις διακυμάνσεις την θερμοκρασίας. Συντελεί στην εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% και στην μείωση των λογαριασμών για την ψύξη και την θέρμανση.

Η εφαρμογή της θερμομόνωσης μπορεί να γίνει τόσο στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού και ονομάζεται θερμοπρόσοψη ή κέλυφος, όσο και εσωτερικά. Οι επαγγελματίες στις μονώσεις της πλατφόρμας μας, προτείνουν επίσης την θερμομόνωση για τις μονώσεις ταρατσών.

Υγρομόνωση ή στεγανοποίηση

Η στεγανοποίηση της ταράτσας του σπιτιού σου, θα προστατέψει τον χώρο σου από το νερό της βροχής ενώ θα εξαλείψει κάθε πιθανότητα υγρασίας και μούχλας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται δεν αφήνουν το νερό να περάσει στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ακόμη, η στεγανοποίηση ταρατσών βοηθάει στο να αποφύγεις τη σπατάλη των χρημάτων που θα ξόδευες για τις ζημιές που θα προκαλούσαν η μούχλα και η υγρασία. Η υγρομόνωση ταράτσας, όταν πραγματοποιείται με τα κατάλληλα μονωτικά υλικά, μπορεί αν δώσει άμεσες λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία όσων χρησιμοποιούν τον χώρο, όπως η μούχλα.

Ηχομόνωση

Η ηχομόνωση του ταβανιού, ενός τοίχου, ενός δωματίου ή του σπιτιού, αποτελεί μία εργασία που αναλαμβάνουν καθημερινά τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας. Η ηχορύπανση που υπάρχει σήμερα στην καθημερινότητα, τους επηρεάζει όλους. 

Ο χώρος του σπιτιού είναι το καταφύγιο για πολλούς και η ηχομόνωση του σπιτιού, συμβάλει ώστε να είναι αυτός ο χώρος γαλήνιος και ήρεμος. Με την εφαρμογή των κατάλληλων υλικών, μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο το επίπεδο της ηχορύπανσης και οι ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν τον χώρο τους.

Για την ηχομόνωση του δωματίου, ένας πολύ απλός τρόπος είναι η τοποθέτηση γυψοσανίδας από εξειδικευμένο συνεργείο μονώσεων.Σε περίπτωση, που επιθυμείς κάποιον άλλο τρόπο για να πετύχεις ένα καλό επίπεδο ηχομόνωσης σπιτιού, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μπορούν να σε ενημερώσουν για όλα τα υλικά ηχομόνωσης.

Ποια είναι τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας;

Για να έχεις ένα αποτέλεσμα που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, πρέπει να προσέξεις τα μονωτικά υλικά που θα εφαρμόσεις στον χώρο σου αλλά και την ποιότητα της εργασίας του επαγγελματία. Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα με τα πιο διαδεδομένα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στις μονώσεις ταρατσών και στις μονώσεις σπιτιών:

 • Ασφαλτόπανα
 • Αφρός πολυουρεθάνης
 • Υαλόπλεγμα
 • Θερμομονωτικά και στεγανωτικά χρώματα
 • Πετροβάμβακας και υαλοβάμβακας
 • Πολυστερίνη
 • Πολυουρεθάνη
 • Θερμομονωτικά πλακίδια
 • Μεμβράνες PVC
 • Αντικραδασμικά δαπέδων
 • Αφρώδες ελαστικό πολυμερές
 • Αφρώδης μελαμίνη


Η ευρεία γκάμα των μονωτικών υλικών, που έχει κανείς στην διάθεσή του ώστε να μονώσει τον χώρο του, καθιστά δύσκολη την επιλογή εάν δεν υπάρχει επαγγελματική βοήθεια.

Τα συνεργεία μόνωσης της πλατφόρμας μας στη Νάξο, μπορούν να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένο έλεγχο του χώρου σου και να σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή στις μονώσεις σπιτιτών, ταρατσών και τοίχων οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Στο Douleutaras.gr, θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία μονώσεων στη Νάξο, με πολύχρονη εμπειρία και με εξειδικευμένο εξοπλισμό για την άμεση εφαρμογή του κατάλληλου είδους μόνωσης για τον χώρο σου. 

Οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις, διαθέτουν τις γνώσεις και τα κατάλληλα μονωτικά υλικά, ώστε να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε θερμομόνωση εξωτερική ή εσωτερική.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε δωρεάν προσφορές για τιμές στις μονώσεις σπιτιού και ταράτσας από τους καλύτερους επαγγελματίες στη Νάξο.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Μονώσεων για το 2019

Τα συνεργεία μόνωσης με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
9 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τον επαγγελματία, ήταν πολύ οργανωμένος και ολοκλήρωσε την εργασία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Α. GROUP
1 αξιολόγηση
Η συνεργασια μας ηταν αριστη... πολλη καλη δουλεια και πανω απο ολα ευγενεια.. σχεση τιμης και εργασιας καλη
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει