Ηχομόνωση Δαπέδου

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία στην κατηγορία Ηχομόνωση Δαπέδου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Πώς θα πετύχεις την καλύτερη ηχομόνωση δαπέδου;

Ως ηχομόνωση δαπέδου, εννοούμε την ικανότητα που έχει το πάτωμα να απομονώνει τους αερόφερτους ή τους κτυπογενείς ήχους που προκαλούνται στην επιφάνειά του. Οι ήχοι που προκαλούνται από το περπάτημα και τη μεταφορά των επίπλων, πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα με τους γείτονες. Η εφαρμογή ηχομονωτικών υλικών στο πάτωμα, είναι η λύση που ψάχνεις για να απαλλαγείς από το άγχος των θορύβων μία και καλή.

Με την επαγγελματική μόνωση εσωτερικού δαπέδου μπορούν να μειωθούν οι ανεπιθύμητοι θόρυβοι και να εξασφαλιστεί η ακουστική άνεση στο χώρο. Ειδικά σε περιπτώσεις όπου το δάπεδο είναι ξύλινο, θα πρέπει να γίνει ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου, για να μειωθούν οι θόρυβοι που προκαλούνται από αυτό. Εκτός από την ηχομόνωση πατώματος, μπορεί να γίνει και μόνωση δαπέδου από υγρασία, αρκεί να χρησιμοποιηθούν τα σωστά υλικά.

Πώς γίνεται η ολοκληρωμένη μόνωση δαπέδου από εξειδικευμένους επαγγελματίες;

Πέρα από την ηχομόνωση δαπέδου, που είναι απαραίτητη για να απαλλαγείς από ανεπιθύμητη φασαρία, η μόνωση δαπέδου γίνεται και για λόγους στεγανοποίησης. Για παράδειγμα, σε οικίες με υπόγειο, συχνά παρατηρείται η ανάγκη για μόνωση δαπέδου από υγρασία, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζονται προβλήματα μούχλας.

Φυσικά, για κάθε είδος μόνωσης πατώματος υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι εφαρμογής και διαφορετικά υλικά, τα οποία θα πρέπει να συμφωνήσεις με εξειδικευμένο επαγγελματία, αφού μελετήσει τις ανάγκες του χώρου σου. Ωστόσο, η πιο συχνή ανάγκη για μόνωση δαπέδου είναι για ηχομόνωση.

Η ηχομόνωση δαπέδου γίνεται με τους εξής τρόπους:

1. Μαλακή ηχοαπορροφητική επίστρωση: Η επίστρωση αυτή μπορεί να γίνει με χαλιά, με φελλό, βινύλιο και καουτσούκ. Συμβουλέψου ένα έμπειρο συνεργείο μονώσεων, για να πετύχεις ιδανικά αποτελέσματα.

2. Κατασκευή πλωτού δαπέδου: Τα πλωτά δάπεδα είναι μία στρώση από εύκαμπτο υλικό, όπως ο πετροβάμβακας, αλλά και με άλλα υλικά, όπως φελλός, αντικραδασμικών βάσεων και πολυαιθυλενίου.

Πώς γίνεται η ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου;

Η ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου πολλές φορές απαιτείται για την απορρόφηση των κραδασμών που προκαλούνται στην επιφάνειά του. Ειδικά σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, η ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου θεωρείται απαραίτητη.

1. Ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου με γαριδάκι

Το “γαριδάκι” χρησιμοποιείται ως ηχομονωτικό υλικό, που παράγεται από κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης. Γεμίζοντας τα ξύλινα πατώματα με το υλικό αυτό, μπορεί να ηχομονωθεί ο χώρος, καθώς η κυψελική του δομή έχει ιδιαίτερα υψηλές αντοχές. Το υλικό αυτό μπορεί να συμπιέζεται και να κάμπτεται, απορροφώντας με αυτό τον τρόπο τους κραδασμούς στην επιφάνεια του δαπέδου.

2. Ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου με ελαστικές εδράσεις

Οι ελαστικές εδράσεις έχουν ως βασικό στόχο τη μείωση του κτυπογενούς θορύβου στο ξύλινο πάτωμα. Οι ελαστικές εδράσεις φέρουν στο κάτω μέρος τους ημικυλινδρική διαμόρφωση, η οποία μπορεί να βελτιώσει την απορρόφηση των κραδασμών. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου σε συνδυασμό με την επικάλυψη του κάτω μέρους του παρκέ με πετροβάμβακα.

3. Ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου με αντικραδασμικό

Το αντικραδασμικό ξύλινου δαπέδου χρησιμοποιείται για την απορρόφηση των κτυπογενών ήχων. Συνίσταται και σε αυτή την περίπτωση, η τοποθέτηση απορροφητικού υλικού, όπως ο πετροβάμβακας για τη σωστή μόνωση εσωτερικού δαπέδου.

4. Ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου με ελαστική ταινία

Η ελαστική ταινία χρησιμοποιείται για το περιμετρικό σφράγισμα των ξύλινων πλωτών δαπέδων. Τοποθετείται μεταξύ του παρκέ και του σοβατεπί, ώστε να εμποδίζει τη δημιουργία ηχογέφυρας. Παράλληλα, συμβάλει στη στεγάνωση του σημείου που τοποθετείται. Έτσι, είναι μια καλή ιδέα και για τη μόνωση δαπέδου υπογείου.

5. Ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου με ηχομονωτικό ξηράς δόμησης

Το ηχομονωτικό ξηράς δόμησης χρησιμοποιείται για να ηχομονωθούν οι αερόφερτοι και οι κτυπογενείς θόρυβοι. Επιπλέον, απορροφά τους κραδασμούς και συμβάλει στην απόσβεσή τους.

6. Ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου με ηχομονωτικό φύλλο

Η ηχομόνωση πατώματος με ηχομονωτικό φύλλο εφαρμόζεται, κυρίως, σε μικρούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις ηχομόνωσης. Παράγεται με βασικά συστατικά το μόλυβδο και το πολυαιθυλένιο και μπορεί να προσφέρει πολύ καλά ηχομονωτικά αποτελέσματα. Αποτελεί, όμως, μια πιο ακριβή λύση για την ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου.

Κάθε χώρος έχει τις ιδιαιτερότητές του, οι οποίες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη από τους επαγγελματίες μονώσεων. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να μελετήσουν το χώρο σου και να σου προσφέρουν την καλύτερη λύση για πλήρη μόνωση εσωτερικού δαπέδου.

Γιατί να επιλέξεις του τεχνικούς του Douleutaras.gr για μόνωση δαπέδου;

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για τη μόνωση εσωτερικού δαπέδου, τη μόνωση δαπέδου υπογείου, ισογείου ή ορόφου. Αναλαμβάνουν την αποτελεσματική ηχομόνωση πατώματος και τη μόνωση δαπέδου από υγρασία, αφού πρώτα μελετήσουν το χώρο σου και σου προτείνουν την καλύτερη λύση.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε εργασίες για ηχομόνωση δαπέδου, αλλά και ολοκληρωμένη μόνωση δαπέδου από υγρασία, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες μονώσεων - στεγανοποιήσεων στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόπιστα συνεργεία μονώσεων στην περιοχή σου

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις

πολυ καλη συνεργασια και καλος στην δουλεια του

Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις

Ο πετρος πολυ καθαρος ανθρωπος ,φιλικος σε κοιταει στα ματια οταν σου μιλαει,εχει γνωση του αντικειμενου του και η δουλεια του στο φινιρι...

Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις

O Koς Στρουμπούλης ήταν άψογος στην μεταξύ μας επικοινωνία, συνεργασία, αποτέλεσμα εργασίας και προσοχή στον περιβάλλοντα χώρο. Η εργασία...

Μ. Group
36 αξιολογήσεις

Εργασία 5 ημερών συνεπείς γρήγοροι στην εργασία τους ευγενικοί και λογικές τιμές (τους συνιστώ ανεπιφύλακτα)

Σταμάτης Κ.
29 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά του κου Σταμάτη. Τον ευχαριστώ πολύ!

Γιώργος Σ.
28 αξιολογήσεις

Ο επαγγελματίας ήταν ιδιαίτερα συνεπής με εξαιρετική ποιότητα εργασίας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν και στην ομάδα του!

Σχετικά άρθρα

Ποια Ηχομονωτικά Υλικά να Επιλέξεις Ανάλογα με την Ηχομόνωση που θες να Πετύχεις!

Μήπως σε ενοχλεί ο θόρυβος της πόλης; Το σπίτι σου βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και δεν ησυχάζεις ποτέ; Μήπως οι

Περισσότερα
5 μυστικά κόλπα για να αποκτήσεις τέλεια ηχομόνωση σπιτιού!

Η κακή ηχομόνωση σπιτιού είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα κατασκευαστικά προβλήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Τα Καλύτερα Συνεργεία για την κατηγορία Ηχομόνωση Δαπέδου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το συνεργείο μονώσεων που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ. Ηχομόνωση Δαπέδου - Ίλιον
43 αξιολογήσεις
Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο, αναλαμβάνω με απόλυτη υπευθυνότητα την ηχομόνωση δαπέδου, τόσο οικιακών όσο και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας, τόσο σε σχέση με την ποιότητα της εργασίας όσο και με το αισθητικό αποτέλεσμα, φροντίζοντας να χρησιμοποιώ πάντα τα καλύτερα ηχομονωτικά υλικά!
Παναγιώτης Κ. Ηχομόνωση Δαπέδου - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει αξιόπιστα κάθε εργασία σχετικά με την ηχομόνωση σπιτιού. Είτε χρειάζεστε κάποια μικρή, είτε κάποια πιο πολύπλοκη κατασκευή, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν επιθυμείτε την καλύτερη ηχομόνωση, στις πιο προσιτές τιμές, είμαστε η λύση που ψάχνετε!
Γιάννης Μ. Ηχομόνωση Δαπέδου - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την πλήρη ηχομόνωση κάθε χώρου που αναλαμβάνω. Μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε το σύνολο των τεχνικών εργασιών που απαιτούνται για την τοποθέτηση ηχομόνωσης, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, για αυτό και προσφέρουμε με υπευθυνότητα, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οικονομικές τιμές.
Γιώργος Σ. Ηχομόνωση Δαπέδου - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις
Η επαγγελματική μου εμπειρία μετρά πάνω από 24 χρόνια και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες είμαστε στη διάθεση σας για αποτελεσματική ηχομόνωση κάθε χώρου, γρήγορα και οικονομικά. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε μας εργασία είναι η άριστη ποιότητα ηχομονωτικών υλικών, η πολυετής εμπειρία μας, αλλά και το μεράκι μας για ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. Ηχομόνωση Δαπέδου - Θεσσαλονίκη
14 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει λειτουργικές λύσεις στον τομέα των κατασκευαστικών εργασιών. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα με κάθε εργασία που χρειάζεστε για την ηχομόνωση του χώρου σας. Εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό, ώστε να σας εξασφαλίσουμε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει