20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Mobile Software Development

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Nikos Linakis - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο αλλά και ακολουθώντας τη ροή της τεχνολογίας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών που ενδεικτικά περιλαμβάνουν διαφημίσεις Google Adwords, υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας και ξενοδοχειακών κρατήσεων. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Αρβανίτης - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Πειραιάς Αττική 185 32

H Naftilosweb.gr είναι το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας Naftilos Technology Stores, αναλαμβάνοντας, για εσάς, την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Διαθέτουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε απαίτηση έχει να κάνει με την ανάπτυξη και την υλοποίηση εφαρμογών μιας επιχείρησης για το διαδίκτυο. Αντιμετωπίζουμε τα στάδια σχεδιασμού ενός προγράμματος ως μοναδικά και συνεργαζόμαστε πάντοτε ενεργά με τους πελάτες μας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να καλύπτει τις προσδοκίες τους. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η πλήρης ικανοποίησή τους. Βρισκόμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε σας αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ιωνάς - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Τάσος Ιωνάς και δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια στο χώρο της ανάπτυξης λογισμικού κινητών με επιτυχία μέχρι σήμερα. Στην επιχείρησή μας διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό και στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες. Εξελισσόμαστε συνεχώς δημιουργώντας νέες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο τις πληροφορικής, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας, οι οποίοι αποκτούν έναν σύμμαχο- συνεργάτη που θα τους προσφέρει υπηρεσίες, με αξιοπιστία, συνέπεια και ειλικρίνεια. Είμαστε στη διάθεση σας να δώσουμε λύση στις ανησυχίες σας, όποτε εσείς το επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Future Publicing Consulting - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Νίκαια Αττική 184 51

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στις διαδικτυακές υπηρεσίες και μπορεί να αναλάβει και τον σχεδιασμό λογισμικού και εφαρμογών για κινητά, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Βασικός μας στόχος είναι να σχεδιάσουμε μαζί και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις προβολής και προώθησης για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σας, και να χτίσουμε το δικό σας επικοινωνιακό πακέτο, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, στις πιο ανταγωνιστικές και οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

InformatiKZ IKE - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Ίλιον Αττική 131 21

Η InformatikKZ αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών για κινητά.Υποστηρίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας με τη διαρκή επιμόρφωσή μας σε δεξιότητες προγραμματισμού και υποδομών πληροφορικής, design και νέων τεχνολογιών. Ενισχύουμε την πραγμάτωση του έργου, με εργατικότητα και πάθος για αποτελέσματα και πάνω από όλα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Σεβόμαστε τα χρονοδιαγράμματα και δουλεύουμε με συνέπεια και σκοπό την επίτευξη των στόχων στον ελάχιστο χρόνο και με το ελάχιστο κόστος. Είμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η iNTERAD, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού κινητών άμεσα και υπεύθυνα. Δραστηριοποιούμαστε από το 2000 στον χώρο των διαδικτυακών εφαρμογών και της γραφιστικής, με έδρα το Περιστέρι. Θεμελιώδη χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας, είναι η γνώση των τεχνολογιών διαδικτύου, καθώς και η συγκεκριμένη ανάλυση και προσέγγιση της κάθε περίπτωσης, ξεχωριστά. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και να εξασφαλίσουμε για την επιχείρησή σας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία και να σας εξασφαλίσουμε της προώθηση που επιθυμείτε. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Φωτόπουλος - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καματερό Αττική 134 51

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον κλάδο των γραφικών τεχνών, καθώς και στο digital marketing. Παρέχει υπηρεσίες όσον αφορά την έντυπη διαφήμιση αλλά και την διαδικτυακή, με ειδίκευση στον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, ενώ μπορεί να ασχοληθεί και με την ανάπτυξη λογισμικού κινητών.Πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις και θέλουμε πάντα ο πελάτης μας να είναι ευχαριστημένος και να νιώθει ότι έχει έναν συνεργάτη που θα του φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χώρο του διαδικτύου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Με δεκαετή εμπειρία στις διαδικτυακές υπηρεσίες αναλαμβάνω για εσάς την ολοκλήρωση μιας μεγάλης γκάμας εργασιών με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Εργάζομαι σαν προγραμματιστής από το 2007 και έχω φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία πληθώρα έργων, όπως είναι και η ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών για κινητά. Οι άριστες γνώσεις μου στο αντικείμενο, η παράδοση του έργου στον συμφωνηθέντα χρόνο, αλλά και η πλήρης κατανόηση των αναγκών των πελατών μου είναι τα στοιχεία που με κάνουν να ξεχωρίζω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Κανελλόπουλος - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η SimpleApps παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξη λογισμικού κινητών εδώ και χρόνια και εγγύησή μας αποτελούν οι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μας. Βρισκόμαστε επί σειρά ετών στον χώρο του διαδικτύου και του web development και αναπτύσσουμε εφαρμογές για Android και iOS, Facebook Games, ιστοσελίδες αλλά και E-Shops. Παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού με εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα.Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι, από τις υπηρεσίες μας και από τις συμφέρουσες τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Vanzel Mpalkonis - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Είμαι πιστοποιημένος Adobe Expert, πτυχιούχος στο Digital Art and Design, με βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το δημιουργικό μας γραφείο, Illusion Design, δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής προβολής προϊόντων, για 7 χρόνια, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έχω συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες, παγκοσμίου βεληνεκούς και είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις πρωτότυπες αλλά ταυτόχρονα απλές, για την ολοκληρωτική ικανοποίηση του πελάτη μου. Είμαι έτοιμος να αναλάβω την εργασία σας και να σας παρέχω τέλεια λειτουργικό λογισμικό άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Επιλέξτε με και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Πονηράκος - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω εργασίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών, γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα μυστικά της επιτυχίας μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η ειλικρίνεια αλλά και η απόλυτη αφοσίωση που δείχνω στους πελάτες μου, από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση αφού έχει ολοκληρωθεί το έργο. Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες τους είναι αυτό που κάνει και εμένα υπερήφανο για τη δουλειά μου. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν τα λειτουργικά αποτελέσματα που προσφέρω. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθώ στο αίτημά σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Xperiense Media - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η Xperiense Media προσφέρει λειτουργικές και γρήγορες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών για κινητά για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι στη διάθεση σας για να προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες για τις ανάγκες σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε, είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας, η φερεγγυότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας, η απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε μας πελάτη, πάντοτε προσπαθώντας να προσφέρουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες και υποστήριξη. Βρισκόμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Μάριος Γαλανάκης - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, OpticWeb, αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών και στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, σε οτιδήποτε έχει σχέση με τους υπολογιστές και τον κυβερνοχώρο. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τους καλύτερους συνεργάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, το μεράκι και η αγάπη για την κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bytelogic Webdesign - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον χώρο του προγραμματισμού με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στην επίλυση του προβλήματος σας. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και προσωπικό που συνεχώς ενημερώνεται πάνω στις εξελίξεις στον τομέα του και ενσωματώνει νέες μεθόδους και τεχνικές προώθησης. Μοναδικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Διαθέτουμε ομάδα, αποτελούμενη από έμπειρους, εξειδικευμένους επαγγελματίες προγραμματιστές και τεχνικούς. Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη για να απαντήσουμε στις όποιες απορίες μπορεί να έχει και να τον βοηθήσουμε αναλόγως!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η TechniHelp.Net ιδρύθηκε στις αρχές του 2001, με σκοπό τον εξειδικευμένο σχεδιασμό Καινοτόμων Προϊόντων για το Internet και την εφαρμογή Λύσεων BI (Business Intelligence) στο Custom Software για τις επιχειρήσεις και άρα μπορεί να αναλάβει και τον επιτυχημένο σχεδιασμό της εταιρικής σας ιστοσελίδας, αλλά και την ανάπτυξη λογισμικού για κινητά. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη, που κερδίζουμε από τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Mobile Software Development