Μηχανισμοί Γκαραζόπορτας

Βρες τους Καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Μηχανισμοί Γκαραζόπορτας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μηχανισμοί Γκαραζόπορτας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Οι μηχανισμοί γκαραζόπορτας, αποτελούν βασικό κριτήριο επιλογής όταν αποφασίσει ότι θες να προχωρήσεις με την τοποθέτηση γκαραζόπορτας. Οι μηχανισμοί στις γκαραζόπορτες, είναι εκείνο το στοιχείο που συμβάλει στην ενίσχυση της προστασίας τόσο των αυτοκινήτων όσο και των ιδιοκτητών κατά την είσοδο στο πάρκινγκ του σπιτιού.

3 Τύποι Γκαραζόπορτας

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη μηχανισμών στις γκαραζόπορτες που μπορείς να επιλέξεις με βάση τις ανάγκες και των προϋπολογισμό σου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν για τους βασικούς μηχανισμούς λειτουργίας μία γκαραζόπορτας:

Αυτόματη Γκαραζόπορτα: Η αυτόματη γκαραζόπορτα, αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές καθώς προσφέρει τεράστια ευκολία για όλους όσους έχουν πάρκινγκ. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της γκαραζόπορτας πραγματοποιείται με ειδικό τηλεχειριστήριο. Αν και υπάρχει η φήμη ότι η τιμή της είναι υψηλή, αυτό δεν ισχύει καθώς πλέον υπάρχουν στην αγορά οικονομικές αυτόματες γκαραζόπορτες που μπορούν να καλύψουν οποιονδήποτε προϋπολογισμό. Ακόμη, μπορείς να εντάξεις τον μηχανισμό της γκαραζόπορτας με το σύστημα αυτοματισμού του κτιρίου ή του σπιτιού σου.

Χειροκίνητη Γκαραζόπορτα:  Η χειροκίνητη γκαραζόπορτα, δεν αποτελεί την πιο βολική επιλογή, καθώς το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας γίνεται χειροκίνητα και έτσι κάθε φορά που κάποιος θέλει να εισέλθει ή να εξέλθει από το γκαράζ, είναι απαραίτητο να σηκώνει την πόρτα με μία ειδική λαβή. Για να παρέχει ασφάλεια ο συγκεκριμένος μηχανισμός, κλειδώνει στις δύο κάτω γωνίες της.

Πέρα από τον μηχανισμό λειτουργίας μίας γκαραζόπορτας, υπάρχουν και διαφορετικοί μηχανισμοί ανοίγματος στις γκαραζόπορτες, που εξυπηρετούν διαφορετικούς χώρους και ανάγκες.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί μηχανισμοί ανοίγματος μίας γκαραζόπορτας;

Οι μηχανισμοί ανοίγματος στις γκαραζόπορτες, με την εξέλιξη της τεχνολογίας εξυπηρετούν οποιονδήποτε χώρο, ανάγκη και προϋπολογισμό. Οι μηχανισμοί και τα μοτέρ γκαραζόπορτας λοιπόν ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους, μπορούν να χωριστούν στις εξής κατηγορίες:

 • Μηχανισμός συρόμενης πόρτας
 • Μηχανισμός ανοιγόμενης πόρτας
 • Μηχανισμός για ρολό
 • Μηχανισμός πόρτας οροφής(σπαστές ή μονοκόμματες)

Τα μοτέρ και οι διάφοροι μηχανισμοί για γκαραζόπορτες είναι γενικά ανθεκτικά μηχανήματα που σπάνια θα παρουσιάσουν ανάγκες επισκευής και service. Ωστόσο και οι καλύτεροι μηχανισμοί γκαραζόπορτες, σε κάποιο σημείο μπορεί να παρουσιάσουν βλάβη και να χρειαστούν επισκευή. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, συνιστούν τακτική συντήρηση στις γκαραζόπορτες και μάς έδωσαν μία λίστα με βασικές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις το σέρβις γκαραζόπορτας.

6 Συμβουλές για να μην χρειαστείς επισκευή του μηχανισμού γκαραζόπορτας!

Για να αποφύγεις τις διάφορες βλάβες και να διατηρήσεις το μηχανισμό της γκαραζόπορτάς σου σε καλή κατάσταση υπάρχουν κάποιες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις.

 • Φρόντιζε για την τακτική συντήρηση του μηχανισμού της πόρτας σου.
 • Αν ακούσεις περίεργους θορύβους από το μοτέρ της γκαραζόπορτάς σου, επικοινώνησε αμέσως με έναν τεχνικό.
 • Λάδωνε συχνά τους μεντεσέδες και τα ροδάκια της πόρτας σου, ώστε να μην επιβαρύνεται η λειτουργία του μηχανισμού.
 • Αν η πόρτα δεν ανταποκρίνεται στο τηλεκοντρόλ, δοκίμασε να του αλλάξεις μπαταρίες, για να βεβαιωθείς ότι το πρόβλημα προέρχεται όντως από το μηχανισμό.
 • Κάνε ετήσιο έλεγχο και καθαρισμό στην πλακέτα του μοτέρ.

Στις πόρτες οροφής, πρέπει να ελέγχονται τακτικά και να αλλάζονται όποτε είναι απαραίτητο τα ελατήρια της πόρτας.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές είναι αρκετά δύσκολο, όχι όμως και απίθανο, να παρουσιάσει κάποια βλάβη ο μηχανισμός της γκαραζόπορτας σου. Οι καιρικές συνθήκες, η συχνή αλλά και λανθασμένη πολλές φορές χρήση μπορεί να οδηγήσουν το μηχανισμό σου στο service.

Τα πιο συνηθισμένα σημάδια που θα σε υποψιάσουν ότι ο μηχανισμός της γκαραζόπορτας σου θα χρειαστεί επισκευή είναι:

 • Η πόρτα δεν ανοίγει ή δεν κλείνει.
 • Η πόρτα ανοίγει ή κλείνει μέχρι τη μέση.
 • Το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργεί ή η γκαραζόπορτα δεν ανταποκρίνεται στο τηλεκοντρόλ.
 • Το μοτέρ ακούγεται να λειτουργεί, αλλά η πόρτα δεν ανταποκρίνεται.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα τόσο την εγκατάσταση ή την επισκευή μηχανισμών ρολών γκαραζόπορτας, όσο και την προμήθειά σου με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας εκτενής τεχνικές γνώσεις και σύγχρονο εξοπλισμό μπορούν να σε βοηθήσουν με κάθε εργασία για την τοποθέτηση ή επισκευή μηχανισμού γκαραζόπορτας.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος μηχανισμών γκαραζόπορτας και επίλεξε τον καταλληλότερο για σένα επαγγελματία.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Εξαιρετικός, ευγενικός, γρήγορος και οικονομικός!
Άψογη συνεννόηση, συνέπεια και ταχύτητα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Άμεση εξυπηρέτηση. Άριστο συνεργείο!
Άμεση εξυπηρέτηση!
Επαγγελματίας στη δουλειά του, συνεπής και επεξηγηματικός για την εργασία του και το κόστος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλό!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον που γύρισε και το βρήκε
Σχετικές υπηρεσίες