Μεταφορική Πάτρα

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μεταφορές Μετακομίσεις Πάτρα: Βρες την καλύτερη εταιρεία για μετακομίσεις!

Μια έμπειρη και εξειδικευμένη μεταφορική Πάτρας μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία για τη γρήγορη και ασφαλή μετακόμισή σου, από όσο πιστεύεις. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας για μεταφορές μετακομίσεις στην Πάτρα αναφέρουν, πως οι μεταφορείς μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην οργάνωση και τη γρήγορη εκτέλεση κάθε μεταφοράς που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Όλο και περισσότεροι πελάτες μας εμπιστεύονται τις μεταφορικές μας στην Πάτρα, για μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Ο λόγος είναι, ότι οι μεταφορείς μας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη, σε προσιτές τιμές. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις, για να βρεις τους καλύτερους μεταφορείς στην Πάτρα.

Πώς να διαλέξεις την κατάλληλη εταιρεία για μεταφορές Πάτρας;

Προκειμένου να επιλέξεις μεταφορική με ασφάλεια, για να αναλάβει κάθε είδους μετακομίσεις και μεταφορές στην Πάτρα, πρέπει η εταιρεία που θα διαλέξεις να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές, όπως:

 • Να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποίηση από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.

 • Να διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως η ασφαλής συσκευασία αντικειμένων & μεταφορά εύθραυστων αντικειμένων.

 • Να μπορεί να παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες που πιθανόν να χρειαστείς, όπως έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για την ασφαλή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.

 • Να διαθέτει κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα για τη μετακόμιση σου.

 • Να κάνει εκτίμηση κόστους και να σου δώσει μια λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό για τις τιμές των υπηρεσιών, πριν ξεκινήσετε τη συνεργασία σας.

 • Να σου εκδώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.

Οι επαγγελματίες μεταφορείς μας στην Πάτρα αναλαμβάνουν κάθε είδους μετακομίσεις, προκειμένου να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σου, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Χάρη στον εξειδικευμένο εξοπλισμό τους, μπορούν να σου παρέχουν ιδανικά αποτελέσματα, σε προσιτό κόστος.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρουν συχνά οι επαγγελματίες μας για μεταφορές - μετακομίσεις στην Πάτρα;

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας στις μετακομίσεις ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που αναλαμβάνουν για μετακομίσεις Πάτρας. Σύμφωνα με εκείνους, οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουν πιο συχνά για μετακομίσεις από και προς την Πάτρα, είναι οι εξής:

 • Σύνδεση & τοποθέτηση οικιακών συσκευών

 • Απεγκατάσταση & εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών

 • Ασφάλιση μεταφερόμενων αντικειμένων

 • Μεταφορές με ανυψωτικό

 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους

 • Μετακομίσεις οικιών & επαγγελματικών χώρων

 • Μεταφορές εμπορευμάτων & εξοπλισμών

Οι μεταφορικές εταιρείες μας βρίσκονται ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αναλάβουν δράση για μια φθηνή μετακόμιση ή μεταφορά των φορτίων σου. Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες μετακομίσεις στην Πάτρα, οι μεταφορείς μας μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη στις μετακομίσεις και τις μεταφορές οικιών και επαγγελματικών χώρων. Συγκεκριμένα, διαθέτουν υπηρεσίες για:

 • Μετακόμιση για Δυάρι

 • Μετακόμιση για Τριάρι

 • Μετακόμιση για Γκαρσονιέρα

 • Φοιτητική μετακόμιση

 • Μετακόμιση για Εταιρεία

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν μεταφορές από την Πάτρα προς άλλες πόλεις της χώρας, αλλά και μεταφορές εξωτερικού. Επίσης, αναλαμβάνουν μετακομίσεις προς την Πάτρα, από τοποθεσία της επιλογής σου.

Πόσο κοστίζουν οι μετακομίσεις & μεταφορές στην Πάτρα;

Οι μεταφορικές της πλατφόρμας μας παρέχουν διαφορετικά πακέτα κόστους για μετακομίσεις Πάτρας, ανάλογα με τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι και τον όγκο εργασιών που θα χρειαστείς. Γενικά, μια μετακόμιση από έμπειρους επαγγελματίες ξεκινά στα 30€, για απλή μεταφορά αντικειμένων στην Πάτρα.

Ενδεικτικά, κάποιοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τις τιμές στις μετακομίσεις, είναι:

 • Εάν θα υπάρχει ειδικός εξοπλισμός (π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα).

 • Ο όγκος των φορτίων και των οικοσυσκευών που θα μεταφερθούν.

 • Ο αριθμός του προσωπικού που θα απασχοληθεί για τη μετακόμιση.

 • Εάν υπάρχει ασανσέρ για τις μετακινήσεις αντικειμένων.

 • Εάν θα χρειαστείς επαγγελματικές υπηρεσίες αμπαλάζ, συσκευασίας και αποθήκευσης.

Το κόστος για μεταφορική Πάτρας επηρεάζεται σημαντικά από αυτούς τους παράγοντες και αν τους προσέξεις, θα έχεις την πιο φθηνή μετακόμιση. Στην πλατφόρμα μας, πέρα από οικονομικά πακέτα μετακομίσεων για Πάτρα, μπορείς να βρεις και φθηνές μεταφορικές για κάθε είδους μεταφορές και μετακομίσεις, με εξειδικευμένο προσωπικό.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματίες του Douleutaras.gr για μεταφορές στην Πάτρα;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα τις πιο αξιόπιστες εταιρείες μεταφορών, για μεταφορές - μετακομίσεις στην Πάτρα. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν χρόνια εμπειρίας στο σχετικό κλάδο και αναλαμβάνουν μετακομίσεις σε όλες τις περιοχές της Πάτρας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά μηχανήματα, μπορούν να εξασφαλίσουν για σένα ασφαλείς μεταφορές Πάτρας, με πακέτα κόστους που έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες σου. Επίσης, σου προσφέρουν τη δυνατότητα ασφάλισης των φορτίων και οικοσκευών σου, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να ζημιωθείς από φθορές.

Αν χρειάζεσαι αξιόπιστες υπηρεσίες για μεταφορές - μετακομίσεις Πάτρας, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρη μεταφορική!

Δημοφιλείς μεταφορικές υπηρεσίες από μεταφορικές μας στην Πάτρα!
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Αλέξανδρος Κ.
108 αξιολογήσεις
Εξαιρετικοι επαγγελματίες. Πολυ γρηγοροι στο πακεταρισμα, και πολυ προσεκτικοι με τα πραγματα μας. Παραδοση χωρις γρατζουνια. Μικρη αυξη...
Δημήτρης Σ.
77 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός ο κος Στασινός, όπως και το υπόλοιπο συνεργείο, ήταν ταχύτατοι, συνεπείς και προσεκτικοί. Γενικά, άψογη συνεργασία και ...
Αντώνης Π.
56 αξιολογήσεις
Είναι ένας απίστευτα ευγενικός και συνεπής επαγγελματίας, με φοβερές τιμές , στην ώρα του, προσεκτικός και ακριβής!! Όταν ξαναμετακομισω ...
ΝΙΚΟΣ Μ.
53 αξιολογήσεις
Πολύ συνεπής και προσεκτικός. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
Κωνσταντίνος Μ.
48 αξιολογήσεις
Εξαιρετική ομάδα!Αψογοι επαγγελματίες! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα! Συνεπεις στην ώρα και στην αμοιβή που είχαμε συμφωνήσει,γρήγοροι,προσεκ...
E. Trans
40 αξιολογήσεις
Η συνεργασία ήταν αριστη!απο το 1 μεχρι το 10 βαζω 10!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει