Μετακομίσεις Κηφισιά & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πως να μειώσεις το κόστος της μετακόμισή σου;

Μετακομίζεις σύντομα; Το κόστος της μετακόμισης,είναι σίγουρα κάτι που θα σε απασχολήσει και θα σε αγχώσει. Τα πράγματα όμως δεν είναι όσο δύσκολα φαίνονται. Η επαγγελματική βοήθεια στην μετακόμιση του σπιτιού, κρίνεται απαραίτητη και μπορεί να είναι σωτήρια λύση όμως υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνος σου και να γλιτώσεις ένα μεγάλο ποσοστό του κόστους της μετακόμισης ή της μεταφοράς σου.

Συγκεντρώσαμε για εσένα κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και μόνο σου κατά την μετακόμιση του σπιτιού σου και να μειώσεις το κόστος της. Ποια είναι αυτά;

Συσκευασία - Αμπαλάζ Επίπλων & Οικοσκευών: Η συσκευασία των επίπλων και των οικοσκευών, είναι κάτι που μπορείς με πολύ απλά βήματα να το κάνεις μόνος σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προμηθευτείς ειδική μεμβράνη, ταινία και προστατευτικό δίχτυ ώστε να είσαι βέβαιος για την ασφάλεια των επίπλων και των ηλεκτρικών σου συσκευών.

Να μεταφέρεις αντικείμενα μικρού όγκου: Όσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος του φορτίου που επιθυμείς να μεταφέρεις, τόσο θα αυξηθεί και το κόστος της μετακόμισης. Τα μεγαλύτερα αντικείμενα απαιτούν εξειδικευμένο εξοπλισμό και περισσότερο προσωπικό για την ασφαλή μεταφορά τους. Είναι καλό εάν δεν επιθυμείς να κοστίσει πολύ η μετακόμιση του σπιτιού να μην μεταφέρεις υπερμεγέθη φορτία για τα οποία μπορεί να χρειαστείς και αποθήκευση.

Να ζητήσεις βοήθεια από φίλους για την φόρτωση των πραγμάτων σου: Η διαδικασία φόρτωσης και εκφόρτωσης είναι κάτι που μπορεί να γίνει από εσένα και την παρέα σου. Εάν δεν έχεις ειδικά ασανσέρ, το να αναθέσεις την φόρτωση στην μεταφορική θα σου στοιχίσει. Αυτό γιατί θα χρειαστεί επιπλέον προσωπικό και παραπάνω μηχανήματα  όπως ανυψωτικό ή ακόμη και γερανός.

Να αποσυνδέσεις μόνος σου τις ηλεκτρικές σου συσκευές: Πολλοί επιλέγουν να αναθέσουν στην μεταφορική την αποσύνδεση των οικιακών τους συσκευών. Αυτή η υπηρεσία, θα αυξήσει σίγουρα την τιμή της μετακόμισής σου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μία μέρα πριν την μετακόμιση να αδειάσεις το εσωτερικό των συσκευών σου και να τις βγάλεις από την πρίζα.

Αυτές, είναι μόνο μερικές από τις ενέργειες που σίγουρα εάν τις εφαρμόσεις θα δεις μεγάλη μείωση στην τελική τιμή του πακέτου. Οι μεταφορικές μας, μπορούν να σου προτείνουν οικονομικά πακέτα για φθηνές μετακομίσεις και μεταφορές, ακόμη κι αν δεν έχεις τον χρόνο να ολοκληρώσεις μόνος σου τις παραπάνω εργασίες.

Οι μεταφορικές μας εξυπηρετούν την Κηφισιά και μπορούν να αναλάβουν οποιοδήποτε είδος μετακόμιση ή μεταφοράς. Συγκεκριμένα, τα είδη που εξυπηρετούν οι μεταφορικές μας, είναι:

  • Μετακόμιση για Δυάρι
  • Μετακόμιση για Τριάρι
  • Μετακόμιση για Γκαρσονιέρα
  • Μετακόμιση για Εταιρεία
  • Μεταφορά Εμπορευμάτων
  • Μεταφορά έργων τέχνης
  • Μεταφορά Πιάνου και άλλων μουσικών οργάνων
  • Φοιτητική Μετακόμιση
  • Ειδική μεταφορά

Συμπλήρωσε την φόρμα των μετακομίσεων - μεταφορών και πάρε προσφορές για τιμές στις μετακομίσεις και τις μεταφορές από αξιόπιστες και έμπειρες μεταφορικές εταιρείες στην Κηφισιά.

Οι μεταφορικές μας, πέρα από την Κηφισιά καλύπτουν μεταφορικές ανάγκες πανελλαδικά, με πακέτα που αφορούν μετακομίσεις από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης κ.α.

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Αριστείδης Κόττος
7 αξιολογήσεις
Πολύ καλή επιλογή!
Γεώργιος Τσιάνος
2 αξιολογήσεις
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Θα συστήσω σίγουρα τον κ. Τσιάνο και σε άλλους!
Χρήστος Ζώης
11 αξιολογήσεις
Απόλυτα ικανοποιημένος. Ήταν ευγενικότατος και πάρα πολύ γρήγορος!
Δημήτρης Βασιλάκης
15 αξιολογήσεις
Άψογος!!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Χριστόφορος Μάζης - HELLAS MOVERS
46 αξιολογήσεις
Ήταν πολύ καλοί στη δουλειά τους, πολύ καλές τιμές και συνέπεια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!
Γιάννης Φραγκογιάννης
6 αξιολογήσεις
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, πολύ καλός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει