Μετακομίσεις Γαλάτσι & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί να προσέξεις στην επιλογή μεταφορικής;

Αναζητείς μεταφορική στο Γαλάτσι; Η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής για την μετακόμιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου, είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που μπορεί να σε αγχώσει. Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορεί να κάνουν την διαδικασία της επιλογής πιο εύκολη και γρήγορη.

Ρωτήσαμε τις μεταφορικές μας για του παράγοντες που καθιστούν τις εταιρείες μετακομίσεων αξιόπιστες. Διάβασε την παρακάτω λίστα και εξέτασε με άλλη ματιά τις επιλογές σου.

Πρέπει να έχει άδεια λειτουργίας: Μία αξιόπιστη μεταφορική, διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποίηση από το Υπουργείο Μεταφορών. Το να διαπιστώσεις την νομιμότητα της μεταφορικής σου, είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις την συνεργασία. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα, πρέπει να έχεις κάπου να απευθυνθείς.

Να διαθέτει τις μεταφορικές υπηρεσίες που χρειάζεσαι: Είναι σημαντικό η μεταφορική εταιρεία που θα διαλέξεις να μπορεί να σου προσφέρει οποιαδήποτε υπηρεσία μετακόμισης ή μεταφοράς χρειάζεσαι. Οι βασικότερες υπηρεσίες για μετακομίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, είναι η συναρμολόγηση / αποσυναρμολόγηση επίπλων, το αμπαλάζ επίπλων και οικοσκευών, μεταφορά πιάνου, μεταφορές εμπορευμάτων, διεθνής μετακόμιση, η αποθήκευση φορτίων, η ανυψωτική μετακόμιση,η φοιτητική μετακόμιση, ειδικές μεταφορές και η φόρτωση και εκφόρτωση των φορτίων σου.

Να διαθέτει έτοιμα πακέτα μετακόμισης: Οι εταιρείες μετακομίσεων, που διαθέτουν πακέτα μετακόμισης, σημαίνει ότι μπορούν να οργανώσουν με το δίκτυο των συνεργατών τους, έτοιμα πακέτα προσαρμοσμένα στα μέτρα σου. Το βασικό πλεονέκτημα στα πακέτα μετακόμισης, είναι ότι συνήθως είναι οικονομικότερα.

Να διαθέτει δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό: Οπουδήποτε κι αν θέλεις να μετακομίσεις ή να μεταφέρεις τα φορτία σου, θέλεις να είσαι βέβαιος ότι αν προκύψει πρόβλημα η εταιρεία θα μπορεί να το αντιμετωπίσει μέσω των συνεργατών της. Ειδικά, σε περιπτώσεις διεθνών μεταφορών, αυτό το κριτήριο είναι βασικό.

Να διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό: Είναι σημαντικό το προσωπικό που θα αναλάβει την μετακόμιση του σπιτιού σου, να είναι έμπειρο και εξειδικευμένο. Σίγουρα, δεν θες να σπάσει ή να καταστραφεί κάποιο αντικείμενο αξίας.

Αφού διαπιστώσεις ότι η μεταφορική που θα διαλέξεις, πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές, τότε μπορείς να προχωρήσεις την συνεργασία σου μαζί της. Οι μεταφορικές μας, εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές στο Γαλάτσι και μπορούν να διαμορφώσουν εξατομικευμένα πακέτα μετακομίσεων και μεταφορών είτε αφορά οικιακούς είτε επαγγελματικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες μετακομίσεων και τα πρακτορεία μεταφορών της πλατφόρμας μας, διαθέτουν μεγάλο δίκτυο συνεργατών και μπορούν να δημιουργήσουν για εσένα ένα εξατομικευμένο πακέτο στο οποίο να διασφαλίζεται η επαγγελματική παραλαβή και η ασφαλής παράδοση των αντικειμένων σου. Οι μεταφορικές μας, εξυπηρετούν τις μεγαλύτερες πόλεις και εκτελούν δρομολόγια από Αθήνα για Πάτρα και Θεσσαλονίκη κ.α.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να λάβεις προσφορές για τιμές στις μετακομίσεις από αξιόπιστες μεταφορικές στο Γαλάτσι.

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Δημήτριος Τ.
401 αξιολογήσεις
αψογη συνεργασια σε καλη τιμη!!!
Κ. Μεταφορική
165 αξιολογήσεις
Σωστός επαγγελματίες, προσεκτικοί στη μετακόμιση και χαρούμενο προσωπικό. Τον συνιστώ
DIRTY JOBS Β.
150 αξιολογήσεις
Ο κ. Καραπατης ηταν ο μονος που επισκεφθηκε το χωρο πριν δωσει προσφορα. Πολυ καλη σχεση κοστους ποιοτητας. Συνεπεστατος. Πολυ ευχαριστημ...
Μεταφορική Β.
134 αξιολογήσεις
Οι αδελφοί Βέρρα και το προσωπικό τους ήταν συνεπείς, προσεκτικοί, συνεργάσιμοι, εξυπηρετικοί, ευγενείς, πρόθυμοι και φιλικοί. Τήρησαν τα...
Αλέξανδρος Κ.
108 αξιολογήσεις
Τόσο ο Αλέξανδρος όσο και οι συνεργάτες του ήταν συνεπείς, προσεκτικοί και ταχύτατοι, εκτελώντας τη μετακόμιση μας μεθοδικά και αποτελεσμ...
Σπυρίδων Μ.
89 αξιολογήσεις
Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει