Μετακομίσεις Βόλος & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πώς μπορείς να πραγματοποιήσεις την μετακόμισή σου άμεσα και εύκολα;

Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές, με τις σωστές συμβουλές και τον απαραίτητο σχεδιασμό, μπορούν να πραγματοποιούνται και να ολοκληρώνονται άμεσα και εύκολα.

Οι μετακομίσεις που δεν αφορούν το εξωτερικό αλλά πραγματοποιούνται στο εσωτερικό της χώρας, θεωρούνται πιο άμεσες και λιγότερο απαιτητικές.

Ο βασικός λόγος είναι ότι μειώνονται οι αποστάσεις και ο κίνδυνος μίας κακοτυχίας κατά την διαδικασία της μεταφοράς του φορτίου.

Ακόμη, υπάρχει πλήθος μεταφορικών εταιρειών για να επιλέξεις, οι οποίες προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες και οι τιμές τους ποικίλουν.

Πως οργανώνεται άμεσα μία μετακόμιση;

Η αρχή της οργάνωσης μίας μετακόμισης, είναι πάντα δύσκολη. Η επαγγελματική βοήθεια, από έμπειρες εταιρείες μετακομίσεων, αποτελεί μονόδρομο και μπορεί να σου λύσει τα χέρια και να σε απαλλάξει από αυτό το βάρος.

Η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις, που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις, θα είναι δύσκολη διαδικασία.

Στην πλατφόρμας μας, μπορείς να βρεις την κατάλληλη εταιρεία για εσένα, χωρίς να παιδευτείς.

Η αξιοπιστία της μεταφορικής εταιρείας αλλά και οι κριτικές από πελάτες από προηγούμενες μεταφορές και μετακομίσεις είναι το ‘‘Α’’ και το ‘‘Ω’’.

Μία αξιόπιστη εταιρείας μετακόμισης με πολύχρονη δραστηριότητα στον χώρο των μεταφορών, μπορεί να σου εξασφαλίσει μια εύκολη και γρήγορη μετακόμιση χωρίς άγχος και κούραση.

6 κριτήρια που πρέπει να πληρεί μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία!

Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί, μία αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων ή ένα εξειδικευμένο πρακτορείο μεταφορών ώστε να την εμπιστευθείς για την δική σου μετακόμιση;

Τι είναι αυτό που θα διασφαλίσει την προστασία του φορτίου σου και των προσωπικών σου αντικειμένων;

 • Η μεταφορική εταιρεία που θα διαλέξεις πρέπει να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.
 • Θα σου εκδώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
 • Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στη προσεκτική συσκευασία και μεταφορά των πραγμάτων.
 • Μπορεί να παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες που πιθανόν να χρειαστείς όπως έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για τη σωστή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.
 • Διαθέτει κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα για την μετακόμιση σου.
 • Μια σωστή οργανωμένη μεταφορική εταιρεία θα σου δώσει μια λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους, πριν ξεκινήσετε την συνεργασία σας.

Οι μεταφορές-μετακομίσεις που πραγματοποιούνται εντός της χώρας, μπορούν να εκτελεστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό τυλίγματος και μεταφοράς.

Ο εγγυημένος και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός για το τύλιγμα και την μεταφορά του φορτίου θα εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά από τον χώρο παραλαβής στον χώρο παράδοσης.

Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές συνήθως αφορούν χώρους όπως:

 • Μετακόμιση για Δυάρι
 • Μετακόμιση για Τριάρι
 • Μετακόμιση για Γκαρσονιέρα
 • Μετακόμιση για Εταιρεία

Στις περιπτώσεις που χρειάζεται μετακόμιση με την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος ή υπηρεσίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών, οι επαγγελματίες στις μεταφορές και μετακομίσεις της πλατφόρμας μας, μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και οικονομικά.

Ποιες υπηρεσίες μπορεί να σου προσφέρει μία μεταφορική εταιρεία;

Οι μετακομίσεις που πραγματοποιούνται από τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ενώ διαθέτουν επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως:

 • Σύνδεση των οικιακών συσκευών
 • Απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών
 • Ασφάλιση των αντικειμένων
 • Ανυψωτική Μετακόμιση
 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους
 • Συσκευασία υπολογιστή
 • Αποθήκευση Οικοσκευών
 • Ειδικές Μεταφορές 
 • Μεταφορά Πιάνου
 • Αμπαλάζ

Οι μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, είναι στην διάθεσή σου για φθηνή μετακόμιση και μεταφορά των φορτίων σου. Ακόμη, οι μεταφορικές μας αναλαμβάνουν επαγγελματικές μεταφορές εμπορευμάτων για εταιρείες και ιδιώτες, μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων και διεθνείς μεταφορές, καλύπτοντας κάθε υπηρεσία μετακόμισης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Πάτρα και εξασφαλίζοντας την άμεση και ασφαλή παράδοση των φορτίων.

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Δημήτριος Τ.
382 αξιολογήσεις
Από τους καλύτερους μπράβο.
Αλέξανδρος Κ.
102 αξιολογήσεις
Ο κ. Κορώνης ήταν ευγενέστατος, συνεπής και πολύ συστηματικός. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι και τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!
Δημήτρης Σ.
77 αξιολογήσεις
Ήταν πολύ καλός στη δουλειά του. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος!
ΝΙΚΟΣ Μ.
53 αξιολογήσεις
Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Προσεκτικοί και συνεπείς. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!
Αντώνης Π.
51 αξιολογήσεις
Ο,τι και να πω θα είναι απλά λίγο... Απ το πρώτο ραντεβού κατάφερε να αριθμισει τα κιβώτια μεταφοράς σε ένα χώρο που δεν είχε μαζευτεί κ...
E. Trans
40 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση ! Μέγιστη εξυπηρέτηση ! Ο κ. Γιώργος Χριστακόπουλος είναι ένας ευγενικός άνθρωπος και συνεπής επαγγελματίας. Οι συνεργά...
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει