Φοιτητική Μετακόμιση Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Φοιτητική μετακόμιση Θεσσαλονίκη: Βρες τις καλύτερες μεταφορικές!

Η φοιτητική μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη προς άλλη πόλη της χώρας, είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή ενός νέου ανθρώπου και σηματοδοτεί την απομάκρυνση από το πατρικό σπίτι και το ξεκίνημα των σπουδών του.

Απαιτείται προσεκτική οργάνωση και σχεδιασμός, ώστε να βεβαιωθείς ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί γρήγορα, οικονομικά και χωρίς άγχος. Σημαντικός παράγοντας για να συμβούν αυτά, είναι να επιλέξεις μια αξιόπιστη μεταφορική, με μεγάλη εμπειρία στις φοιτητικές μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές στη Θεσσαλονίκη, με χρόνια εμπειρίας στις μετακομίσεις φοιτητών. Μπορείς να βρεις οικονομικά φοιτητικά πακέτα για μετακόμιση προς ή από τη Θεσσαλονίκη προς άλλη πόλη. Αρκεί να επιλέξεις την προσφορά που επιθυμείς και οι επαγγελματίες μας θα μεταφέρουν τις οικοσκευές και τα προσωπικά σου αντικείμενα στο φοιτητικό σπίτι σου.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρουν οι μεταφορικές μας για φοιτητικές μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη;

Οι μεταφορικές μας εταιρείες διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και εξελιγμένα μηχανήματα, για ασφαλείς μεταφορές από και προς τη Θεσσαλονίκη. Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις μεταφορική στη Θεσσαλονίκη με ειδικές φοιτητικές τιμές, για να οργανώσεις τη φοιτητική σου μετακόμιση, με το πιο προσιτό κόστος.

Για φοιτητική μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, οι μεταφορικές μας αναλαμβάνουν συχνά τις εξής υπηρεσίες:

 • Συσκευασία, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των επίπλων σου.

 • Φόρτωση και εκφόρτωση των πραγμάτων σου, με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και γερανού.

 • Αποθήκευση των προσωπικών σου αντικειμένων σε ειδικές αποθήκες.

 • Ασφαλιστική κάλυψη μεταφοράς.

 • Σύνδεση & τοποθέτηση των οικιακών σου συσκευών.

Για όλες αυτές τις υπηρεσίες, αλλά και ό,τι άλλο χρειαστείς για τη φοιτητική σου μετακόμιση προς τη Θεσσαλονίκη ή άλλη πόλη, οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Οι μεταφορικές μας διαθέτουν σημαντική τεχνογνωσία στο σχετικό κλάδο και μπορούν να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές, για να κάνουν τη μετακόμιση σου πιο εύκολη.

Τι επηρεάζει την τιμή για φοιτητική μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη;

Η φοιτητική σου μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να γίνει με ασφάλεια αλλά και οικονομικά. Είναι αλήθεια, ότι συνηθίζεται να δέχεσαι ειδικές προσφορές και φοιτητικές τιμές από μεταφορικές στη Θεσσαλονίκη, για τέτοιου είδους μεταφορές. Ωστόσο, το τελικό κόστος της φοιτητικής μετακόμισης εξαρτάται από τις ανάγκες του χώρου σου.

Ακολουθούν μερικοί βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στις φοιτητικές μετακομίσεις:

 • Αν θα χρησιμοποιηθεί ειδικός εξοπλισμός (π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα).

 • Ο όγκος των οικοσυσκευών που θα μεταφερθούν.

 • Το προσωπικό που θα χρειαστεί για τη μεταφορά ή μετακόμιση του φορτίου.

 • Η χρήση ανελκυστήρα, εάν υπάρχει.

 • Εάν θα αναλάβει η μεταφορική το αμπαλάζ των οικοσκευών και των επίπλων.

 • Η απόσταση από το σημείο φόρτωσης, στο σημείο παράδοσης (εντός νομού ή σε άλλες περιοχές της χώρας).

Το μόνο που έχεις να κάνεις, για να βρεις την καλύτερη φοιτητική προσφορά για μετακόμιση, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Άμεσα θα λάβεις οικονομικές προσφορές για φοιτητικές μετακομίσεις από έμπειρες μεταφορικές μας στη Θεσσαλονίκη.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για φοιτητικές μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη;

Οι μεταφορικές μας εταιρείες στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν να σου προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από το αμπαλάζ και τη συσκευασία αντικειμένων, ως την αποθήκευση και την ασφαλή παράδοση στο νέο χώρο διαμονής σου στη Θεσσαλονίκη ή άλλη πόλη της Ελλάδας.

Κατόπιν συνεννόησης, μπορούν να φροντίσουν για σένα οποιεσδήποτε ανάγκες παρουσιαστούν στη φοιτητική σου μετακόμιση. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν την καλύτερη προσφορά και ειδικά φοιτητικά πακέτα με πολύ οικονομικές τιμές, έτσι ώστε να απλοποιήσουν τη διαδικασία για σένα.

Αν ψάχνεις για έμπειρη και οικονομική μεταφορική για φοιτητική μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες, σε ειδικές φοιτητικές τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι Μεταφορικές Εταιρείες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Αλέξανδρος Κ.
102 αξιολογήσεις
Πραγματικά ένας σοβαρός επαγγελματίας του είδους, συνεπής στην επικοινωνία, ακριβής στην παραλαβή, στην ώρα της και νωρίτερα η παράδοση. ...
Δημήτρης Σ.
77 αξιολογήσεις
Γενικα καλη συνεργασίας. Πολυ καλοι οι υπαλληλοι του.
Δημήτριος Κ.
71 αξιολογήσεις
Άριστο συνεργείο μετακόμισης! Πολύ καλοί επαγγελματίες. ολοκλήρωσαν την μετακόμιση άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια. Ιδιαίτερα ευχαριστημένη...
Δημήτριος Λ.
64 αξιολογήσεις
Άψογος στην συμπεριφορά του, στην οργάνωση της μετακόμισης, στην υπευθυνότητα κατά την διάρκεια της μετακόμισης. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό...
ΝΙΚΟΣ Μ.
53 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Θα τον προτιμήσω ξανά!
Αντώνης Π.
51 αξιολογήσεις
Ο κ Αντώνης ήταν πολύ ευγενικός κ εξυπηρετικος από την πρώτη μας συνομιλία μέχρι την τελευταία στιγμή.
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει