Μετακομίσεις Επαγγελματικών Χώρων, Γραφείων & Εταιρειών

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για να αναλάβουν την μετακόμιση του επαγγελματικού σου χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μετακομίσεις Επαγγελματικών Χώρων:Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Οι μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, απαιτούν οργάνωση και ταχύτητα, στοιχεία απαραίτητα έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει η επιχείρησή ή το γραφείο το συντομότερο δυνατό.

Οι μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν μετακομίσεις και μεταφορές επιχειρήσεων, γραφείων ή καταστημάτων, διαθέτουν ολοκληρωμένα πακέτα μετακόμισης που εξασφαλίζουν την ασφαλή και άμεση μεταφορά των φορτίων στον νέο χώρο εγκατάστασης.

Οι εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για κάποιες βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει, όποιος αναζητεί υπηρεσίες μετακόμισης επαγγελματικού χώρου.

5 πράγματα που δεν ξέρεις  για τις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων!

Για να γίνει πιο απλή η διαδικασία της μετακόμισης της εταιρείας ή του γραφείου σου, είναι καλό να δώσει βάση στην παρακάτω λίστα. Η συγκεκριμένη λίστα, περιέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις τις εργασίες μετακόμισης του επαγγελματικού σου χώρου:

  • Οι αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν εξειδικευμένους εκπροσώπους που πραγματοποιούν μία πρώτη εκτίμηση των αναγκών που πρέπει να καλυφθούν για την μετακόμιση του επαγγελματικού σου χώρου.
  • Η οργάνωση μίας μετακόμισης επαγγελματικού χώρου προϋποθέτει αρκετό χρόνο ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην μεταφορά των φορτίων και να πραγματοποιηθεί ο κατάλληλος σχεδιασμός της μετακόμισης.
  • Το πακετάρισμα του εξοπλισμού του γραφείου ή της επιχείρησής, πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, οι υπολογιστές, τα μηχανήματα και τα εμπορεύματα, έχουν μεγάλη αξία και το ερασιτεχνικό αμπαλάζ θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.
  • Προτού υπογράψουν συμβόλαιο με την εταιρεία μετακομίσεων που εξυπηρετεί μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, είναι καλό να έχει γίνει μία πρώτη εκτίμηση του κόστους της μετακόμισης ώστε να δουν αν ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό τους.
  • Η σύνδεση ή επανεγκατάσταση των μηχανημάτων και γενικότερα του εξοπλισμού στον νέο χώρο που θα εδρεύει η εταιρεία, αποτελεί επιπλέον υπηρεσία την οποία δεν προσφέρουν όλες οι μεταφορικές εταιρείες.

Οι μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων που πραγματοποιούνται από τις εξειδικευμένες εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, πληρούν όλα τα απαραίτητα κριτήρια ώστε να έχεις μία επιτυχημένη και μία ασφαλή παραλαβή και παράδοση του εξοπλισμού και των επίπλων του επαγγελματικού σου χώρου.

Η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, μπορεί να σου φανεί Γολγοθάς, ειδικά εάν δεν γνωρίζεις μία αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων. Έπειτα, δεν εξυπηρετούν όλες οι μεταφορικές όλες τις περιοχές. Στην πλατφόρμα μας, αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα καθώς οι μεταφορικές μας προσφέρουν υπηρεσίες μετακομίσεων στις περισσότερες περιοχές.

Ποια στοιχεία κάνουν μία εταιρεία αξιόπιστη στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων;

Το ζήτημα της αξιοπιστίας στις μεταφορικές εταιρείες, είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η αξία του μεταφερόμενου φορτίου, είναι ανεκτίμητη για τον ιδιοκτήτη. Η επιλογή που θα κάνεις στην μεταφορική, θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα της μετακόμισης του επαγγελματικού σου χώρου. Παρακάτω, θα βρεις μερικά από τα στοιχεία που διαχωρίζουν τις αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες από τις μη αξιόπιστες:

  • Οι αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, διαθέτουν άδεια άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.
  • Μία εξειδικευμένη εταιρεία μετακομίσεων, εκδίδει πάντοτε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
  • Οι μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, απαιτούν άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που θα αναλάβει τη προσεκτική συσκευασία και μεταφορά των πραγμάτων. Οι μεταφορικές που διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό, είναι βέβαιο ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου.
  • Οι αξιόπιστες και έμπειρες εταιρείες μετακομίσεων, διαθέτουν επιπλέον μεταφορικές υπηρεσίες, έτσι συνεργάζονται με ηλεκτρολόγους, ηλεκτρονικούς, υδραυλικούς και ψυκτικούς και μπορούν να προχωρήσουν στην επανεγκατάσταση οποιασδήποτε συσκευής.
  • Οι εξειδικευμένες εταιρείες μετακομίσεων, διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα, ειδικά φορτηγά και αποθήκες ώστε να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές μετακομίσεις.
  • Οι οργανωμένες εταιρείες μετακομίσεων, συνήθως δίνουν μία λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους στην μετακόμιση του επαγγελματικού σου χώρου, πριν ξεκινήσει η συνεργασία.

Αφού επιλέξεις μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, θα αρχίσουν οι ετοιμασίες για την οργάνωση της μετακόμισης και θα τεθεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Για κάθε μετακόμιση ενός γραφείου, εταιρείας ή καταστήματος, οι υπηρεσίες που απαιτούνται διαφέρουν. Οι εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες, διαθέτουν εξοπλισμό τελευαταίας τεχνολογίας και εκπαιδευμένο προσωπικό που διασφαλίζει την προστασία της αξίας του φορτίου σου.

Τί υπηρεσίες προσφέρουν οι μεταφορικές στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων;

Οι εταιρείες μετακομίσεων του Douleutaras.gr, μας έδωσαν μία λίστα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν συνήθως στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων και με βάση αυτές ορίζεται το χρονοδιάγραμμα της μετακόμισης:

  • Συσκευασία και μεταφορά ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού
  • Αμπαλάζ επίπλων, γραφείων, ντουλαπιών κ.α.
  • Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
  • Επανεγκατάσταση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών
  • Ασφάλιση των αντικειμένων
  • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους
  • Συσκευασία ηλεκτρονικών υπολογιστών

Το βασικό κριτήριο επιλογής μία μεταφορικής εταιρείας, είναι το κόστος στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Η επανεγκατάσταση της εταιρείας ή του γραφείου σε ένα νέο χώρο, έχει πολλά έξοδα και οι περισσότεροι επιχειρηματίες, προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδα από τις μετακομίσεις και τις μεταφορές.

Ωστόσο, για να είσαι σίγουρος ότι ο εξοπλισμός και τα έπιπλα του γραφείου σου θα μεταφερθούν με ασφάλεια στον χώρο που θα εγκατασταθείς, είναι καλό να επιλέξεις ένας επαγγελματία στις μετακομίσεις.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων;

Οι τιμές στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, δεν είναι δεδομένες αλλά αλλάζουν, με βάση τις ανάγκες του κάθε επαγγελματικού χώρου. Οι πιο συνηθισμένοι παράγοντες, που επηρεάζουν το κόστος στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, είναι:

  • Ο ειδικός εξοπλισμός και ο αριθμός των φορτηγών που θα χρησιμοποιηθούν στην μετακόμιση του επαγγελματικού σου χώρου.
  • Ο όγκος του μεταφερόμενου φορτίου.
  • Ο αριθμός του προσωπικού που θα χρειαστεί για να πραγματοποιηθεί η μετακόμιση.
  • Η χρήση ανελκυστήρα σε περίπτωση που υπάρχει.
  • Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για το αμπαλάζ του φορτίου.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις αξιόπιστες και αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες που έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων σε Αθήνα καιΘεσσαλονίκη και μπορούν να αναλάβουν την άμεση εξυπηρέτησή σου.

Από την πρώτη επαφή με το γραφείο ή την εταιρεία σου, μπορούν να αντιληφθούν τις μεταφορικές της ανάγκες και να οργανώσουν μία άμεση και ασφαλή μετακόμιση του επαγγελματικού σου χώρου. Εμπιστεύσου τις εξειδικευμένες εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας και η επιχείρησή σου θα επαναλειτουργήσει άμεσα στην νέα της έδρα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Καλή προσφορά! Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική παρόλο που αποφασίσαμε να κάνουμε τη μετακόμιση ημέρα που χιόνιζε!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Σχετικές υπηρεσίες