Μετακομίσεις Επαγγελματικών χώρων

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για να αναλάβουν την μετακόμιση του επαγγελματικού σου χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

Οι μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, απαιτούν οργάνωση και ταχύτητα, στοιχεία απαραίτητα έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει η επιχείρησή ή το γραφείο το συντομότερο δυνατό.

Οι μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν μετακομίσεις και μεταφορές επιχειρήσεων, γραφείων ή καταστημάτων, διαθέτουν ολοκληρωμένα πακέτα μετακόμισης που εξασφαλίζουν την ασφαλή και άμεση μεταφορά των φορτίων στον νέο χώρο εγκατάστασης.

Υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουν όσοι χρειάζονται μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων:

 • Οι αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν εξειδικευμένους εκπροσώπους που πραγματοποιούν μία πρώτη εκτίμηση των αναγκών που πρέπει να καλυφθούν για την μετακόμιση του επαγγελματικού σου χώρου.
 • Η οργάνωση μίας μετακόμισης επαγγελματικού χώρου προϋποθέτει αρκετό χρόνο ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην μεταφορά των φορτίων και να πραγματοποιηθεί ο κατάλληλος σχεδιασμός της μετακόμισης.
 • Το πακετάρισμα του εξοπλισμού του γραφείου ή της επιχείρησής, πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, οι υπολογιστές, τα μηχανήματα και τα εμπορεύματα, έχουν μεγάλη αξία και το ερασιτεχνικό αμπαλάζ θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.
 • Προτού υπογράψουν συμβόλαιο με την εταιρεία μετακομίσεων που εξυπηρετεί μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, είναι καλό να έχει γίνει μία πρώτη εκτίμηση του κόστους της μετακόμισης ώστε να δουν αν ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό τους.
 • Η σύνδεση ή επανεγκατάσταση των μηχανημάτων και γενικότερα του εξοπλισμού στον νέο χώρο που θα εδρεύει η εταιρεία, αποτελεί επιπλέον υπηρεσία την οποία δεν προσφέρουν όλες οι μεταφορικές εταιρείες.

Οι μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων που πραγματοποιούνται από τις εξειδικευμένες εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, πληρούν όλα τα απαραίτητα κριτήρια ώστε να έχεις μία επιτυχημένη μετακόμιση.

Η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, μπορεί να σου φανεί Γολγοθάς, ειδικά εάν δεν γνωρίζεις μία αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, μας ενημέρωσαν για τα βασικά κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων. Εκείνες που πληρούν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, θεωρούνται έμπειρες και αξιόπιστες.

Ποια στοιχεία κάνουν μία εταιρεία αξιόπιστη στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων;

 • Οι αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, διαθέτουν άδεια άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.
 • Μία εξειδικευμένη εταιρεία μετακομίσεων, εκδίδει πάντοτε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
 • Οι μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, απαιτούν άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που θα αναλάβει τη προσεκτική συσκευασία και μεταφορά των πραγμάτων. Οι μεταφορικές που διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό, είναι βέβαιο ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου.
 • Οι αξιόπιστες και έμπειρες εταιρείες μετακομίσεων, διαθέτουν επιπλέον μεταφορικές υπηρεσίες, έτσι συνεργάζονται με ηλεκτρολόγους, ηλεκτρονικούς, υδραυλικούς και ψυκτικούς και μπορούν να προχωρήσουν στην επανεγκατάσταση οποιασδήποτε συσκευής.
 • Οι εξειδικευμένες εταιρείες μετακομίσεων, διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα, ειδικά φορτηγά και αποθήκες ώστε να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές μετακομίσεις.
 • Οι οργανωμένες εταιρείες μετακομίσεων, συνήθως δίνουν μία λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους στην μετακόμιση του επαγγελματικού σου χώρου, πριν ξεκινήσει η συνεργασία.

Αφού επιλέξεις μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, θα αρχίσουν οι ετοιμασίες για την οργάνωση της μετακόμισης και θα τεθεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Οι εταιρείες μετακομίσεων του Douleutaras.gr., μας έδωσαν μία λίστα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν συνήθως στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων και με βάση αυτές ορίζεται το χρονοδιάγραμμα της μετακόμισης:

 • Συσκευασία και μεταφορά ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού
 • Αμπαλάζ επίπλων, γραφείων, ντουλαπιών κ.α.
 • Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
 • Επανεγκατάσταση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών
 • Ασφάλιση των αντικειμένων
 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους
 • Συσκευασία ηλεκτρονικών υπολογιστών

Το βασικό κριτήριο επιλογής μία μεταφορικής εταιρείας, είναι το κόστος στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Η επανεγκατάσταση της εταιρείας ή του γραφείου σε ένα νέο χώρο, έχει πολλά έξοδα και οι περισσότεροι επιχειρηματίες, προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδα από τις μετακομίσεις και τις μεταφορές.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στις μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων;

Τον ειδικό εξοπλισμό και τον αριθμό των φορτηγών που θα χρησιμοποιηθούν στην μετακόμιση του επαγγελματικού σου χώρου.

 • Ο όγκος του μεταφερόμενου φορτίου.
 • Ο αριθμός του προσωπικού που θα χρειαστεί για να πραγματοποιηθεί η μετακόμιση.
 • Η χρήση ανελκυστήρα σε περίπτωση που υπάρχει.
 • Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για το αμπαλάζ του φορτίου.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις αξιόπιστες και αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες που έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων και μπορούν να αναλάβουν την άμεση εξυπηρέτησή σου.

Από την πρώτη επαφή με το γραφείο ή την εταιρεία σου, μπορούν να αντιληφθούν τις μεταφορικές της ανάγκες και να οργανώσουν μία άμεση και ασφαλή μετακόμιση του επαγγελματικού σου χώρου.

Εμπιστεύσου τις εξειδικευμένες εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας και η επιχείρησή σου θα επαναλειτουργήσει άμεσα στην νέα της έδρα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Καλή προσφορά! Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική παρόλο που αποφασίσαμε να κάνουμε τη μετακόμιση ημέρα που χιόνιζε!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Σχετικές υπηρεσίες