20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφράσεις

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά για επαγγελματικές μεταφράσεις από τους ειδικούς


Άννα Μοσχοβάκη - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω τις μεταφράσεις κειμένων που επιθυμείτε σε 12 διαφορετικές γλώσσες. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των μεταφράσεων και των δακτυλογραφήσεων για 21 συνεχόμενα χρόνια. Με την πολυετή εμπειρία μου, είμαι σε θέση να ανταποκρίνομαι άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε έργο και να το ολοκληρώνω άρτια από κάθε άποψη. Στόχος μου είναι να παρέχω υψηλότερο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

"Μεταφραστική" Αθηναϊκό κέντρο μεταφράσεων - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Μεταφραστική, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα μεταφράσεων που αντιμετωπίζεται. Δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο από το 1995 και προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Από επίσημες, γραπτές, μεταφράσεις κειμένων μέχρι διερμηνείες, με την μακρόχρονη εμπειρία μας, θα βρεθούμε κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε λειτουργικά και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστίνα Πέσιου - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω υπηρεσίες μεταφράσεων και υποτιτλισμών. Βρίσκομαι στον χώρο επί σειρά ετών και διαθέτω πανεπιστημιακή κατάρτιση. Έχοντας αναλάβει πολλές μεταφραστικές υποθέσεις, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Με χαρακτηρίζουν η συνέπεια απέναντι στις ανάγκες του πελάτη αλλά και η αξιοπιστία προ προσφέρω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κορφιάτης - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω υπηρεσίες μετάφρασης επίσημων κειμένων, νομικών και δικαστικών. Είμαι δικηγόρος και έχω πάθος με τη δουλειά μου, με κύριο χαρακτηριστικό την επιμονή μου για τη διασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος. Διακρίνομαι για την υποστήριξη που παρέχω αλλά και από τις εξειδικευμένες γνώσεις μου. Εξυπηρετώ άμεσα και θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EL- TRANSLATIONS - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η EL-TRANSLATIONS, με έδρα το Χαλάνδρι, δίνει λύσεις για τη μετάφραση ή την διερμηνεία που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφράσεων από το 2001 παρέχοντας επίσημες υπηρεσίες που δεν χρειάζονται καμία παρέμβαση από το Υπ. Εξωτερικών. Διαθέτουμε έμπειρο, επιστημονικό προσωπικό και μεταφράζουμε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Εστιάζουμε στην επαφή με τον πελάτη και στην πλήρη προσαρμογή στις απαιτήσεις του, ενώ παράλληλα τηρούμε τις προθεσμίες και είμαστε συνεχώς διαθέσιμοι για οποιεσδήποτε αλλαγές ή διορθώσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΙΟΥΦΑΣ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Στην ΕΡΜΗΝΕΙΑ, αναλαμβάνουμε την μετάφραση του επίσημου ή ανεπίσημου εγγράφου σας, σε όλες τις γλώσσες. Γνωρίζοντας συγκεκριμένες ορολογίες για κάθε κλάδο, και σε κάθε γλώσσα, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας μεταφράσεις, επικυρωμένες, με έγκαιρη παράδοση. Πέρα από μεταφράσεις, το κέντρο μας, αναλαμβάνει και διερμηνείες κάθε τύπου σε μεγάλη ποικιλία γλωσσών, καθώς και δακτυλογραφήσεις, επικυρώσεις, μεταφράσεις βιογραφικών, απομαγνητοφωνήσεις. Ξεχωρίζουμε γιατί παρέχουμε ένα εγγυημένο και ολοκληρωμένο από κάθε άποψη αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ανάγκες σας άμεσα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Eleni Grypaiou - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης και γλωσσικής υποστήριξης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, με κύριες γλώσσες εργασίας τα Αγγλικά και Γαλλικά. Πέρα από μεταφράσεις αναλαμβάνω και διερμηνείες κάθε τύπου, οικονομικά και άμεσα! Επιλέξτε με για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και ευχαριστούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελία Μυλωνά - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Περιστέρι Αττική 121 34

Το μεταφραστικό κέντρο, Ερμηνεία, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφράσεων για όλες τις γλώσσες. Δραστηριοποιούμαστε από το 2014 στις μεταφράσεις και τις διερμηνείες και αναλαμβάνουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών από απλές διαδικασίες “ρουτίνας” όπως διεξαγωγή φακέλων για σπουδές μέχρι την μετάφραση πολύ εξειδικευμένων επίσημων κειμένων. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ολοκληρωμένη διεξαγωγή της μετάφρασης του κειμένου σας, παρέχοντας ένα καταρτισμένο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Translation24.gr Σιτσάνης - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, προσφέρει υπηρεσίες μεταφράσεων για τεχνικά, νομικά, οικονομικά, ιατρικά και άλλων μορφών, επίσημα κείμενα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφράσεων από το 2010 και οι μεταφραστές μας αναλαμβάνουν κείμενα για όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες. Διακρινόμαστε για την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης των μεταφραστικών έργων, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνω υπηρεσίες μετάφρασης από Αγγλικά και Γαλλικά σε Ελληνικά και αντιστρόφως, με εξειδίκευση σε Νομική, Ιατρικά και Τεχνική ορολογία. Επιπλέον ειδίκευση σε μετάφραση Λογοτεχνίας, φιλοσοφίας, ανθρωπιστικών επιστημών και ιστορίας. Διακρίνομαι για την υποστήριξη που παρέχω αλλά και από τις εξειδικευμένες γνώσεις μου. Εξυπηρετώ άμεσα και θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αικατερίνη Καραμούζη - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω μεταφράσεις νομικών κειμένων με κύριο τομέα το Εμπορικό και το Ναυτιλιακό Δίκαιο. Από το 2009 εξασκώ το επάγγελμα της δικηγόρου με αρχές, την ηθική στήριξη του πελάτη και την ολοκληρωμένη παροχή νομικών υπηρεσιών. Εργάζομαι με συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη μου και βρίσκομαι κοντά τους από την αρχή μέχρι και το τέλος κάθε υπόθεσης που αναλαμβάνω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Σπαθή - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Καισαριανή Αττική 161 21

Είμαι εξειδικευμένη στις μεταφράσεις με μοναδικό σκοπό την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο πολλά χρόνια και προσφέρω μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Από επίσημες, γραπτές, μεταφράσεις κειμένων μέχρι διερμηνείες, με την μακρόχρονη εμπειρία μας, θα βρεθώ κοντά σας για να σας εξυπηρετήσω λειτουργικά και αποτελεσματικά. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Καραγιάννης - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω υπηρεσίες μεταφράσεων κειμένων αγγλικής γλώσσας. Διαθέτω μεγάλη εξειδίκευση στις μεταφράσεις λογοτεχνικών κειμένων, άρθρων και πανεπιστημιακών εργασιών. Με χαρακτηρίζουν η ευγένεια που δείχνω στους πελάτες μου καθώς και οι οικονομικές τιμές των υπηρεσιών μου, πάντοτε προσαρμοσμένες στις δυνατότητες του πελάτη. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας μετάφραση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ροδάνθη Παπαδιού - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το μεταφραστικό κέντρο, InterTrans, αναλαμβάνει την μετάφραση του κειμένου σας σε 24 διαφορετικές γλώσσες. Είμαστε ένα εξειδικευμένο κέντρο διερμηνείας και μετάφρασης και συνεργαζόμαστε με τους πλέον έμπειρους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η τήρηση όλων των συμφωνημένων όρων της συνεργασίας και η εξασφάλιση άψογου και υψηλής ποιότητος παραδοτέου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΣΗΜΙΝΑ ΒΑΒΟΥΛΑ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης και γλωσσικής υποστήριξης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Παρέχω μεταφράσεις σε νομικά, οικονομικά και μάρκετινγκ έγγραφα. Ολοκληρώνω τις εργασίες που αναλαμβάνω, οικονομικά και άμεσα! Επιλέξτε με για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και ευχαριστούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΤΡΟΒΑ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Βριλήσσια Αττική 152 35

Οι μεταφράσεις είναι ο τομέας εξειδίκευσής μου και αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε μετάφραση μου αναθέσετε άμεσα και αποτελεσματικά.Δραστηριοποιούμαι στον εν λόγω χώρο πολλά χρόνια και προσφέρω μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Από επίσημες, γραπτές, μεταφράσεις κειμένων μέχρι διερμηνείες, με την μακρόχρονη εμπειρία μας, θα βρεθώ κοντά σας για να σας εξυπηρετήσω λειτουργικά και αποτελεσματικά. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Πετρούπολη Αττική 132 31

Το μεταφραστικό μου γραφείο παρέχει ολοκληρωμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο για αρκετά χρόνια και διαθέτω επαγγελματισμό και συνέπεια στις μεταφράσεις μου. Κάποια χαρακτηριστικά μου είναι η υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι στον πελάτη, αλλά και η επιμονή μου για την παροχή ενός άριστου αποτελέσματος, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SHAMAL AHMED - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για μεταφράσεις υλικού άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο πολλά χρόνια και προσφέρω μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Από επίσημες, γραπτές, μεταφράσεις κειμένων μέχρι διερμηνείες, με την μακρόχρονη εμπειρία μας, θα βρεθούμε κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε λειτουργικά και αποτελεσματικά. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EL-TRANSLATIONS G.P - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Πεντέλη Αττική 152 36

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφράσεις που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο πολλά χρόνια και προσφέρω μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Από επίσημες, γραπτές, μεταφράσεις κειμένων μέχρι διερμηνείες, με την μακρόχρονη εμπειρία μας, θα βρεθούμε κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε λειτουργικά και αποτελεσματικά. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΣΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Πετρούπολη Αττική 132 31

Από το γραφείο μας παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες δικηγορίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, τόσο μάχιμης - δικαστηριακής, όσο και συμβουλευτικής, διαμεσολάβηση και εξωδικαστική επίλυση διαφορών, μετάφραση νομικών εγγράφων, στηριγμένες στη γνώση και στην εμπειρία των στελεχών του, παρακολουθώντας όλες τις νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις, αλλά και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους και καταξιωμένους συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, λογιστές – φοροτέχνες, μηχανικούς, μεταφραστές, για την άρτια και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών και προάσπιση των συμφερόντων των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μεταφράσεις  - 20 μεταφραστές