20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφράσεις

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά για επαγγελματικές μεταφράσεις από τους ειδικούς


Νικόλαος Κορφιάτης - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω υπηρεσίες μετάφρασης επίσημων κειμένων, νομικών και δικαστικών. Είμαι δικηγόρος και έχω πάθος με τη δουλειά μου, με κύριο χαρακτηριστικό την επιμονή μου για τη διασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος. Διακρίνομαι για την υποστήριξη που παρέχω αλλά και από τις εξειδικευμένες γνώσεις μου. Εξυπηρετώ άμεσα και θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άννα Μοσχοβάκη - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνω τις μεταφράσεις κειμένων που επιθυμείτε σε 12 διαφορετικές γλώσσες. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των μεταφράσεων και των δακτυλογραφήσεων για 21 συνεχόμενα χρόνια. Με την πολυετή εμπειρία μου, είμαι σε θέση να ανταποκρίνομαι άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε έργο και να το ολοκληρώνω άρτια από κάθε άποψη. Στόχος μου είναι να παρέχω υψηλότερο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστίνα Πέσιου - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω υπηρεσίες μεταφράσεων και υποτιτλισμών. Βρίσκομαι στον χώρο επί σειρά ετών και διαθέτω πανεπιστημιακή κατάρτιση. Έχοντας αναλάβει πολλές μεταφραστικές υποθέσεις, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Με χαρακτηρίζουν η συνέπεια απέναντι στις ανάγκες του πελάτη αλλά και η αξιοπιστία προ προσφέρω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ροδάνθη Παπαδιού - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το μεταφραστικό κέντρο, InterTrans, αναλαμβάνει την μετάφραση του κειμένου σας σε 24 διαφορετικές γλώσσες. Είμαστε ένα εξειδικευμένο κέντρο διερμηνείας και μετάφρασης και συνεργαζόμαστε με τους πλέον έμπειρους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η τήρηση όλων των συμφωνημένων όρων της συνεργασίας και η εξασφάλιση άψογου και υψηλής ποιότητος παραδοτέου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αικατερίνη Καραμούζη - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω μεταφράσεις νομικών κειμένων με κύριο τομέα το Εμπορικό και το Ναυτιλιακό Δίκαιο. Από το 2009 εξασκώ το επάγγελμα της δικηγόρου με αρχές, την ηθική στήριξη του πελάτη και την ολοκληρωμένη παροχή νομικών υπηρεσιών. Εργάζομαι με συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη μου και βρίσκομαι κοντά τους από την αρχή μέχρι και το τέλος κάθε υπόθεσης που αναλαμβάνω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνω υπηρεσίες μετάφρασης από Αγγλικά και Γαλλικά σε Ελληνικά και αντιστρόφως, με εξειδίκευση σε Νομική, Ιατρικά και Τεχνική ορολογία. Επιπλέον ειδίκευση σε μετάφραση Λογοτεχνίας, φιλοσοφίας, ανθρωπιστικών επιστημών και ιστορίας. Διακρίνομαι για την υποστήριξη που παρέχω αλλά και από τις εξειδικευμένες γνώσεις μου. Εξυπηρετώ άμεσα και θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

"Μεταφραστική" Αθηναϊκό κέντρο μεταφράσεων - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Μεταφραστική, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα μεταφράσεων που αντιμετωπίζεται. Δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο από το 1995 και προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Από επίσημες, γραπτές, μεταφράσεις κειμένων μέχρι διερμηνείες, με την μακρόχρονη εμπειρία μας, θα βρεθούμε κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε λειτουργικά και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EL- TRANSLATIONS - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η EL-TRANSLATIONS, με έδρα το Χαλάνδρι, δίνει λύσεις για τη μετάφραση ή την διερμηνεία που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφράσεων από το 2001 παρέχοντας επίσημες υπηρεσίες που δεν χρειάζονται καμία παρέμβαση από το Υπ. Εξωτερικών. Διαθέτουμε έμπειρο, επιστημονικό προσωπικό και μεταφράζουμε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Εστιάζουμε στην επαφή με τον πελάτη και στην πλήρη προσαρμογή στις απαιτήσεις του, ενώ παράλληλα τηρούμε τις προθεσμίες και είμαστε συνεχώς διαθέσιμοι για οποιεσδήποτε αλλαγές ή διορθώσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Translation24.gr Σιτσάνης - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, προσφέρει υπηρεσίες μεταφράσεων για τεχνικά, νομικά, οικονομικά, ιατρικά και άλλων μορφών, επίσημα κείμενα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφράσεων από το 2010 και οι μεταφραστές μας αναλαμβάνουν κείμενα για όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες. Διακρινόμαστε για την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης των μεταφραστικών έργων, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Καραγιάννης - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρω υπηρεσίες μεταφράσεων κειμένων αγγλικής γλώσσας. Διαθέτω μεγάλη εξειδίκευση στις μεταφράσεις λογοτεχνικών κειμένων, άρθρων και πανεπιστημιακών εργασιών. Με χαρακτηρίζουν η ευγένεια που δείχνω στους πελάτες μου καθώς και οι οικονομικές τιμές των υπηρεσιών μου, πάντοτε προσαρμοσμένες στις δυνατότητες του πελάτη. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας μετάφραση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΣΗΜΙΝΑ ΒΑΒΟΥΛΑ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης και γλωσσικής υποστήριξης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Παρέχω μεταφράσεις σε νομικά, οικονομικά και μάρκετινγκ έγγραφα. Ολοκληρώνω τις εργασίες που αναλαμβάνω, οικονομικά και άμεσα! Επιλέξτε με για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και ευχαριστούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Eleni Grypaiou - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης και γλωσσικής υποστήριξης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, με κύριες γλώσσες εργασίας τα Αγγλικά και Γαλλικά. Πέρα από μεταφράσεις αναλαμβάνω και διερμηνείες κάθε τύπου, οικονομικά και άμεσα! Επιλέξτε με για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και ευχαριστούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελία Μυλωνά - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Περιστέρι Αττική 121 34

Το μεταφραστικό κέντρο, Ερμηνεία, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφράσεων για όλες τις γλώσσες. Δραστηριοποιούμαστε από το 2014 στις μεταφράσεις και τις διερμηνείες και αναλαμβάνουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών από απλές διαδικασίες “ρουτίνας” όπως διεξαγωγή φακέλων για σπουδές μέχρι την μετάφραση πολύ εξειδικευμένων επίσημων κειμένων. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ολοκληρωμένη διεξαγωγή της μετάφρασης του κειμένου σας, παρέχοντας ένα καταρτισμένο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΙΟΥΦΑΣ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Στην ΕΡΜΗΝΕΙΑ, αναλαμβάνουμε την μετάφραση του επίσημου ή ανεπίσημου εγγράφου σας, σε όλες τις γλώσσες. Γνωρίζοντας συγκεκριμένες ορολογίες για κάθε κλάδο, και σε κάθε γλώσσα, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας μεταφράσεις, επικυρωμένες, με έγκαιρη παράδοση. Πέρα από μεταφράσεις, το κέντρο μας, αναλαμβάνει και διερμηνείες κάθε τύπου σε μεγάλη ποικιλία γλωσσών, καθώς και δακτυλογραφήσεις, επικυρώσεις, μεταφράσεις βιογραφικών, απομαγνητοφωνήσεις. Ξεχωρίζουμε γιατί παρέχουμε ένα εγγυημένο και ολοκληρωμένο από κάθε άποψη αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ανάγκες σας άμεσα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΑΔΗΣ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Το μεταφραστικό μας γραφείο αναλαμβάνει τις μεταφράσεις επίσημων κειμένων και όχι μόνο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για αρκετά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, ώστε να καλύπτουμε όσο περισσότερες γλώσσες γίνεται. Κάποια χαρακτηριστικά μας είναι η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη, αλλά και ο ζήλος μας για την παροχή ενός άριστου αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Γαλάτσι Αττική 111 47

Παρέχω υπηρεσίες μετάφρασης κειμένων αλλά και διερμηνειών. Βρίσκομαι για πολλά έτη στον χώρο των μεταφράσεων, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών από μεταφράσεις επίσημων κειμένων μέχρι υποτιτλισμούς οπτικοακουστικών υλικών. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια και την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη, κατανοώντας τις ανησυχίες και τις απαιτήσεις τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΙΤΣΗΣ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω υπηρεσίες μετάφρασης κειμένων αλλά και διερμηνειών. Βρίσκομαι για πολλά έτη στον χώρο των μεταφράσεων, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών από μεταφράσεις επίσημων κειμένων μέχρι υποτιτλισμούς. Χαρακτηρίζομαι από τη ευγένεια και τον σεβασμό μου απέναντι στον πελάτη, προλαβαίνοντας τις ανησυχίες και τις απαιτήσεις τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Κηφισιά Αττική 145 62

Προσφέρω υπηρεσίες μεταφράσεων για επίσημα και ανεπίσημα κείμενα. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο χώρο για αρκετά χρόνια και χαρακτηρίζομαι από το μεράκι και τον ζήλο που δείχνω στη δουλειά μου. Για την ιδιωτική σας υποστήριξη μέχρι και την επαγγελματική σας ανάγκη, βρίσκομαι κοντά σας για να παρέχω τις ποιοτικότερες λύσεις στα προβλήματα των μεταφράσεων που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WORD SHOP - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Το μεταφραστικό μας γραφείο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα μεταφράσεων που αντιμετωπίζετε. Δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο για πολλά χρόνια και προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Από επίσημες, γραπτές, μεταφράσεις κειμένων μέχρι διερμηνείες, με την μακρόχρονη εμπειρία μας, θα βρεθούμε κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε λειτουργικά και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LEES TRANSLATIONS - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Ζωγράφου Αττική 157 73

Το μεταφραστικό κέντρο, LEES TRANSLATIONS, αναλαμβάνει τις μεταφράσεις επίσημων κειμένων και όχι μόνο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για αρκετά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών. Κάποια χαρακτηριστικά μας είναι η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη, αλλά και ο ζήλος μας για την παροχή ενός άριστου αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μεταφράσεις  - 20 μεταφραστές
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…