Μεταφορές & Μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για να αναλάβουν τις μετακομίσεις και μεταφορές από Αθήνα για Θεσσαλονίκη

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Πώς θα μετακομίσεις με ασφάλεια;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα; Το πιο σημαντικό πράγμα, για να μετακομίσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, είναι να βρεις τη σωστή μεταφορική στη Θεσσαλονίκη, ή στην Αθήνα. Βασικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μετακόμισης, είναι τα τακτικά δρομολόγια που εκτελούνται από τις μεταφορικές, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης.  

Πράγματι, υπάρχουν πολλές μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν μετακινήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, δεν είναι όλες έμπιστες και πρέπει να επιλέξεις με προσοχή, για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να επιλέξεις την καλύτερη μεταφορική στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, μέσα από τις αξιολογήσεις προηγούμενων χρηστών, που μπορούν να σε βοηθήσουν στην επιλογή.

Ποιες εργασίες μπορείς να βρεις σε ένα πακέτο μετακόμισης της υπηρεσίας μας;

Οι μεταφορικές μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέρουν πλήρη εξυπηρέτηση για τη μετακόμισή σου και μπορούν να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς, κατόπιν συνεννόησης. Οι πιο συνήθεις εργασίες μεταφοράς που αναλαμβάνουν, είναι οι εξής:

  • Συσκευασία, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των επίπλων σου.

  • Φόρτωση και εκφόρτωση των πραγμάτων σου, με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και γερανού.

  • Αποθήκευση των προσωπικών σου αντικειμένων σε ειδικές αποθήκες.

  • Ασφάλεια μεταφοράς.

  • Σύνδεση & Τοποθέτηση των οικιακών σου συσκευών.

Ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες σου, μπορείς επικοινωνήσεις με μεταφορική μας στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, έτσι ώστε οι επαγγελματίες να μάθουν τι ακριβώς χρειάζεσαι. Το τελικό κόστος θα προκύψει, μετά από συνεννόηση με τη μεταφορική, ανάλογα με τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι.

Τι είδους εξοπλισμό διαθέτει η μεταφορική μας στη Θεσσαλονίκη & Αθήνα;

Κάθε αξιόπιστη μεταφορική στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα διαθέτει τον ανάλογο εξοπλισμό, χάρη στον οποίο μπορεί να φέρει εις πέρας τη μεταφορά των προσωπικών σου αντικειμένων. Σε μια μετακόμιση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως, είναι πιθανό να υπάρχουν αντικείμενα βαριά, εύθραυστα, ογκώδη, ή και μεγάλης αξίας.

Έτσι, κάθε μεταφορική μας εταιρεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, διαθέτει τα εξής εφόδια:

  • Ειδικά φορτηγά για μεταφορά μικρών και μεγάλων αντικειμένων.

  • Ανυψωτικά Μηχανήματα & γερανό για ογκώδη αντικείμενα.

  • Υλικά για αμπαλάζ προσωπικών αντικειμένων και επίπλων.

  • Αποθήκες για την φύλαξη των οικοσκευών, αν και όπου χρειάζεται.

Στόχος των μεταφορικών εταιρειών μας, είναι η ασφαλής και άμεση μεταφορά των προσωπικών σου αντικειμένων, από το σημείο παραλαβής, στο σημείο παράδοσης. Για το σκοπό αυτό, οι επαγγελματίες μας διαθέτουν κάθε εργαλείο, αλλά και την τεχνογνωσία, για να φέρουν εις πέρας την εργασία σου.

Πόσο κοστίζει η μεταφορική μας για Θεσσαλονίκη - Αθήνα;

Το κόστος για κάθε μεταφορική Θεσσαλονίκη - Αθήνα διαφέρει, ανάλογα με τον όγκο εργασίας και τις ιδιαίτερες ανάγκες της περίπτωσής σου. Παρακάτω, ακολουθούν κάποιοι παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν ριζικά τις τιμές για μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη:

1. Ο αριθμός των φορτηγών που θα χρειαστούν για την μεταφορά των οικοσυσκευών.

2. Αν θα χρησιμοποιηθεί ειδικός εξοπλισμός (π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα).

3. Ο όγκος των οικοσυσκευών που θα μεταφερθούν.

4. Το προσωπικό που θα χρειαστεί για τη μεταφορά, ή μετακόμιση του φορτίου.

5. Η χρήση ανελκυστήρα, εάν υπάρχει.

6. Εάν θα αναλάβει η μεταφορική το αμπαλάζ των οικοσυσκευών, ή του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Οι εταιρείες μετακομίσεων του douleutaras.gr, έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις μεταφορές και μετακομίσεις, αποτελούν την πρώτη επιλογή για την ασφαλή μεταφορά των προσωπικών σου αντικειμένων.

Αντιλαμβανόμενες τη συνεχή ανάγκη για ακόμη περισσότερη ασφάλεια στις μετακομίσεις και τις μεταφορές, διαθέτουν ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών, που μπορεί να αναλάβει την παραλαβή των φορτίων σου και από ενδιάμεσες στάσεις στο δρομολόγιο Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για μεταφορές Θεσσαλονίκη - Αθήνα;

Στην πλατφόρμα μας, εγγυόμαστε ότι θα βρεις την καλύτερη μεταφορική Θεσσαλονίκη - Αθήνα, συμπληρώνοντας μόνο μια σύντομη φόρμα για την εργασία σου, χωρίς καμία χρέωση. Οι μεταφορικές μας εταιρείες είναι έμπειρες, αξιολογημένες για τις υπηρεσίες τους και με πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό.

Καθημερινά, είναι σε θέση να αναλάβουν τις μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη, προσφέροντας εγγύηση για την ασφάλεια των προσωπικών σου αντικειμένων. Έτσι, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, γιατί εμπιστεύεσαι εξειδικευμένους επαγγελματίες, με σίγουρη εμπειρία.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι άμεσα μεταφορική Θεσσαλονίκη - Αθήνα, δε χρειάζεται να ψάξεις αλλού. Για επαγγελματικές, οικιακές και φοιτητικές μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη, καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρες μεταφορικές εταιρείες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου

E. Trans
36 αξιολογήσεις
Μια άψογη συνεργασία, ευγένεια, γρηγοραδα καθώς και ποιότητα στη συσκευασία και τήν τοποθέτηση!!! Συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
T. Trans
26 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας. Ευγενής και συνεπής. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Σταύρος Κ.
21 αξιολογήσεις
πολυ συνεννοησιμος και ευελικτος, διαθεσιμος να βρει λυσεις και να διευκολυνει! στην μεταφορα εσπασε η βαση της βιβλιοθηκης μου ωστοσο
Γιώργος Δ.
7 αξιολογήσεις
Εππαγελματιας, ευγενικος και συνεργασιμος. Τον προτεινω ανεπιφυλακτα
Σ.Α.Ε
23 αξιολογήσεις
Εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος, γρηγορη συνεννοηση, ολοι οι υπαλληλοι ηταν επαγγελματιες απο την αρχη μεχρι το τελος!
Αναστάσιος Λ.
28 αξιολογήσεις
Ο κύριος Λογοθέτης και η ομάδα του έκαναν την μετακόμιση με συνέπεια χωρίς κανένα πρόβλημα και γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ για την ευχάριστη ...
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει