20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Marketing

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Δήμητρα Μαυροειδή - Marketing

Marketing - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Προγραμματισμού και του Digital Marketing και μπορώ να αναλάβω την προώθηση της εταιρείας σας, μέσω email marketing καμπάνιας. Έχοντας υλοποιήσει πλειάδα έργων για περισσότερες από 10 εταιρίες, είμαι σε θέση να αναλάβω είτε την εξ’ ολοκλήρου πραγματοποίηση projects, είτε να λειτουργήσω επεμβατικά σε ήδη υπάρχοντα, με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίησή τους. Θέλετε να αποκτήστε νέους πελάτες με την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας; Είμαι ο κατάλληλος συνεργάτης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Digital Wise - Marketing

Marketing - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και μπορούμε να αναλάβουμε και την εταιρική email marketing καμπάνια σας. Έχουμε συνεργαστεί αυτά τα χρόνια με μεγάλους πελάτες και σε μεγάλα projects. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες Digital Marketing και web consulting με τρόπο τέτοιο, που θα είναι κέρδος και για τις δύο μεριές. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι οι προσιτές τιμές και η ολοκλήρωση του έργου, σύμφωνα με ότι έχει προσυμφωνηθεί με τον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Γκιωνάκης - Marketing

Marketing - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία, Mr PC Doctor, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την επιτυχημένη διαφήμιση και προώθηση της επιχείρησής σας. Εξειδικευόμαστε στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και διαφήμισης. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς και η αγάπη για αυτό που κάνουμε μας παρακινούν να δίνουμε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του εκάστοτε πελάτη. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα και σε ευχαριστημένους πελάτες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ενισχύσουμε το εταιρικό σας προφίλ καθώς και τα κέρδη σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε μία προσφορά προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SNS Agency - Marketing

Marketing - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η SNS - Social Network Support, αναλαμβάνει το σχεδιασμό της στρατηγικής marketing, της επιχείρησης σας. Ειδικευόμαστε σε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών για επιχειρήσεις όπως τα Social Media Marketing & Strategy, Adwords, διαχείριση περιεχομένου και κοινότητας, E-mail Marketing & Newsletters αλλά και στη δημιουργία Mobile Apps. Το μεγάλο πελατολόγιο μας, απαρτίζεται από ποικίλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον εμπορικό τομέα. Χτίζουμε αποτελεσματικές σχέσεις με το κοινό της κάθε επιχείρησης, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις δραστηριότητες της. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εγγυημένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κωνσταντινίδης - Marketing

Marketing - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας, Digiverse, δραστηριοποιείται στον κλάδο του marketing επί σειρά ετών, διαθέτοντας ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, όλων των ειδικοτήτων. Αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την εταιρεία σας σύμφωνα με τις ανάγκες, την πολιτική και το προφίλ της εταιρείας σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει να σας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Βασικός στόχος είναι οι πελάτες να μην είναι περιστασιακοί και να υπάρξει συνεργασία, ξανά, στο μέλλον. Περιμένουμε καθημερινά να γνωρίσουμε την εταιρεία σας και να εξασφαλίσουμε την προώθηση που επιθυμεί άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Istopolis Group - Marketing

Marketing - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η Istopolis Group, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη marketing στρατηγική της εταιρείας σας. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του marketing και του διαδικτύου από το 1999. Την επιχείρηση μας, έχουν εμπιστευθεί τα μεγαλύτερα brands, οργανισμοί και εταιρείες ανά την Ελλάδα, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Χαρακτηριζόμαστε ως συνεπείς και υπεύθυνοι από τους πελάτες μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε ότι θα σας παραδώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας καθώς και των εσόδων της εταιρείας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dizzy Panda - Marketing

Marketing - Αθήνα Αττική 105 52

Η Dizzy Panda, προσφέρει υπηρεσίες marketing για τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους κλάδους πολυεθνικών εταιρειών και έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 350 διαφορετικά projects, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να υλοποιήσουμε προγράμματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για εσάς επιτυχημένα αποτελέσματα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να αναλάβουμε υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης με στόχο να ενισχύσουμε το εταιρικό σας προφίλ και τους στόχους σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

2i Power Prolight - Marketing

Marketing - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία 2i Power Prolight, προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες marketing για τις ανάγκες της εταιρείας σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη στον κλάδο του marketing με πολυετή εμπειρία στον χώρο του διαδικτύου. Η πελατοκεντρική μας νοοτροπία, μας οδηγεί στο να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.Συνδυάζουμε πολυετή πείρα με εξειδικευμένο προσωπικό και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εγγυημένα αποτελέσματα. Βρισκόμαστε καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από τις τιμές όσο και από την επιτυχία στους στόχους σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βαρυτιμίδης - Marketing

Marketing - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Upmate, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing της επιχείρησής σας. Δραστηριοποιούμαστε στη Θεσσαλονίκη, από το 2001 και αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών γύρω από την κατασκευή και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, με στόχο την επιτυχημένη προώθηση της εταιρείας σας. Χαρακτηριζόμαστε από σοβαρότητα και επαγγελματικότητα, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η εξασφάλιση υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και να εξασφαλίσουμε για εσάς την προώθηση που επιθυμείτε. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα δικαιωθείτε από αυτή την επιλογή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάριος Ηλιόπουλος - Marketing

Marketing - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

H εταιρεία μας αναλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων διαδικτυακών λύσεων, που σχετίζονται με την επιχείρησή σας και μπορεί να σας προσφέρει και υπηρεσίες digital marketing, άμεσα και οικονομικά. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες της επιχείρησή σας, τους στόχους σας και φυσικά τις δυνατότητες σας. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα, που θα σας εκπλήξουν, θετικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Webdesign 365 - Marketing

Marketing - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Webdesign365, προσφέρει υπηρεσίες marketing και προώθησης επιχειρήσεων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των νέων τεχνολογιών και του Internet Marketing. Προσφέρουμε λύσεις για το Brand Design και τη δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας. Η εξατομίκευση αναγκών, η υψηλή ποιότητα εργασίας και η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, έχει συντελέσει στη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού ικανοποιημένων πελατών. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζω επιτυχημένα αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Μιχελής - Marketing

Marketing - Δάφνη Αττική 172 35

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να προωθήσει την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και να σας βοηθήσει να πιάσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Άρα αναλαμβάνουμε και την διεξαγωγή της digital marketing καμπάνιας σας, άμεσα και επαγγελματικά! Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ και του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχοντας εργαστεί για μεγάλες εταιρείες του χώρου. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες της επιχείρησή σας, τους στόχους σας και φυσικά τις δυνατότητες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Διαμάντης - Marketing

Marketing - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία, Impulse, προσφέρει λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για την στρατηγική μάρκετινγκ της επιχείρησης σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τζίρο της εταιρείας σας. Είμαστε έντονα παθιασμένοι με τις δυνατότητες που παρέχουν η διαφήμιση και το διαδίκτυο, εμπλουτίζοντας τις ζωές των συνεργατών και των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Vanzel Mpalkonis - Marketing

Marketing - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για το marketing της εταιρείας σας. Είμαι πιστοποιημένος Adobe Expert, πτυχιούχος στο Digital Art and Design, με βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το δημιουργικό μας γραφείο, Illusion Design, δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής προβολής προϊόντων, για 7 χρόνια, στην περιοχή της Καλλιθέας. Έχω συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες, παγκοσμίου βεληνεκούς και είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις πρωτότυπες αλλά ταυτόχρονα απλές, για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μου. Στοχεύω στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους και εγγυόμαστε την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Manos Fergadis - Marketing

Marketing - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία ιστοσελίδων και την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, που έχει ανάγκη η κάθε επιχείρηση. Μελετάμε την εταιρία και τους στόχους σας, βρίσκουμε μαζί τους κατάλληλους τρόπους προώθησης της σελίδας σας και στήνουμε την διαδικτυακή σας καμπάνια σε Google ή Social Media, ενώ παράλληλα μπορούμε να αναλάβουμε και την προώθηση της εταιρείας σας, μέσω email marketing καμπάνιας. Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες από την Google για διαφήμιση στο διαδίκτυο. Επιλέξτε μας για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη μάρκετινγκ καμπάνια και να αναδειχθείτε διαδικτυακά σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Marketing