20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


Δημήτρης Γκιωνάκης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία, Mr PC Doctor, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για τον σχεδιασμό του εταιρικού σας λογοτύπου. Εξειδικευόμαστε στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και γραφιστικής. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς και η αγάπη για αυτό που κάνουμε μας παρακινούν να δίνουμε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του εκάστοτε πελάτη. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε μία προσφορά προσαρμοσμένη για εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Αρβανίτης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Πειραιάς Αττική 185 32

H Naftilosweb.gr είναι το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας Naftilos Technology Stores, αναλαμβάνοντας την κατασκευή εταιρικής ταυτότητας και τον σχεδιασμό του logo της επιχείρησης σας. Διαθέτουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε απαίτηση έχει να κάνει με την ανάπτυξη και την υλοποίηση εφαρμογών μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Αντιμετωπίζουμε τα στάδια σχεδιασμού ως μοναδικά και συνεργαζόμαστε πάντοτε ενεργά με τους πελάτες μας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να καλύπτει τις προσδοκίες τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμητρα Μαυροειδή - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Προγραμματισμού, της Γραφιστικής και του Digital Marketing και μπορώ να αναλάβω τον επιτυχημένο σχεδιασμό της εταιρικής σας καμπάνιας. Έχοντας υλοποιήσει πλειάδα έργων, είμαι σε θέση να αναλάβω την εξ’ ολοκλήρου πραγματοποίηση projects, αλλά και να λειτουργήσω επεμβατικά σε ήδη υπάρχοντα, με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίησή τους. Μπορώ να αναλάβω και την δημιουργία του εταιρικού σας λογοτύπου. Θέλετε να αποκτήστε νέους πελάτες με την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας; Είμαι ο κατάλληλος συνεργάτης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Digital Wise - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και μπορούμε να αναλάβουμε και την γραφιστική υπηρεσία, που έχετε ανάγκη. Αναλαμβάνουμε και την δημιουργία του εταιρικού σας λογοτύπου, άμεσα και οικονομικά! Έχουμε συνεργαστεί αυτά τα χρόνια με μεγάλους πελάτες και σε μεγάλα projects. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες Digital Marketing και web consulting με τρόπο τέτοιο, που θα είναι κέρδος και για τις δύο μεριές. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι οι προσιτές τιμές και η ολοκλήρωση του έργου, σύμφωνα με ότι έχει προσυμφωνηθεί με τον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SNS Agency - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η SNS - Social Network Support, σχεδιάζει και δημιουργεί την εταιρική σας ταυτότητα και το logo της επιχείρησης σας. Ειδικευόμαστε σε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως τα Social Media Marketing & Strategy, Adwords, διαχείριση περιεχομένου και κοινότητας, E-mail Marketing & Newsletters αλλά και στη δημιουργία Mobile Apps. Το μεγάλο πελατολόγιο μας, απαρτίζεται από ποικίλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον εμπορικό τομέα. Χτίζουμε αποτελεσματικές σχέσεις με το κοινό της κάθε επιχείρησης, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις δραστηριότητες αυτής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σκούφος - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαστε μια ομάδα συνεργατών που με βάση την αισθητική, τις πρωτότυπες ιδέες, την ποιότητα και τη γνώση έχουμε καταφέρει να δώσουμε άριστα αποτελέσματα γραφιστικών εργασιών, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε και ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημιουργίας logo, με επαγγελματισμό και άμεση εξυπηρέτηση. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε απόλυτα τους πελάτες μας και να αναπτύξουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Καντζέλης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρία μας, NopServices ειδικεύεται στον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας και logo άμεσα και οικονομικά. Παράλληλα μπορούμε να σας προσφέρουμε και πληθώρα άλλων υπηρεσιών όπως είναι και η παροχή μιας ολοκληρωμένης και σύμφωνης με τις ανάγκες σας, διαφημιστικής καμπάνιας. Σκοπός μας είναι να εκθέσουμε αποτελεσματικά την επιχείρηση σας στην παγκόσμια κοινότητα του Διαδικτύου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να επωφεληθούν οι πελάτες μας και δεσμευόμαστε στην προώθηση και ανάπτυξη της επιχείρησης που αναλαμβάνουμε. Η άριστη εργασία που πραγματοποιούμε σε συνδυασμό με την συνεχή υποστήριξη στο έργο, φέρνει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MANOS PAPADIAMANTIS - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας και logo άμεσα και οικονομικά, προσφέροντάς σας όμορφα αισθητικά και άκρως λειτουργικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού και της γραφιστικής επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά, λειτουργικά και όμορφα αισθητικά αποτελέσματα προβολής, στο Διαδίκτυο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dizzy Panda - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Αθήνα Αττική 105 52

Η Dizzy Panda, αναλαμβάνει την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας καθώς και τον σχεδιασμό του logo της επιχείρησης σας. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους κλάδους πολυεθνικών εταιρειών και έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 350 διαφορετικά projects, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να δημιουργούμε πρόσφορο έδαφος στο οποίο θα κινηθεί ο επιχειρηματίας, παρέχοντας του λύσεις και προβλέψεις για όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Μάριος Γαλανάκης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, OpticWeb, αναλαμβάνει την διαμόρφωση της εταιρικής σας ταυτότητας και τη δημιουργία του λογότυπου της επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των σχεδιαστικών υπηρεσιών και στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, σε οτιδήποτε έχει σχέση με την προώθηση και την προβολή. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τους καλύτερους συνεργάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, το μεράκι και η αγάπη για την κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Foto Corfu - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Foto Corfu, αναλαμβάνει εργασίες γραφιστικής και δημιουργίας γραφικών. Μπορούμε να προσφέρουμε και υπηρεσίες διαχείρισης της εταιρικής σας ταυτότητας, αλλά και να δημιουργήσουμε το εταιρικό λογότυπο που επιθυμείτε. Δραστηριοποιούμαστε από το 1962 στον χώρο της φωτογραφίας και κύριο γνώρισμα μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η αγάπη μας για το αντικείμενο. Στόχος μας είναι η δημιουργία γραφικών υψηλής ποιότητας για τη χρήση που θέλετε εσείς. Μας χαρακτηρίζει ο ζήλος για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος, καθώς και η υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Κοντίτσης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω μία ευρεία γκάμα εργασιών γραφιστικής, όπως η δημιουργία λογότυπου, ο σχεδιασμός μακέτας και κάθε είδους δημιουργικού. Βρίσκομαι στον κλάδο της γραφιστικής για πολλά έτη με αποτέλεσμα να μπορώ να αφουγκράζομαι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και να μπορώ να του προσφέρω λύσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Παπαναστασίου - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Αθήνα Αττική 105 52

Η DiGiArt, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τον σχεδιασμό του logo της επιχείρησης σας καθώς και τη γενική διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας. Απολαμβάνω την εργασία μας και μας αρέσει η ποιοτική, πρωτότυπη και φρέσκια δουλειά. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια που δείχνω στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης του έργου. Θα είναι χαρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KATERINA PAPADOPOULOU - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Πειραιάς Αττική 185 32

Το δημιουργικό γραφείο, Designers on-call, αναλαμβάνει τη δημιουργία του εταιρικού σας logo και ταυτότητας. Δραστηριοποιούμαστε για 15 χρόνια στον χώρο της σχεδίασης και του brand development και η εξειδικευμένη ομάδα μας, εγγυάται αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Χαρακτηριζόμαστε για τη συνέπεια μας στους χρόνους παράδοσης και την υπευθυνότητα μας σχετικά με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Β.Φ. ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία Β.Φ. ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του προφίλ και του λογότυπου της εταιρείας σας. Η μακρόχρονη εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των έργων μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να μας αναθέσετε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σχεδιασμός λογότυπου  - 20 επαγγελματίες για Logo