20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


ΤΑΣΟΣ ΒΙΓΚΛΙΑΡΗΣ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία, HAVE FUN, προσφέρει υπηρεσίες γραφιστικής και σχεδιασμού γραφικών, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε και το εταιρικό σας λογότυπο. Είμαστε μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου και ενώνοντας τους κλάδους ειδίκευσης μας μπορούμε να παρέχουμε ύψιστης ποιότητας αποτελέσματα, για τις ανάγκες διαφήμισης της εταιρείας σας, στο διαδίκτυο. Θα χαρούμε να ζητήσετε προσφορά και να επικοινωνήσουμε μαζί σας, με σκοπό να παρέχουμε τα αποτελέσματα που ψάχνατε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σίλα Παπαδοπούλου - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Γλυφάδα Αττική 166 75

Παρέχω ποιοτικές λύσεις για την διαμόρφωση της εταιρικής σας ταυτότητα και τον σχεδιασμό του logo της επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της γραφιστικής και της διαδικτυακής προβολής. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια ως προς τους χρόνου παράδοσης και η υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Πονηράκος - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω την δημιουργία εταιρική ταυτότητας και τον σχεδιασμό του logo της επιχείρησης σας, γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα μυστικά της επιτυχίας μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η ειλικρίνεια, αλλά και η απόλυτη αφοσίωση που δείχνω στους πελάτες μου, από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση αφού έχει ολοκληρωθεί το έργο. Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες τους είναι αυτό που κάνει και εμένα υπερήφανο για τη δουλειά μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Βακρινός - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα γραφιστικής και σχεδιασμού των δημιουργικών της εταιρίας σας και μπορώ να αναλάβω και τον επαγγελματικό σχεδιασμό του εταιρικού σας λογοτύπου.Έχοντας σπουδάσει Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά και Φωτογραφία που είναι το πάθος μου, είμαι σε θέση να αναλάβω πολλαπλές εργασίες για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Έχοντας πάθος με την δουλειά μου, κάθε εργασία που αναλαμβάνω χαρακτηρίζεται από μοναδικά στοιχεία που ταιριάζουν στο τι ζητάει ο κάθε πελάτης, με γνώμονα πάντα τις τάσεις τής μοντέρνας γραφιστικής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την κατασκευή της ταυτότητας της εταιρείας σας, σχεδιάζοντας το logo αλλά και παρέχοντας υπηρεσίες προβολής και διαφήμισης. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και δραστηριοποιούμαι στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Εργάζομαι ως Full Stack Web Developer στην εταιρία μου. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω την αντιμετωπίζω διαφορετικά και αναπτύσσω συγκεκριμένες τεχνικές προκειμένου να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κατωπόδης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Λευκάδα Ιόνιοι Νήσοι 311 00

Με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των διαδικτυακών υπηρεσιών, η εταιρία μας Astrate Media, αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των προσωπικών αλλά και των επιχειρησιακών σας αναγκών. Η πολύ έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Kostis Moustakas - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω τον σχεδιασμό του εταιρικού σας λογοτύπου, αλλά και την διαχείριση της εταιρικής σας ταυτότητας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της γραφιστικής και πληροφορικής και διαθέτω βαθιά τεχνογνωσία των παραπάνω κλάδων. Μπορώ να καλύψω τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες σε μία πληθώρα υπηρεσιών διαφήμισης ή δημιουργίας. Θα είναι χαρά μου να με επιλέξετε και υπόσχομαι πως το αποτέλεσμα της εργασίας μου θα είναι αντάξιο των απαιτήσεων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Foto Corfu - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Foto Corfu, αναλαμβάνει εργασίες γραφιστικής και δημιουργίας γραφικών. Μπορούμε να προσφέρουμε και υπηρεσίες διαχείρισης της εταιρικής σας ταυτότητας, αλλά και να δημιουργήσουμε το εταιρικό λογότυπο που επιθυμείτε. Δραστηριοποιούμαστε από το 1962 στον χώρο της φωτογραφίας και κύριο γνώρισμα μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η αγάπη μας για το αντικείμενο. Στόχος μας είναι η δημιουργία γραφικών υψηλής ποιότητας για τη χρήση που θέλετε εσείς. Μας χαρακτηρίζει ο ζήλος για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος, καθώς και η υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κανελλόπουλος - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για τη δημιουργία γραφικών για εταιρίες αλλά και ιδιωτική χρήση και μπορώ να αναλάβω και την επαγγελματική δημιουργία logo. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο της γραφιστικής και μπορώ να γνωρίζω τις απαιτήσεις των πελατών αλλά και να τους προσφέρω προτάσεις που θα είναι αισθητικά όμορφες. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Σιδεράκης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνουμε κάθε διαδικτυακή υπηρεσία, άρα και σχεδίαση της εταιρικής σας ταυτότητας καθώς και του logo της εταιρείας σας με γνώμονα την επίτευξη των εταιρικών σας επιθυμιών. Δημιουργούμε σχέδια εντυπωσιακά και ευφάνταστα με εντυπωσιακό σχεδιασμό και στόχος μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή ανώτερων ποιοτικά εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Γκίκα - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Αιγάλεω Αττική 122 42

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του graphic design επί σειρά ετών και διαθέτουμε έμπειρη ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών που μπορούν να ολοκληρώσουν το εκάστοτε έργο, που κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη, ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Μπορούμε να ασχοληθούμε με επαγγελματισμό και με την διαχείριση της εταιρικής σας ταυτότητας και με το σχεδιασμό του εταιρικού σας logo. Ερχόμαστε σε επαφή με τον πελάτη και αναγνωρίζουμε τις πραγματικές του ανάγκες. Ο στόχος είναι, κάθε επιχείρηση να μπορεί να έχει το αισθητικό αποτέλεσμα, που επιθυμεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

S.C.S. KnowHow - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Είμαστε η πρώτη σας επιλογή στις υπηρεσίες σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας και Logo και γενικότερα στον τομέα της γραφιστικής με ιδιαίτερα συμφέρουσες και οικονομικές προτάσεις. Αναλαμβάνω με επαγγελματισμό και με μεγάλη επιτυχία και τις ψηφιακές εκτυπώσεις, που επιθυμείτε, και διάφορες άλλες εργασίες, σεβόμενος πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Ολοκληρώνω τις εργασίες μου, σεβόμενος πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και της κάθε εταιρίας. Επιλέξτε με για επαγγελματικά και άκρως λειτουργικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Κοντίτσης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω μία ευρεία γκάμα εργασιών γραφιστικής, όπως η δημιουργία λογότυπου, ο σχεδιασμός μακέτας και κάθε είδους δημιουργικού. Βρίσκομαι στον κλάδο της γραφιστικής για πολλά έτη με αποτέλεσμα να μπορώ να αφουγκράζομαι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και να μπορώ να του προσφέρω λύσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Περιστέρι Αττική 121 34

Η iNTERAD, προσφέρει αισθητικά όμορφες λύσεις για τα γραφικά της επιχείρησης σας και για το σχεδιασμό του λογότυπου της, ενώ ασχολούμαστε και με την επαγγελματική διαχείρηση της εταιρικής σας ταυτότητας. Δραστηριοποιούμαστε από το 2000 στον χώρο των διαδικτυακών εφαρμογών και της γραφιστικής. Θεμελιώδη χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας, είναι η γνώση των τεχνολογιών διαδικτύου, καθώς και η συγκεκριμένη ανάλυση και προσέγγιση της κάθε περίπτωσης, ξεχωριστά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Computer Express Aid - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρία μας, Computer Express Aid, αναλαμβάνει για εσάς από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη εργασία για την εικόνα της εταιρίας σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την κατάλληλη λύση στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σχεδιασμός λογότυπου  - 20 επαγγελματίες για Logo
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…