Μερεμέτια Πειραιάς

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους τεχνίτες του χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί να προτιμήσεις έναν επαγγελματία για  τα μερεμέτια του σπιτιού σου;

Τα μερεμέτια και οι μικρές επισκευές στο σπίτι, παρουσιάζονται καθημερινά καθώς η φθορά του χρόνου και η καθημερινή χρήση, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στους χώρους του σπιτιού.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν μόνοι τους, τα μερεμέτια στο σπίτι τους, καθώς θεωρούν ότι θα γλιτώσουν περιττά έξοδα. Όμως αυτή η πρωτοβουλία συχνά έχει αρνητικές επιπτώσεις που ένας ιδιώτης δεν μπορεί να προβλέψει.

4 λόγοι που χρειάζεσαι επαγγελματία για τα μερεμέτια του σπιτιού σου

Ζητήσαμε τους εξειδικευμένους τεχνίτες της πλατφόρμας μας, να μας εξηγήσουν γιατί ακόμη και για τα μερεμέτια, επιβάλλεται η επισκευή από έμπειρο μάστορα για μερεμέτια:

Πρόληψη για μελλοντική ζημιά

Είτε αφορά μερεμέτια για σοβάτισμα, είτε μερεμέτια για πλακάκια είτε μερεμέτι για τοίχο, ο επαγγελματίας τεχνίτης μπορεί άμεσα να διορθώσει το πρόβλημα και να φροντίσει ώστε να μην προκληθεί χειρότερη ζημιά στο μέλλον.

Αποφυγή μεγέθυνσης της ζημιάς

Οι ερασιτέχνες τεχνίτες-ιδιοκτήτες, στην προσπάθειά τους να λύσουν άμεσα το πρόβλημα, μπορεί να προκαλέσουν περισσότερη φθορά που η επισκευή της θα κοστίσει τα διπλάσια χρήματα.

Χρήση υλικών υψηλής ποιότητας

Οι επαγγελματίες μάστορες για μερεμέτια, μπορούν να διασφαλίσουν την αντοχή στο μερεμέτι που πραγματοποίησαν με τα υλικά εγγυημένης ποιότητας που χρησιμοποιούν. Ειδικά σε μερεμέτια που αφορούν κεραμίδια, υπόστεγα και πόρτες, αποτελεί αδήριτη ανάγκη η προσεκτική αντικατάσταση ή επισκευή τους, ώστε να μην διακινδυνεύσουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Συνεργασίες με τις καλύτερες τεχνικές εταιρείες

Οι μάστορες, συνεργάζονται με τις καλύτερους εταιρείες και μπορούν να σου εξασφαλίσουν υλικά που επιθυμείς στην ποιότητα που τα επιθυμείς. Ένας ερασιτέχνης, μπορεί να χρησιμοποιήσει υλικά δεύτερης διαλογής που δεν θα αντέξουν στον χρόνο και το τελικό κόστος για το μερεμέτι θα ξεπεράσει το προβλεπόμενο.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες, διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να αναλάβουν την άμεση και ασφαλή επισκευή της ζημιάς που έχει προκληθεί στον χώρο.

Για το κάθε μερεμέτι, απαιτείται εξειδικευμένος χειρισμός και εξοπλισμός ώστε να μην χειροτερέψει το πρόβλημα.

Οι μάστορες για τα μερεμέτια του σπιτιού, από την πρώτη επαφή με την ζημιά θα αντιληφθούν το πρόβλημα και τον τρόπο αντιμετώπισής του.

Θα διασφαλίσουν την άμεση επισκευή και την μακροχρόνια αντοχή στην φθορά του χρόνου ενώ παράλληλα θα σας γλιτώσουν από κακοτεχνίες και από μελλοντικά έξοδα.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στα μερεμέτια, αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα μικροεπισκευών που μπορεί να χρειαστεί κανείς για το σπίτι ή το γραφείο του.

Τι είδους μερεμέτια αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες μας;

 • Κτισίματα
 • Γκρεμίσματα
 • Σοβατίσματα
 • Επισκευές ρωγμών
 • Επισκευή σπασιμάτων
 • Αλλαγή σε μεντεσέδες, πάγκους, πορτάκια & λεκάνες
 • Μικροφθορές σε έπιπλα & κουφώματα
 • Βαψίματα
 • Κεραμίδια
 • Πάνελ
 • Πλακάκια
 • Γυψοσανίδες
 • Παντζούρια
 • Ρολά
 • Υπόστεγα
 • Περιποίηση του χώρου

Οποιαδήποτε μικροεπισκευή προκύψει στο σπίτι ή το γραφείο σου, μην πάρεις προσωπική πρωτοβουλία για να την επισκευάσεις.

Στο Douleutaras.gr, θα βρεις επαγγελματίες μάστορες στα μερεμέτια, οι οποίοι μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε μερεμέτι, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας και μείνε ήσυχος για το μερεμέτι του σπιτιού ή του γραφείου σου.

Καταχώρησε την εργασία σου και πραγματοποίησε το μερεμέτι άμεσα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
204 αξιολογήσεις
Σωστός επαγγελματίας, ευγενικός, ήρθε στην ώρα του, αφιέρωσε χρόνο, αποτελεσματικός. Τον ευχαριστώ όπως και το douleutaras.gr!
ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Η ποιότητα της εργασίας εξαιρετική,η τυπικότητά του στα ραντεβού όπως πρέπει να είναι για κάθε σωστό επαγγελματία , αλλά και στο χρονικό ...
Mastoras
119 αξιολογήσεις
Ήρθε ένας πλάκας για να μ βάλει πλακακια στο μπαλκονι και 2 παιδιά που μου γκρέμισαν το μπανιο. Και οι 3 ήταν πολύ καλοί. Με το μπαλκόνι ...
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Σωστός επαγγελματίας και γρήγορος στην παράδοση της εργασίας που ανέλαβε.
Πρόδρομος Γ.
103 αξιολογήσεις
Ο κύριος Γιακουμόγλου ανέλαβε την κατασκευή της ντουλάπας μου. Η τίμη που μου έδωσε ήταν η πιο ανταγωνιστική και υπήρχε πολύ καλη συνενόη...
Ηλίας Σ.
72 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός τεχνίτης, πολύ καλή τιμή, αξιόπιστος, ευγενέστατος και γρήγορος! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !
Σχετικά άρθρα
Μετακομίζοντας για πρώτη φορά μόνος/-η σίγουρα θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Τα έπιπλα, τα κουζινικά και τα είδη μπάνιου
Μία ανακαίνιση σπιτιού, καταστήματος ή γενικά της επιχείρησής σου, μπορεί να επιδράσει θετικά σε πολλαπλά επίπεδα
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει