Ξυλουργοί Ζωγράφου - Ξυλουργικές Κατασκευές

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους ξυλουργούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Σε ποιες εργασίες είναι απαραίτητος ένας επαγγελματίας ξυλουργός στου Ζωγράφου;

Οι ξυλουργικές κατασκευές έχουν ένα μοναδικό στυλ και προσδίδουν στο χώρο μία μοναδική πινελιά. Για αυτό το λόγο δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα αλλά προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τις αλλαγές της.

Ο ξυλουργός είναι ένας τεχνίτης που καλύπτει ένα τεράστιο εύρος εργασιών και η εργασία του μπορεί να χωριστεί σε πολλές επιμέρους κατηγορίες.

Γιατί να μην κάνεις μόνος σου τις ξυλουργικές εργασίες;

Tο ξύλο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο υλικό και χρειάζεται εκτενή τεχνογνωσία και εμπειρία. Λόγω οικονομίας,  προσπαθούμε να παρακάμψουμε τον κατάλληλο επαγγελματία και αυτοσχεδιάζουμε μόνοι μας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη βλάβη του επίπλου μας και σε πιο κοστοβόρα προβλήματα.

Ο ξυλουργός διαθέτει τις γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να σου εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί, άμεσα και οικονομικά.

Ο ξυλουργός είναι ένας τεχνίτης με υψηλό επίπεδο τεχνικών γνώσεων και η εργασία του πολλές φορές αποτελεί πραγματική τέχνη. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες ξυλουργούς μας στου Ζωγράφου και μας ανέφεραν τις εργασίες τις οποίες πρέπει να αναθέσεις σε έναν αξιόπιστο επαγγελματία ξυλουργό.

Ξυλουργικές εργασίες φινιρίσματος

Ένας έμπειρος ξυλουργός μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με ξύλο στο εσωτερικό του σπιτιού σου ή του καταστήματός σου. Έτσι μπορεί να αναλάβει την ολική ανακαίνιση ενός καταστήματος, την κατασκευή ξύλινων ραφιών, ντουλαπιών, πάγκων και πατωμάτων για ένα σπίτι αλλά και την κατασκευή γραφείου.

Βαριές ξυλουργικές εργασίες

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν μεγάλες ξύλινες κατασκευές όπως είναι η δημιουργία του σκελετού ενός κτιρίου, η κατασκευή προκάτ σπιτιών, κλπ.

Αναπαλαίωση επίπλων

Η αναπαλαίωση αποτελεί μία μοναδική ξυλουργική κατηγορία ή οποία έχει αναχθεί σε τέχνη. Πολλοί διαθέτουμε ξεχωριστά παλιά έπιπλα που θέλουμε να διατηρήσουμε αλλά και να αναδείξουμε, είτε επειδή έχουν συναισθηματική αξία είτε επειδή έχουν οικονομική αξία. Ένας έμπειρος ξυλουργός μπορεί να μεταμορφώσει και να φέρει στην παλιά του δόξα οποιοδήποτε έπιπλο- αντίκα.

Ξύλινα κουφώματα

Η γοητεία των ξύλινων κουφωμάτων μαζί με τα πολλά πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν είναι αναμφισβήτητη. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας ξυλουργός μπορεί να αναλάβει την κατασκευή ή επισκευή ξύλινων κουφωμάτων όπως πόρτες, παράθυρα και παντζούρια για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Επισκευή και συντήρηση επίπλων

Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται εργασίες για την κατασκευή βιβλιοθηκών, τραπεζιών, κρεβατιών, αλλά και εργασίες όπως το λουστράρισμα, το βάψιμο και η αναπαλαίωση επίπλων.

Βρες αξιόπιστο ξυλουργό για τη δική σου εργασία στου Ζωγράφου!

Για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία και αν χρειάζεσαι, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για να σε εξυπηρετήσει. Οι αξιολογημένοι ξυλουργοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και μπορούν να μετατρέψουν το ξύλο σε ότι έχεις φανταστεί.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για κόστος από τους καταλληλότερους επαγγελματίες για σένα, στου Ζωγράφου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ξυλουργοί για το 2019

Οι επαγγελματίες ξυλουργοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
Μάριος Π.
8 αξιολογήσεις
Είμαι πολύ ευχαριστημένος, εξυπηρετήθηκα άμεσα!
Βαγγέλης Μ.
50 αξιολογήσεις
Ταχύτητα ανταπόκρισης ικανοποιητική, ευγένεια και λογικές τιμές. Ζήτησα να μου φτιάξουν εξωτερικές εργασίες. Πλακόστρωση σε κήπο, γκρέμισ...
Δημήτριος Σ.
31 αξιολογήσεις
Όλα μια χαρά. Έγιναν όπως συμφωνήθηκαν.
Ιωάννης Μ.
10 αξιολογήσεις
Είχα πρόβλημα με τη σκεπή στο μπαλκόνι μου. Ο κύριος Γιάννης ήταν εξυπηρετικός και γρήγορα διαθέσιμος. Ότι συμφωνήσαμε το έκανε στην τιμή...
Παναγιώτης Λ.
10 αξιολογήσεις
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Σχετικά άρθρα
To ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας υλικά για όλες τις εποχές του χρόνου και φυσικά για κάθε έναν από τους χώρους του σπιτιού.
Το ξύλο, αν και τελευταίο στις προτιμήσεις των καταναλωτών τη σύγχρονη εποχή, αποτέλεσε το πρώτο υλικό για τη κάλυψη των ανοιγμάτων
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει