Ξυλουργοί Μαρούσι - Ξυλουργικές Κατασκευές

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους ξυλουργούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πότε θα καλέσεις έναν έμπειρο ξυλουργό στο Μαρούσι;

Το ξύλο, είναι ένα εντυπωσιακό υλικό που όλοι θαυμάζουν. Όσα χρόνια και να περάσουν οι ξύλινες κατασκευές με την ποιότητα, την αντοχή και την ομορφιά τους δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Μερικές φορές για λόγους οικονομίας προσπαθούμε να παρακάμψουμε τον κατάλληλο επαγγελματία και αυτοσχεδιάζουμε μόνοι μας. Ωστόσο, το ξύλο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο υλικό και χρειάζεται εκτενή τεχνογνωσία και εμπειρία.

Όσο και να πιάνουν τα χέρια σου και να ασχολείσαι με διάφορες κατασκευές, είναι κάποια πράγματα που απλά δεν μπορείς να τα κάνεις μόνος. Ο ξυλουργός διαθέτει τις γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να σου εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί, άμεσα και οικονομικά.

Αν είσαι και εσύ λάτρης του ξύλου, δες ποιες είναι οι εργασίες για τις οποίες πρέπει να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία ξυλουργό.

Επισκευή και συντήρηση επίπλων

Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται εργασίες για την κατασκευή βιβλιοθηκών, τραπεζιών, κρεβατιών, αλλά και εργασίες όπως το λουστράρισμα, το βάψιμο και η αναπαλαίωση επίπλων.

Βαριές ξυλουργικές εργασίες

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν μεγάλες ξύλινες κατασκευές όπως είναι η δημιουργία του σκελετού ενός κτιρίου, η κατασκευή προκάτ σπιτιών, κλπ.

Ξυλουργικές εργασίες φινιρίσματος

Ένας έμπειρος ξυλουργός μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με ξύλο στο εσωτερικό του σπιτιού σου ή του καταστήματός σου. Έτσι μπορεί να αναλάβει την ολική ανακαίνιση ενός καταστήματος, την κατασκευή ξύλινων ραφιών, ντουλαπιών, πάγκων και πατωμάτων για ένα σπίτι αλλά και την κατασκευή γραφείου.

Αναπαλαίωση επίπλων

Η αναπαλαίωση αποτελεί μία μοναδική ξυλουργική κατηγορία ή οποία έχει αναχθεί σε τέχνη. Πολλοί διαθέτουμε ξεχωριστά παλιά έπιπλα που θέλουμε να διατηρήσουμε αλλά και να αναδείξουμε, είτε επειδή έχουν συναισθηματική αξία είτε επειδή έχουν οικονομική αξία. Ένας έμπειρος ξυλουργός μπορεί να μεταμορφώσει και να φέρει στην παλιά του δόξα οποιοδήποτε έπιπλο- αντίκα.

Ξύλινα κουφώματα

Η γοητεία των ξύλινων κουφωμάτων μαζί με τα πολλά πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν είναι αναμφισβήτητη. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας ξυλουργός μπορεί να αναλάβει την κατασκευή ή επισκευή ξύλινων κουφωμάτων όπως πόρτες, παράθυρα και παντζούρια για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία και αν χρειάζεσαι, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για να σε εξυπηρετήσει. Οι αξιολογημένοι ξυλουργοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και μπορούν να μετατρέψουν το ξύλο σε ότι έχεις φανταστεί.

Καταχώρησε την εργασία σου μέσα σε λίγα λεπτά και πάρε προσφορές για κόστος από τους καταλληλότερους επαγγελματίες για σένα στο Μαρούσι!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ξυλουργοί για το 2018

Οι επαγγελματίες ξυλουργοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Διαμαντής Μανικόπουλος
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας!
Παναγιώτης Στανίτσας
3 αξιολογήσεις
Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
22 αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Μάριος Παναγόπουλος
8 αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά, πολύ καλή συνεργασία!
Βασίλης Συμινής
1 αξιολόγηση
Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση του κυρίου Συμινή!
Lion Group - Στέλιος Φρατζεσκάκης
1 αξιολόγηση
Πολύ εξυπηρετικός επαγγελματίας, είμαι ικανοποιημένος από την εργασία του!
Σχετικά άρθρα
To ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας υλικά για όλες τις εποχές του χρόνου και φυσικά για κάθε έναν από τους χώρους του σπιτιού.
Το ξύλο, αν και τελευταίο στις προτιμήσεις των καταναλωτών τη σύγχρονη εποχή, αποτέλεσε το πρώτο υλικό για τη κάλυψη των ανοιγμάτων
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει