Ξυλουργοί Κυψέλη - Ξυλουργικές Κατασκευές

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους ξυλουργούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί να επιλέξεις έναν ξυλουργό για κατασκευές επίπλων;

Σκέφτεσαι να κατασκευάσεις μόνος σου τα έπιπλα του σπιτιού σου; Όσο δημιουργικός κι αν είσαι, κανείς δεν ξέρει καλύτερα την τέχνη του ξύλου από έναν επαγγελματία ξυλουργό. Τα ξύλινα έπιπλα, απαιτούν μοναδικό χειρισμό ώστε να έχουν την τελική μορφή που βλέπεις γύρω σου σε μαγαζιά και σπίτια.

Οι ξυλουργοί μας, αναλαμβάνουν κατασκευές, επισκευές και συντηρήσεις ξύλινων επίπλων και εξυπηρετούν  όλη την Κυψέλη. Τα πλεονεκτήματα που έχεις να κερδίσεις από την ανάθεση των ξυλουργικών κατασκευών σου σε έναν έμπειρο μαραγκό είναι πολλά. Διάβασε παρακάτω και ανακάλυψε τους λόγους που πρέπει να επιλέξεις έναν ξυλουργό για την κατασκευή των επίπλων σου.

Μοναδικές Κατασκευές: Σίγουρα στην αγορά, υπάρχουν αμέτρητα σχέδια σε ξύλινα τραπέζια, βιβλιοθήκες, ράφια κ.α. Επίσης, είναι βέβαιο ότι και στο διαδίκτυο θα βρεις βίντεο για το πως να τα δημιουργήσεις. Οι επαγγελματίες ξυλουργοί, δημιουργούν όμως πρωτότυπα έπιπλα με μοναδικά σχέδια που δεν υπάρχουν στο εμπόριο. Το έπιπλο που θα αποκτήσεις, μπορείς να είναι ένα έργο τέχνης, το οποίο θα το έχεις για πολλά χρόνια.

Γερή & Ανθεκτική Κατασκευή: Ακόμη κι αν καταφέρεις να δημιουργήσεις το ξύλινο έπιπλο των ονείρων σου (κρεβάτι, ντουλάπια, γραφείο), θα είσαι βέβαιος για την αντοχή του; Μια γερή και ανθεκτική κατασκευή, απαιτεί το κατάλληλο είδος ξύλου. Μόνο ένας αξιόπιστος μαραγκός, μπορεί να κάνει την κατάλληλη επιλογή στο ξύλο ( δρυς, κερασιά κ.α.) για το ράφι, την βιβλιοθήκη ή τα ράφια της κουζίνας σου.

Οικονομική επιλογή σε βάθος χρόνου: Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, μπορεί το κόστος της κατασκευής στην αρχή να είναι πιο ακριβό από την αγορά ενός έτοιμου επίπλου, όμως σε βάθος χρόνου θα γίνει απόσβεση. Η αντοχή των έτοιμων ξύλινων επίπλων είναι κατά πολύ μικρότερη από τις κατασκευές που δημιουργούν οι μαραγκοί. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ότι μελλοντικά θα χρειαστεί να αντικαταστήσεις τα ξύλινα έπιπλα με νέα.

Συντήρηση ξύλινων κατασκευών: Οι έτοιμες ξύλινες ντουλάπες, ράφια και βιβλιοθήκες σε περίπτωση φθοράς, θα χρειαστούν άμεση αντικατάσταση ή επισκευή που θα πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να προμηθευτεί η εταιρεία τα ανταλλακτικά που χρειάζονται. Ο επαγγελματίες μαραγκός είναι στην διάθεσή σου, για να αναλάβει την τακτική συντήρηση των ξύλινων επίπλων σου ώστε να μην χάσουν την λάμψη τους ή παρουσιάσουν φθορές αλλά ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να αναλάβει άμεσα την αποκατάσταση της ζημιάς.

Οι παραπάνω λόγοι, είναι αρκετοί για να σε πείσουν ότι η επιλογή ενός επαγγελματία ξυλουργού για τις κατασκευές στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, είναι συμφέρουσα και αξιόπιστη. Οι μαραγκοί μας, εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές στην Κυψέλη και εξασφαλίζουν για τους πελάτες πρωτότυπα και γερά έπιπλα για το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα και το σαλόνι.

Μέσα από το Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία ξυλουργό που χρειάζεσαι όχι μόνο για ξύλινες κατασκευές αλλά και για εργασίες που αφορούν ξύλινα κουφώματα (παράθυρα, πόρτες & παντζούρια) επισκευές και συντηρήσεις και να λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ξυλουργοί για το 2019

Οι επαγγελματίες ξυλουργοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
Μάριος Π.
8 αξιολογήσεις
Είμαι πολύ ευχαριστημένος, εξυπηρετήθηκα άμεσα!
Βαγγέλης Μ.
50 αξιολογήσεις
Ταχύτητα ανταπόκρισης ικανοποιητική, ευγένεια και λογικές τιμές. Ζήτησα να μου φτιάξουν εξωτερικές εργασίες. Πλακόστρωση σε κήπο, γκρέμισ...
Δημήτριος Σ.
31 αξιολογήσεις
Όλα μια χαρά. Έγιναν όπως συμφωνήθηκαν.
Ιωάννης Μ.
10 αξιολογήσεις
Είχα πρόβλημα με τη σκεπή στο μπαλκόνι μου. Ο κύριος Γιάννης ήταν εξυπηρετικός και γρήγορα διαθέσιμος. Ότι συμφωνήσαμε το έκανε στην τιμή...
Παναγιώτης Λ.
10 αξιολογήσεις
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Σχετικά άρθρα
To ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας υλικά για όλες τις εποχές του χρόνου και φυσικά για κάθε έναν από τους χώρους του σπιτιού.
Το ξύλο, αν και τελευταίο στις προτιμήσεις των καταναλωτών τη σύγχρονη εποχή, αποτέλεσε το πρώτο υλικό για τη κάλυψη των ανοιγμάτων
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει