Ξυλουργοί Γκύζη - Ξυλουργικές Κατασκευές

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους ξυλουργούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί μπορεί να δημιουργήσει ένας ξυλουργός για εσένα;

Ο ξυλουργός, είναι ο τεχνίτης του ξύλου και μπορεί να δημιουργήσει για εσένα ονειρικές ξυλουργικές κατασκευές και να επισκευάσει τις φθορές στα ξύλινα κουφώματα σπιτιού σου. Οι επαγγελματίες μαραγκοί, μπορούν να ανανεώσουν τα φθαρμένα ξύλινα έπιπλα της οικίας και του επαγγελματικού σου χώρου ή να τα αντικαταστήσουν με νέα ‘‘έργα τέχνης’’.

Εάν είσαι από εκείνους που θαυμάζουν οτιδήποτε ξύλινο, τότε η παρακάτω λίστα θα σε εντυπωσιάσει. Συγκεντρώσαμε με την βοήθεια των ξυλουργών μας, όλες εκείνες τις κατασκευές που μπορείς να φτιάξεις από ξύλο. Διάλεξε την ξύλινη κατασκευή που επιθυμείς και άσε τα υπόλοιπα στους επαγγελματίες μας.

Δημοφιλείς Ξυλουργικές Κατασκευές

  • Ξύλινα Γραφεία
  • Ξύλινες Ντουλάπες
  • Ξύλινα Ντουλάπια Κουζίνας
  • Ξύλινα Ράφια
  • Ξύλινα Κρεβάτια
  • Ξύλινα Τραπέζια
  • Ξύλινη Βιβλιοθήκη
  • Ξύλινη Πέργκολα

Σχεδόν κάθε αποθηκευτικός χώρος του σπιτιού, μπορεί να δημιουργηθεί με ξύλο. Βασικό είναι να επιλέξεις το κατάλληλο είδος ξύλου για την κατασκευή σου. Οι μαραγκοί μας, έχοντας δημιουργήσει αμέτρητες ξύλινες κατασκευές, μπορούν να σου προτείνουν το είδος ξύλου (κερασιά, δρυς, οξιά κ.α.) που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Σε έπιπλα εξωτερικού χώρου, χρησιμοποιείται διαφορετικός τύπος ξύλου καθώς πολλές φορές το ξύλο μπορείς να φουσκώσει από την υγρασία. Στα έπιπλα για τον εσωτερικό χώρο, δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση όλα τα ξύλινα έπιπλα χρειάζονται τακτική συντήρηση.

Δημοφιλή Ξύλινα Κουφώματα

Οι ξυλουργοί ασχολούνται και με τον τομέα των ξύλινων κουφωμάτων. Η κατασκευή, η επισκευή και η συντήρησή τους απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. Η συγκεκριμένη κατασκευή χρειάζεται φροντίδα και προσοχή ώστε να διατηρεί τα πλεονεκτήματά της (στιβαρότητα, θερμομόνωση, ασφάλεια, αισθητική).

Από τις πιο δημοφιλές επιλογές στα ξύλινα κουφώματα, είναι τα ξύλινα παράθυρα, τα παντζούρια και οι ξύλινες πόρτες. Οι μαραγκοί μας, πραγματοποιούν μία πρώτη εκτίμηση των εργασιών που πρέπει να γίνουν ώστε να κατασκευαστεί ένα κούφωμα που θα εφαρμόσει επακριβώς στον χώρο σου.

Οι ξυλουργοί μας, εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές στο Γκύζη σε εργασίες που αφορούν μικρές και μεγάλες ξυλουργικές εργασίες. Είτε χρειάζεσαι επισκευή και συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων είτε κατασκευή ξύλινων επίπλων, οι μαραγκοί μας είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή.

Καταχώρησε την εργασία που χρειάζεσαι και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβεις προσφορές για τιμές από έμπειρους και αξιολογημένους ξυλουργούς στο Γκύζη!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ξυλουργοί για το 2019

Οι επαγγελματίες ξυλουργοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
Μάριος Π.
8 αξιολογήσεις
Είμαι πολύ ευχαριστημένος, εξυπηρετήθηκα άμεσα!
Βαγγέλης Μ.
50 αξιολογήσεις
Ταχύτητα ανταπόκρισης ικανοποιητική, ευγένεια και λογικές τιμές. Ζήτησα να μου φτιάξουν εξωτερικές εργασίες. Πλακόστρωση σε κήπο, γκρέμισ...
Δημήτριος Σ.
31 αξιολογήσεις
Όλα μια χαρά. Έγιναν όπως συμφωνήθηκαν.
Ιωάννης Μ.
10 αξιολογήσεις
Είχα πρόβλημα με τη σκεπή στο μπαλκόνι μου. Ο κύριος Γιάννης ήταν εξυπηρετικός και γρήγορα διαθέσιμος. Ότι συμφωνήσαμε το έκανε στην τιμή...
Παναγιώτης Λ.
10 αξιολογήσεις
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Σχετικά άρθρα
To ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας υλικά για όλες τις εποχές του χρόνου και φυσικά για κάθε έναν από τους χώρους του σπιτιού.
Το ξύλο, αν και τελευταίο στις προτιμήσεις των καταναλωτών τη σύγχρονη εποχή, αποτέλεσε το πρώτο υλικό για τη κάλυψη των ανοιγμάτων
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει