Ξυλουργικές Εργασίες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξυλουργικές Εργασίες

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες
Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Οι κυριότερες ξυλουργικές εργασίες που αναλαμβάνει ένας ξυλουργός

Η τέχνη του ξύλου, είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη εργασία και περικλύει πολλούς και διαφορετικούς τομείς στους οποίους πραγματοποιούνται ξυλουργικές εργασίες.

Ένας εξειδικευμένος ξυλουργός χρειάζεται να έχει γνώσεις μαθηματικών, γεωμετρίας και αρχιτεκτονικής για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία αναλάβει και να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Ρωτήσαμε τους έμπειρους ξυλουργούς μας και μας φανέρωσαν τις κυριότερες ξυλουργικές εργασίες που αναλαμβάνουν καθημερινά:

  • Έπιπλα: Κατασκευή, αναπαλαίωση και επισκευή σε ντουλάπες, ράφια, πόρτες, καναπέδες και καρέκλες.
  • Κατασκευές: Μελέτη, σχεδιασμός και δημιουργία ξυλουργικών κατασκευών καθώς και τοποθέτηση και συντήρηση. Οι συγκεκριμένες ξυλουργικές εργασίες, μπορεί να αφορούν ξύλινα πατώνματα, πατάρια, παράθυρα, Κουφώματα και πέργκολες.
  • Πολύπλοκες Κατασκευές: Αυτή η κατηγορία αφορά τις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή όπως η συντήρηση μίας αντίκας.
  • Σπίτια προκάτ: Αφορά τα προκατασκευασμένα από ξύλο σπίτια, στα οποία έχει αυξηθεί αρκετά η ζήτηση. Τα συγκεκριμένα σπίτια είναι υγιεινά, ανθεκτικά και ευέλικτα και θυμίζουν πολύ φύση. Γι' αυτό και συνήθως προτιμούνται από ανθρώπους που ζουν στην επαρχία.
  • Ανακαίνιση Καταστήματος: Συνήθως είναι καταστήματα που θέλουν να αλλάξουν την αισθητική του χώρου τους με την προσθήκη του στοιχείου του ξύλου. Σε αυτά τα μαγαζιά βρίσκει κάποιος ξύλινα ράφια, πατώματα και πόρτες.

Κατασκευές από ξύλινες παλέτες

Οι παλέτες είναι ένα φθηνό υλικό που χρησιμοποιούνται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια. Πάρε ιδέες από τα παρακάτω video και με τη βοήθεια ενός ξυλουργού, φτιάξε κατασκευές για κάθε χώρου του σπιτιού.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Αξιοπιστία, άρτια εξυπηρέτηση!
Άψογος επαγγελματίας!
Άμεση ανταπόκριση & άμεση τακτοποίηση της εργασίας που ζήτησα. Εξαιρετικός! Η κατασκευή της πόρτας που μου έφτιαξε ήταν αυτό που ήθελα!
Πολύ καλός στην εργασία του. Ευγενικός και πολύ καλές τιμές!
Άψογος επαγγελματίας, πολύ καλή δουλειά!
Άψογος σε όλα του! Η αμεσότητα, η εργασία, το αποτέλεσμα, η επικοινωνία, οι τιμές, η συμπεριφορά! Συνίσταται ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα τον ξαναπροτιμήσουμε!
Σχετικά άρθρα
To ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας υλικά για όλες τις εποχές του χρόνου και φυσικά για κάθε έναν από τους χώρους του σπιτιού.
Το ξύλο, αν και τελευταίο στις προτιμήσεις των καταναλωτών τη σύγχρονη εποχή, αποτέλεσε το πρώτο υλικό για τη κάλυψη των ανοιγμάτων
Σχετικές υπηρεσίες