Ξύλινοι & Πλαστικοί Φράχτες - Κατασκευή

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινοι & Πλαστικοί Φράχτες - Κατασκευή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να γνωρίζεις πριν προχωρήσεις στην κατασκευή ξύλινου ή πλαστικού φράχτη;

Η κατασκευή ξύλινου ή πλαστικού φράχτη είναι απαραίτητη σε περίπτωση που το σπίτι διαθέτει αυλή καθώς συμβάλλει στην οριοθέτηση του χώρου που υπάγεται στην ιδιοκτησία των ενοίκων του σπιτιού.

Υπάρχουν πολλά είδη φράχτη, που εξυπηρετούν διαφορετικά στυλ και γούστα και προτιμώνται για ξεχωριστούς λόγους. Εάν έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις στην κατασκευή ξύλινου ή πλαστικού φράχτη, μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα δύο αυτά είδη:

Ξύλινος φράχτης: Η κατασκευή ξύλινου φράχτη στον χώρο σου, θα δώσει ένα φυσικό και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα που θα ταιριάξει απόλυτα με το στυλ του σπιτιού σου. Η διαδικασία της κατασκευής έχει χαμηλό κόστος και για τον ξύλινο φράχτη μπορεί να χρησιμοποιηθούν πολλά είδη ξυλείας όπως δρυς, οξιές, πεύκα, τέφρα κ.α. Η διάρκεια ζωής εξαρτάται από το κλίμα και το έδαφος, συνήθως όμως κυμαίνεται στα 8 έως 10 χρόνια. Η υγρασία και κάποια επιβλαβή για το ξύλο έντομα, μπορούν να προκαλέσουν σήψη στον ξύλινο φράχτη και η κατασκευή να αποκτήσει φθορές.

Πλαστικός φράχτης: Η κατασκευή πλαστικού φράχτη, μπορεί να γίνει από ανακυκλωμένα υλικά και γι’ αυτό αποτελεί μία οικολογική λύση. Ο πλαστικός φράχτης, διαθέτει μεγάλη αντοχή και ευκαμψία και γι’ αυτό χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση σε σχέση με έναν ξύλινο φράχτη. Μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και έτσι αποφεύγεται η σήψη, η μούχλα και η επίδραση από τερμίτες. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο καθώς το χώμα και το κλίμα δεν επηρεάζουν την κατασκευή.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Πολύ συνεργάσιμοι, γρήγοροι και σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε!
Έκανε πολύ καλή δουλειά ο κύριος Κορτσιδάκης!
Σχετικά άρθρα
Πλησιάζει η στιγμή να φέρεις το μωράκι σου στο σπίτι; Τότε έχεις αργήσει ήδη να πάρεις τα προστατευτικά μέτρα, που πρέπει.
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες
Σχετικές υπηρεσίες