Ξύλινες Στέγες & Σκεπές

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινες Στέγες & Σκεπές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 2 πράγματα που κάνουν τη διαφορά στις ξύλινες στέγες

Το ξύλο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κατασκευαστικό υλικό. Αν και έχει ξεχωριστή ομορφιά, ταυτόχρονα είναι ένα ιδιαίτερα ευπαθές στοιχείο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, με την κατάλληλη φροντίδα οι ξύλινες σκεπές μπορούν να αποτελέσουν πραγματικό στολίδι για το σπίτι σας και να μείνουν ανέγγιχτες από το πέρασμα του χρόνου. Δείτε ποια είναι τα 2 κυριότερα πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά την κατασκευή ξύλινης στέγης.

Επιλογή υλικών

Για μια ξύλινη σκεπή, καλό είναι να επιλέγονται μαλακά ξύλα όπως είναι το πεύκο ή το έλατο. Αντίθετα η σύνθετη ξυλεία πρέπει να προτιμάται για τα σημεία με τα μεγάλα ανοίγματα της στέγης. Σε όλα όμως πρέπει να γίνεται ειδική επεξεργασία ώστε να είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και σε προβλήματα όπως το σαράκι.

Στεγάνωση σκεπής

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις είναι η προστασία της στέγης σου από τις βροχές και την υγρασία. Οι δύο αυτοί παράγοντες αποτελούν τους πιο επικίνδυνους εχθρούς της σκεπής σου και πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη στεγανωτική μεμβράνη, που θα παρέχει την κατάλληλη προστασία, επιτρέποντας ταυτόχρονα στο ξύλο να αναπνέει.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Ένας άνθρωπος με αγάπη για τη δουλειά του που δεν βαριέται να την κάνει σωστά!
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Εξαιρετικός!!!!
Σχετικά άρθρα
Η επιδιόρθωση σκεπής, ή ακόμη και η αλλαγή της, εφόσον χρειάζεται, είναι μία από τις σημαντικότερες εργασίες
Ο καθαρισμός υδρορροών είναι μια εργασία που δεν πρέπει να ξεχνάς, ειδικά κατά την διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών.