Ξύλινα Πατώματα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινα Πατώματα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

5 Συχνά λάθη που φθείρουν τα ξύλινα πατώματα

Το ξύλινο πάτωμα, για να διατηρήσει την ποιότητά του, πρέπει όποιος το χρησιμοποιεί να φροντίζει να μην το φθείρει. Στην καθημερινότητα, γίνονται πολλά λάθη που συντελούν στο να δημιουργηθούν προβλήματα στα ξύλινα πατώματα του σπιτιού.

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας και μάθαμε τα 5 πιο συχνά λάθη που συντελούν στην φθορά του ξύλινου πατώματος:

  • Βρώμικες ηλεκτρικές σκούπες: Η σκόνη και τα σκουπιδάκια που έχει μαζέψει η σκούπα, υπάρχει περίπτωση να φθείρουν το ξύλινο πάτωμα κατά τον καθαρισμό του.
  • Τακτικό σφουγγάρισμα: Το ξύλινο πάτωμα, πρέπει να σφουγγαρίζεται μία φορά κάθε μήνα. Για τον καθαρισμό του, μπορεί να γίνεται στεγνό σφουγγάρισμα ή να χρησιμοποιείται η ηλεκτρική σκούπα.
  • Χρήση υγρού απορρυπαντικού: Τα υγρά απορρυπαντικά, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στα ξύλινα πατώματα του σπιτιού. Είναι προτιμότερο, να χρησιμοποιείται ελάχιστη ποσότητα απορρυπαντικού και έπειτα σκουπίζεται το πάτωμα με ένα στεγνό πανί.
  • Αιχμηρά αντικείμενα: Περιλαμβάνουν οτιδήποτε αιχμηρό, από παπούτσια έως έπιπλα. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα, μπορεί να προκαλέσουν γδαρσίματα στο ξύλο.
  • Ήλιος: Η επαφή των ακτινοβολιών του ήλιου με το ξύλινο πάτωμα του δημιουργεί πρόβλημα. Η καλύτερη λύση είναι η χρήση κουρτινών για να ελαττώνεται η επαφή του ήλιου με το δάπεδο.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άμεση εξυπηρέτηση, σοβαρή εργασία, πραγματική γνώση του αντικειμένου και καλές τιμές. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Αρκετά ποιοτική και προσεκτική δουλειά!
Καλή δουλειά, συνέπεια, λογική τιμή!
Πολύ καλή δουλειά, συνεπής και αξιόπιστος!
Άριστη δουλειά, άψογη συνεννόηση, πολύ καλά παιδιά. Μπράβο!
Καταπληκτική δουλειά! Άψογος επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.