Ξεβούλωμα Νεροχύτη

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξεβούλωμα Νεροχύτη

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

3 λόγοι που η χρήση χημικών για το ξεβούλωμα του νεροχύτη είναι πολύ κακή ιδέα

Το ξεβούλωμα του νεροχύτη, είναι μία διαδικασία που προκύπτει πολύ συχνά ως αποτέλεσμα της συσσώρευσης τροφών και λίπους στις σωληνώσεις του. Η απόφραξη του νεροχύτη από έναν μη επαγγελματία, συνήθως γίνεται με την χρήση χημικών όπου άμεσα επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας γα εργασίες απόφραξης, μας έδωσαν 3 λόγους που η χρήση χημικών για το ξεβούλωμα του νεροχύτη είναι πολύ κακή ιδέα:

  • Τα χημικά διαβρώνουν τους μεταλλικούς σωλήνες: Προκαλούν μεγάλη φορά στις σωληνώσεις με αποτέλεσμα, η ζημιά που θα προκληθεί να στοιχίσει πολύ.
  • Η διάβρωση των σωληνώσεων από τα χημικά θα δημιουργήσει μελλοντικά προβλήματα: Μπορεί να μην φαίνεται την στιγμή που τοποθετούνται και το πρόβλημα να λύνεται, όμως η συχνή χρήση χημικών σταδιακά θα καταστρέψει το αποχετευτικό σας σύστημα. Η αποκατάστασή του θα έχει μεγάλο κόστος.
  • Τα χημικά είναι επιβλαβή για το περιβάλλον: Εκτός από το υδραυλικό σας σύστημα και τις σωληνώσεις σας, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και κατά την χρήση τους. Αποτελούν τοξικά καθαριστικά τα οποία μένουν στον νιπτήρα σας.

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο απόφραξης, θα αναλάβει άμεσα το ξεβούλωμα του νιπτήρα σας με άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα. Διαθέτει τον εξοπλισμό και τα υλικά που θα προστατέψουν το υδραυλικό σας σύστημα αλλά και εσάς τους ίδιους. Άλλωστε, μία επίσκεψη για μία απλή απόφραξη νεροχύτη, θα στοιχίσει πολύ λιγότερο από την αντικατάσταση των σωληνώσεων της αποχέτευσης.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Εξαιρετικός! Επαγγελματίας, ταχύς στη δουλειά του και ευγενέστατος. Ευχαριστώ Νίκο!
Άμεσος και εξυπηρετικός! Περιμένω βέβαια έναν επιπλέον καθαρισμό όπως ζητήθηκε...
Άψογος!
Η εργασία ήταν απόφραξη φρεατίου. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Συνεπής στην ώρα άφιξης και ευγενέστατος!
Άμεση επικοινωνία και γρήγορη εξυπηρέτηση. Πολύ καλό συνεργείο, έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα της εργασίας! (Είχα βουλωμένη αποχέτευση.)
Άμεση απόκριση, αν και Κυριακή. Εξαιρετικός επαγγελματίας ο τεχνικός (Ηλίας) που αντιμετώπισε το πρόβλημα!
Σχετικά άρθρα
Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου
Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών
Σχετικές υπηρεσίες